header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor biomassapellets zal naar verwachting usd 10,5 miljard bereiken in 2032, getuige een CAGR van 5,50% | MRFR

May 18, 2023 4:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) zal de markt voor biomassapellets naar verwachting groeien van USD 6,9 miljard in 2023 tot USD 10,5 miljard in 2032, bij een CAGR van 5,50% tijdens de prognoseperiode 2023 – 2032

Markt Synopsis

Biomassapellets zijn een vorm van biobrandstof die wordt ontwikkeld met behulp van organisch materiaal zoals zaagsel en houtafval. Biomassa kan worden omschreven als een organisch materiaal dat als brandstof kan worden gebruikt. Biomassapellet is een schone, hernieuwbare en kosteneffectieve brandstof die de uitstoot van verontreinigende stoffen aanzienlijk vermindert en de thermische waarde van biomassaafval tijdens verwarming verbetert. Biomassapellets genereren extreem weinig broeikasgassen en dragen daarom niet bij aan de opwarming van de aarde. Ze worden ook gebruikt als alternatief voor kolen in energiecentrales, om kachels en ketels te verwarmen.

Biomassapellets worden ontwikkeld met behulp van afval zoals kokosnootschalen, boomtoppen, fruittrossen en palmpittendoppen. Het zijn zeer belangrijke duurzame energiebronnen wanneer de reserves aan fossiele brandstoffen opraken en de koolstofemissievoorschriften strenger worden. Deze worden enorm gebruikt in kolengestookte ketels om de koolstofemissies van de eenheden en fabrieken te verminderen.

Biomassapellets hebben tal van voordelen, die gemakkelijk te transporteren en op te slaan, efficiënt, koolstofarm uitstoot, schaalbare verbranding en betrouwbaar zijn. Deze pellets hebben een opmerkelijke tractie gekregen bij de eindgebruikers, die proberen de koolstofemissies te verminderen en economische vooruitgang te bereiken.

Marktconcurrerend landschap:

Drax Group Plc, Enviva, German Pellets GmbH, AS Graanul Invest, Pinnacle Renewable Energy Inc, Lignetics, Zilkha Biomass Energy, Fram Fuels, Abellon CleanEnergy Limited, Ecostan, JP Green Fuels, The Westervelt Company, Inc, Forest Energy Corporation en New England Wood Pellet

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8172

Marktdrivers:

De markt voor biomassapellets profiteert enorm van de toenemende publieke kennis over het belang van milieubehoud. Biobrandstoffen en verschillende hernieuwbare energiebronnen, waaronder zon en wind, ervaren een extreem hoge vraag als gevolg van deze verschuiving. De vraag naar schone energie is in een opmerkelijk tempo gestegen, vooral in ontwikkelde regio’s zoals Europa en Noord-Amerika.

Bovendien zouden verhoogde milieuzorgen een impuls moeten geven aan de trend in ontwikkelingsregio’s zoals Zuid-Azië-Pacific en Oost-Azië. Deze regio’s vertonen veelbelovend groeipotentieel. Market Research Future zegt dat deze regio’s in de toekomst enkele van de meest vooraanstaande producenten van hernieuwbare energie zullen zijn. Een consistente stijging in landen als Japan, China, India en verschillende Zuidoost-Aziatische landen zal gunstig zijn voor de markt voor biomassapellets.

Gezien de voordelen van biomassa zullen biomassapellets zich binnenkort ontpoppen als een van de meest vitale energiebronnen. Biomassapellets zijn koolstofneutraal, hernieuwbaar en vooral op grote schaal beschikbaar. Gezien deze factoren bieden regeringen van veel landen tal van verschillende regelingen en subsidies ter bevordering van de toepassing van energie uit biomassa, waaronder biomassapellets. De Biomass Thermal Utilization Act (BTU Act) in Noord-Amerika richt zich bijvoorbeeld op het erkennen en bevorderen van de economische en milieuvoordelen van van biomassa afgeleide brandstoffen en energiebronnen. Deze wet biedt 15% tot 30% krediet aan schone houtverwarmingssystemen voor commerciële en huishoudelijke toepassingen.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8172

Marktbeperkingen:

Dure extractieprocessen, aanzienlijke kosten van grondstoffen en lage productkwaliteit zijn belangrijke beperkingen voor de wereldwijde markt.

Met de opkomst van gunstige overheidsvoorschriften en -regels die hun focus verleggen naar de toepassing van niet-conventionele en hernieuwbare energiebronnen, zullen spelers tijdens de analyseperiode aantrekkelijke zakelijke kansen worden geboden.

Marktsegmentatie

Op type:

Verschillende soorten biomassapellets op de markt zijn agri-pellets, torrefied pellets, houtpellets en andere.

Hiervan genieten de houtpellets een maximale vraag in een groot aantal eindgebruiksindustrieën.

Op bron:

Afhankelijk van de bron richt de biomassapelletindustrie zich op industrieel afval, energiegewassen, voedselafval, landbouwresten, nieuw hout en vele anderen.

In 2019 namen landbouwresten en de bedrijfsafvalsegmenten delood.

Door toepassingen:

Met betrekking tot de toepassing kan de markt voor biomassapellets zich richten op industriële verwarming, residentiële verwarming, energieopwekking en andere.

De energiesector zal het grootste aandeel in de wereldwijde markt veroveren en zal naar verwachting de komende jaren de groei van de markt voor biomassapellets vergroten.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=8172

Regionale inzichten

Europa zal de komende jaren de meest vooraanstaande markt voor biomassapellets zijn, gezien het aanzienlijke verbruik van houtpellets. Een andere belangrijke reden voor de robuuste vraag in de regio kan het stijgende aantal overheidsvoorschriften zijn dat gericht is op het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. In de regio is de grootste stijger het Verenigd Koninkrijk, waarbij het land zich ontpopt als de grootste consument van biomassapellets. Het land verbruikt bijna 40% van de totale biomassapellets die in Europa zijn ontwikkeld. Strenge regelgeving in het Verenigd Koninkrijk bevordert milieubescherming en de verhoogde focus op schone energiebronnen zal een enorm effect hebben op de regionale markt.

Azië-Pacific zal binnenkort de snelste groei op de wereldmarkt doormaken tussen 2020 en 2027, vanwege de versnelde adoptie van biomassapellets in tal van industriële verwarmingssectoren. In de regio zijn Thailand en China de belangrijkste bijdragers, waar het verbruik van houtpellets in residentiële verwarming en commerciële verwarming uitzonderlijk hoog is.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/8172

Ontdek meer onderzoeksrapporten over chemische industrie, door Market Research Future:

Paraxyleenmarkt: informatie per producttype (ftaalzuur, gezuiverd tereftaalzuur, dimethyltereftalaat), toepassing (textiel, elektronica, voedselverpakkingen, drankbotteling, bouw en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika) – Prognose tot 2030

Polymeric Sand Market: Informatie per toepassing (trottoirs, hulpgebouwen, pooldeck, parkeerplaats, patio en andere), eindgebruik (commercieel, residentieel, industrieel en gemeentelijk) en regio (Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2030

Tall Oil Fatty Acid (TOFA) Markt: Informatie per product (oliezuur, linolzuur, anderen), toepassing (asfaltemulsies, detergenten, brandstofadditieven, vloeibare reinigingsmiddelen en zepen, plastic additieven, olieveldchemicaliën, harsen en anderen), eindgebruiksindustrie (bouw, olie en gas, textiel, verven en coatings en anderen) – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Biomass Pellets,Biomass Pellets Market,Biomass Pellets Market Size