header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Micromobiliteitsmarkt wordt aangedreven door technologische vooruitgang in de prognoseperiode van 2030

May 17, 2023 10:09 PM ET

Marktoverzicht

Wereldwijde verbeteringen in slimme steden en auto-infrastructuur bieden verschillende kansen voor de wereldwijde micromobiliteitsmarkt. Factoren zoals de toegenomen vraag naar transportdiensten, overheidsinspanningen voor slimme steden, het uitbreiden van startkapitaal en strategische investeringen dragen allemaal bij aan de groei van de wereldwijde micromobiliteitsmarkt.  De expansie van de markt wordt echter belemmerd door een lage internetpenetratie in opkomende en opkomende economieën en toegenomen fietsvandalisme en diefstal. Bovendien kunnen moderne en geavanceerde transportsystemen en pogingen van de overheid om een infrastructuur voor het delen van fietsen te bouwen, verschillende kansen bieden voor de wereldwijde micromobiliteitsmarkt.

De micromobiliteitsmarkt krijgt tussen 2023 en 2030 een waarde van USD 210,5  miljard en een CAGR van 13%. Micromobiliteitsvoertuigen worden gebruikt voor korteafstandsvervoer. Fietsen, skateboards, elektrische auto’s en andere micromobiliteitsvoertuigen zijn voorbeelden. Micromobiliteitsvoertuigen bieden een breed scala aan toepassingen, vooral in het bedrijfsleven. De wereldwijde vraag naar micromobiliteitsauto’s neemt voortdurend toe.

 Ontvang gratis voorbeeld pdf brochure @  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8315 

Naarmate de uitstoot van broeikasgassen is toegenomen, zijn er veel initiatieven op het gebied van klimaatverandering ontwikkeld, waardoor politici hun hoop kunnen vestigen op elektrische auto’s. Als gevolg hiervan werd een actieplan voor klimaatverandering geïmplementeerd om transportgerelateerde emissies te verminderen door duurzame en milieuvriendelijke transportopties zoals openbaar vervoer en elektrische voertuigen aan te nemen.

Segmentatie

De Micro Mobility Markt is onderverdeeld in verschillende segmenten.

De markt is verdeeld in elektrische step scooters, skateboards en elektrische fietsen. De categorie elektrische fietsen domineerde de markt en was goed voor een aanzienlijk deel van de wereldwijde verkoop. Omdat ze de meest kosteneffectieve en handige alternatieven voor het openbaar vervoer zijn, zal de categorie waarschijnlijk snel groeien gedurende de prognoseperiode. Verschillende landen willen het gebruik van elektrische fietsen stimuleren door wets- en subsidiehervormingen door te voeren om de druk op het openbaar vervoer te verlichten.

 De markt is verdeeld in drie soorten batterijen: loodzuur, nikkelmetaalhydride en lithium-ion. De markt werd gedomineerd door verzegelde loodzuurbatterijen, goed voor het grootste deel van de wereldwijde marktomzet. Het segment zal naar verwachting gedurende de prognoseperiode redelijk toenemen. Fabrikanten geven de voorkeur aan deze batterijen vanwege hun lage kosten. De aantrekkingskracht van elektrische auto’s wordt ook gestimuleerd door hun lage zelfontladingsvermogen en productiegemak. Aan de andere kant bevatten de grondstoffen die worden gebruikt om deze batterijen te produceren zeer gevaarlijke stoffen die miljoenen tonnen lood in het milieu lekken.

Regionale analyse

De wereldwijde micromobiliteitsmarkt is verdeeld in vier regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Met de grotere acceptatiegraad van micromobiliteitsauto’s in het noorden van Amerika, wordt voorspeld dat het marktaandeel van Micro Mobility gedurende de prognoseperiode aanzienlijk zal stijgen. De verwachting is dat het gebied Noord-Amerika het goed zal doen tijdens de voorspelde periode. Tijdens de prognoseperiode zal de regio Azië-Pacific van de Micro Mobility Market zich naar verwachting sneller ontwikkelen. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren de meeste inkomsten genereren vanwege de stijgende vraag naar micromobiliteitsauto’s in zowel commerciële als industriële sectoren.

Recente ontwikkelingen

Yamaha heeft zojuist in november 2023 een goedkope elektrische scooter onthuld in de vorm van een vespa met een verbazingwekkend klein bereik: Ondanks een trage start op de markt voor elektrische motorfietsen en scooters, heeft Yamaha onlangs grote stappen gezet. De nieuwe elektrische scooter e-vino is het nieuwste product van het Japanse bedrijf.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/micro-mobility-market-8315 

 Meer trending rapporten hier

Opladen van elektrische voertuigen

Vehicle-To-Everything (v2x) technologie

nachtzicht voor auto’s

Auto service

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant en voert MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken uit voor zijn leden van onderzoeksanalisten. 

 

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 


Keywords:  Micro Mobility Market,Micro Mobility Market size,Micro Mobility Market share,Micro Mobility Market growth,Micro Mobility Market trends,Micro Mobility Market report