header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Fleet Leasing Marktlandschap, rapport, bedrijf, huidige en toekomstige tegen 2030

May 18, 2023 7:00 PM ET

Marktoverzicht

De overheidsbeperkingen om de koolstofemissies te beteugelen, zullen de productie van elektrische voertuigen stimuleren, wat opnieuw de groei van de leasemarkt voor wagenparken zal stimuleren. Stijgende brandstofprijzen, een toenemend bewustzijn over de voordelen van vlootleasing en groei in de voedings- en drankensector zijn enkele van de marktfactoren voor deze sector. De beperkingen van autoleaseovereenkomsten kunnen echter de groei van de wereldwijde markt voor wagenparkleasing beperken.

Tijdens de uitbraak van Covid-19 werd een wereldwijde lockdown opgelegd. Er waren reisbeperkingen en veel kleine en middelgrote industrieën werden gesloten. Dit alles beïnvloedde de groei van veel industrieën over de hele wereld en de markt  voor het leasen van wagenparken was niet anders. Tegelijkertijd namen de online aankopen en de vraag naar thuisleveringen toe. Hulpdiensten zoals gezondheidszorg, brandstof, melk, voedsel, farmaceutica, enz. benodigde voertuigen om de gewenste bestemmingen te bereiken. Dergelijke situaties openden groeimogelijkheden voor de leasemarkt voor wagenparken. In de periode na de pandemie zal de markt naar verwachting aanzienlijk groeien over de hele wereld.  

Ontvang gratis voorbeeld pdf brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4328

Marktsegmentatie

De leasemarkt voor wagenparken is gefragmenteerd op basis van leasetype, voertuigtype en regio.

Op basis van leasetype zijn de sectoren close-end en open-end.

Op basis van het type voertuigen zijn de sectoren lichte bedrijfsvoertuigen, zware bedrijfsvoertuigen en personenauto’s.

Aangezien verschillende industriële sectoren over de hele wereld snel groeien, wordt verwacht dat de bedrijfswagensector tijdens de prognoseperiode merkbaar zal groeien. Ook de personenautosector zal naar verwachting aanzienlijk groeien.

Regionale classificatie

De huidige markttrend en de studie van de prognoseperiode van de autovlootleasemarkt geven aan dat de Noord-Amerikaanse regio naar verwachting het maximale marktaandeel zal innemen tijdens de prognoseperiode.

De wereldwijde markt van de automotive fleet leasing is gesegmenteerd in verschillende regio’s zoals Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van de technologische vooruitgang en de introductie van gepersonaliseerde diensten om tegemoet te komen aan de veranderende voorkeuren en eisen van de klanten.

De andere regio’s die naar verwachting een aanzienlijke groei zullen doormaken, zijn Azië-Pacific en Europa. De toenemende verstedelijking, industriële groei, bevolkingstoename en toename van het inkomen per hoofd van de bevolking van de consumenten in deze regio’s zullen de komende jaren veel groeimogelijkheden creëren voor de autovlootleasemarkt .

Nieuws uit de industrie

Dominante spelers op de wereldwijde markt voor wagenparkleasing nemen verschillende strategieën om hun sleutelposities te behouden en een groot deel van de marktomzet te verdienen. De belangrijkste spelers op de automotive fleet leasing markt gaan voor joint ventures, bedrijfsovernames, fusies, opening van nieuwe setups, partnerships etc. om hun zakelijke bereik uit te breiden. Bedrijven investeren ook enorme hoeveelheden geld in onderzoek en ontwikkeling, zodat ze hun bedrijfsportfolio kunnen uitbreiden en innovatieve producten aan de klanten kunnen leveren.

  • Januari 2020 – IoT en Volkswagen Group of America hebben de joint venture genaamd ventic llc aangekondigd die verbonden voertuigen zal ontwikkelen en exploiteren.  Het bedrijf introduceert zijn volgende generatie autocornet.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport @   https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-fleet-leasing-market-4328

Meer trending rapporten hier

Batterij elektrische voertuig markt

Auto Care Essentials

Automotive Trailer Markt

Automotive Airbag SensorMarkt

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles. MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

 

 

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Fleet Leasing Market,Automotive Fleet Leasing Market size,Automotive Fleet Leasing Market share,Automotive Fleet Leasing Market growth,Automotive Fleet Leasing Market trends,Automotive Fleet Leasing Market report