header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Eco-vriendelijke tegelmarkt om USD 19,06 miljard aan te raken door 2032, met een CAGR van 11,60%

May 17, 2023 4:00 PM ET

De wereldwijde Eco-friendly Tiles Market wordt geschat op een waarde van 19,06 miljard in het jaar 2032. En bovendien wordt dit ook berekend met de groei van de CAGR van de waarde 11,60%. Tegelindustrie onderbouwt een toename van het gebruik van recyclebare accessoires voor de vervaardiging van milieuvriendelijke tegels.

Traditionele tegels worden in gebouwen vervangen door gemakkelijker toegankelijke milieuvriendelijke tegels. Deze zijn gemaakt van duurzame bronnen zoals klei en gebruikt metaal. Ze komen steeds vaker voor in verschillende constructies of bouwprojecten. De markt voor milieuvriendelijke tegels zal naar verwachting toenemen naarmate de renovatie en herstructurering van huizen toenemen. Het maken van de milieuvriendelijke tegels verbruikt minder energie en produceert minder afval, wat een lage impact heeft op het milieu. Bovendien verlaagt het idee om recyclebare materialen te gebruiken bij de productie van milieuvriendelijke tegels hun totale kosten. Bijgevolg verlaagt een toenemende nadruk op milieuvriendelijke groene bouwmaterialen de totale kosten, wat de groei van de industrie heeft bevorderd. De hoge kosten van tegels kunnen de groeimarkt echter beperken.

De bouwsector wordt gepromoot en ontwikkeld door de overheden in elke regio. Specifieke veranderingen en regelgeving worden geïmplementeerd door opkomende landen om de ontwikkeling van hun infrastructuur- en vastgoedmarkten te ondersteunen. Deze uitbreiding zal naar verwachting de marktuitbreiding voor milieuvriendelijke tegels versnellen. Om de bouwsector van het land te ondersteunen, onthulde de Indiase regering een aantal belangrijke beleidswijzigingen, waaronder nieuwe arbitrageregels voor bouwbedrijven. Een paar daarvan zijn de Real Estate (Regulation and Development) Act 2016, de Benami Transactions Act-wijziging en de 100% winstaftrek voor de ontwikkeling van betaalbare woningen.

Geografisch gezien is de regio Azië-Pacific de grootste en snelst groeiende markt van de milieuvriendelijke tegelindustrie. De verbetering van de levensstandaard en de stijgende koopkracht van de consument voeden de uitbreiding van de Aziatisch-Pacifische markt. Hun belangrijkste markten zijn Singapore, China, Japan, India en India. Tijdens de voorspelde periode wordt ook verwacht dat Noord-Amerikaanse landen een aanzienlijke bijdrage zullen leveren.

Download PDF-voorbeeldkopie met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5353

Regionale analyse

Het verzoek om milieuvriendelijke tegels in de regio Azië-Pacific zal naar verwachting het snelgroeiende inheemse lid zijn. Snelle verstedelijking en industrialisatie stimuleren de bouwinspanning, waardoor de vraag naar duurzame structuurvoorzieningen zoals milieuvriendelijke tegels zal toenemen. Evenzo hebben landen analoog als Japan strenge regels beoordeeld op de werking van traditionele monumentenproducten vanwege hun afnemende reserves.

Latijns-Amerika is ook getuige geweest van een toename van de vraag als gevolg van de toevoeging van de bevolking en de groeiende aandacht onder mensen over milieuvriendelijke producten.

De regio Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting getuige zijn van een CAGR van meer dan 12% in 2021-2030 als gevolg van de toenemende vraag naar milieuvriendelijke tegels in deze regio, voornamelijk gedreven door een hoge bevolkingsgroei en stijgende instromen.

Dataintelo publiceerde een nieuw rapport genaamd “Eco-Friendly Tiles Market exploration report which is segmented by Types( Ceramic, Travertine, Porcelain, Terrazzo, Glass), By Applications(-domestic), By Players Companies Ann sacks Tile & StoneInc., Arizona Tile, Village Tile & Stone, Bedrosians Tile & Stone, Dal- Tile Corporation, Marazzi Group Srl, Enviroglas,Crossville Inc., Wausau Tile Inc., Terra Green Ceramics Inc, Ceramiche Refin SPA, Johnson Tiles, Centura, Divisie Iris Ceramica, Vitromex, Florim Ceramiche SPA, EMILCERAMICA Srl, Del Conca USA, Nemo Tile Company Inc. “.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5353

Marktsegmentatie

De markt voor milieuvriendelijke tegels is voor deze studie onderverdeeld in categorieën op basis van type, product en eindgebruiker. De markt is onderverdeeld in categorieën voor vloertegels, wandtegels en andere producten. Tijdens de prognoseperiode zal de CAGR van het segment vloertegels het hoogst zijn.

 

Niet-residentieel domineert het marktsegment voor eindgebruikers op basis van eindgebruikers en zal naar verwachting groeien met de grootste CAGR in de loop van de prognoseperiode. Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat de niet-residentiële sector, die bestaat uit hotels, bedrijfskantoren en onderwijsinstellingen, aanzienlijk zal bijdragen. Mensen zijnverhuizen van landelijke naar stedelijke gebieden in verschillende groeiende economieën, waaronder Brazilië, Mexico, Thailand, China, India en Indonesië. Omdat er niet genoeg huisvestingsmogelijkheden zijn en de bevolking groeit, worden deze overheden gedwongen om investeringen te doen in de bouwsector. In deze landen zou dit nog een andere markt voor milieuvriendelijke tegels openen.

Per regio

Talrijke geografische gebieden, waaronder Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Afrika, hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de trends in de milieuvriendelijke tegelmarkt.

Vanwege de uitbreiding van groene gebouwen in landen als de VS, bezit Noord-Amerika het grootste deel van het marktaandeel voor milieuvriendelijke tegels.

Vanwege de vraag naar en de impuls van de bouwkundige groei in zowel de residentiële als de niet-residentiële sector, heeft de regio Azië-Pacific momenteel het op een na grootste marktaandeel voor milieuvriendelijke tegels. De verwachting is ook dat de groei van deze regio tijdens de prognoseperiode geleidelijk zal verlopen.

Belangrijkste spelers

Ceramiche refin S.P.A, Johnson tegels, Centura, Divisie Iris keramiek, Emil Ceramica Srl, Vitrox, Iorida tegels, Del Conca US, CROSSVILLE INC., ENVIROGLAS    

Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/eco-friendly-tiles-market-5353

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant en voert MRFR vaak ontmoetingen met de industrie-experts en industriële bezoeken uit voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Eco-friendly Tiles,Eco-friendly Tiles Market,Eco-friendly Tiles Market Size