header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Transportation Management System Market to Expand at A CAGR of 8.6% By 2030 To Value USD 7,981.5 miljoen – Report by Market Research Future (MRFR)

May 17, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde TMS-markt naar verwachting een CAGR van 8,6% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 7.981,5 miljoen in 2030. Een Transportation Management System (TMS) is een softwareplatform dat is ontworpen om bedrijven te helpen bij het beheren en optimaliseren van hun transportactiviteiten. Het bevat functies zoals routeplanning, carrierselectie, ladingoptimalisatie, tracking van zendingen en vrachtbetaling en -auditing.

COVID-19 heeft een aanzienlijke impact gehad op de transportsector en TMS’en. Met lockdowns en reisbeperkingen moesten veel bedrijven hun toeleveringsketen en transportstrategieën aanpassen om zich aan te passen aan veranderende vraagpatronen en verstoringen van de toeleveringsketen. Dit resulteerde in een toegenomen vraag naar TMS’en om bedrijven te helpen deze veranderingen te beheren en hun transportactiviteiten te optimaliseren.

Het onderzoeksrapport is geprijsd op $ 4950 (enkele gebruiker) – Klik om een voorbeeld aan te vragen:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1397

Hoofdrolspelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Oracle Corporation (VS), JDA Software Group Inc. (VS), Manhattan Associates Inc. (VS), Descartes Systems Group Inc. (Canada), SAP SE (Duitsland), BluJay Solutions Ltd (VS), CTSI-GLOBAL (VS) • EFKON GmbH (Oostenrijk), Alpega Group (Oostenrijk),      HighJump (VS) (VS)

 

Marktsegmentatie

De wereldwijde TMS-markt is gesegmenteerd op basis van component, implementatie en industrie.

Op basis van component: oplossingshardware en services

Op basis van implementatie: on-premise en on-cloud

Gebaseerd op industrie: retail, reizen en toerisme, gezondheidszorg en bouw

Transport Management System Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 7.981,5 miljoen
Groei: CAGR van 8,6% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Nu kopen @
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1397

Regionale analyse

Regionale analyse van TMS-gebruik toont aan dat Noord-Amerika de grootste markt is voor TMS’en, gevolgd door Europa en Azië-Pacific. De groei van e-commerce en de toenemende globalisering van toeleveringsketens zijn belangrijke drijfveren voor de wereldwijde acceptatie van TMS. Daarnaast wordt verwacht dat de toenemende focus op duurzaamheid en het verminderen van koolstofemissies in het transport verdere groei in de TMS-markt zal stimuleren.

Blader door aanvullende details over “Transportation Management System Market” @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/transportation-management-systems-market-1397
 

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:                                                                                    
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071(NL)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Transportation Management System Market,Transportation Management System Market Size,Transportation Management System Market Share,Transportation Management System Market Growth