header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van duurzame stoffen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 12,50% in 2030 | MRFR

May 18, 2023 4:00 PM ET

De marktomvang van duurzame stoffen werd in 2022 geschat op USD 25,9 miljard. De duurzame stoffenindustrie zal naar verwachting groeien van USD 29,1 miljard in 2023 tot USD 74,8 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,50%. Duurzame stof is een soort stof die is afgeleid van hulpbronnen die milieuvriendelijk zijn, zoals gerecyclede materialen en vezelgewassen die duurzaam worden geteeld. Dergelijke stoffen zijn gericht op het minimaliseren van de schade aan het milieu in zijn geheel. Kortom, dergelijke stoffen zijn vrij van pesticiden, vervaardigd in gesloten kringloopsystemen of gericht op recycling of het verminderen van het totale chemische en waterafval. Duurzame stoffen bestaan uit gerecyclede stoffen, geregenereerde stoffen en organische stoffen. De organische stoffen zijn gemaakt van planten die niet-genetisch gemodificeerd zijn, gekweekt in gecontroleerde omgevingen van water en grond zonder herbiciden, pesticiden of een andere chemische stof. Van alle is biologisch katoen de meest gebruikte biologische stof. De geregenereerde stoffen worden vervaardigd door cellulose uit het boomhout op te lossen in chemicaliën, waardoor vezels worden gevormd via de viscosemethode. Hennep, katoen wordt meestal gebruikt als de bron van cellulose. De verschillende vormen van geregenereerde stoffen of viskeus rayon of rayon omvatten crabyon, alginaat, modal, linnen en lyocell. De gerecyclede stoffen zijn gemaakt van 100% PCR (post-consumer recycled) of synthetische stoffen namelijk polypropyleen, polyester of polyethyleen. Het wordt gerecycled en vervolgens omgezet in ecovezels en stoffen die speciaal zijn ontworpen voor sport- en outdoorkleding, industriële scrubpads, dakopeningen en buitenmeubilair.

Er zijn verschillende factoren die de groei van de markt voor duurzame stoffen stimuleren. Deze factoren volgens het Market Research Future (MRFR) -rapport omvatten een toenemend bewustzijn bij textielfabrikanten met betrekking tot duurzame textielproductie, toenemende behoefte aan kleding gemaakt van biologisch katoen of rayon, groeiende meubelindustrie, gunstige regelgeving om biobased producten te produceren, strikte regelgeving gemaakt op synthetische polymeren, snelgroeiende textielindustrie, groeiende e-commerce-industrie, veranderende levensstandaard, stijgende koopkracht van de consument, stijgend inkomen per hoofd van de bevolking en stijgende bevolking. Integendeel, de hoge prijs van dergelijke stoffen ten opzichte van die van conventionele stoffen kan de groei van de markt voor duurzame stoffen belemmeren.

Download voorbeeldexemplaar van rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7435

Marktsegmentatie

Market Research Future rapport biedt een uitgebreide segmentanalyse van de markt voor duurzame stoffen op basis van producttype en toepassing.

Op basis van het producttype wordt het gesegmenteerd in gerecycled, geregenereerd, biologisch en natuurlijk. Hiervan zal geregenereerd weefsel het grootste marktaandeel hebben vanwege vergelijkbare prestatiekenmerken als die van synthetische stoffen. Kledingtoepassingen en auto-inrichting stuwen de groei.

Op basis van de toepassing is de markt voor duurzame stoffen gesegmenteerd in medische, meubel-, kleding- en andere. Hiervan zal kleding de markt leiden vanwege de enorme omvang van de kleding- en textielindustrie en grootschalige consumptie. De groeiende verkooppunten in de ontwikkelingslanden, voornamelijk India en China, is een andere belangrijke factor die de marktgroei aanwakkert.

Regionale analyse

Op basis van de regio omvat de markt voor duurzame stoffen groeimogelijkheden en de nieuwste trends in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Hiervan zal de APAC-regio gedurende de geschatte periode een gigantisch aandeel in de markt hebben en naar verwachting met de snelste CAGR groeien. APAC zal worden gevolgd door Noord-Amerika dat het tweede grote aandeel heeft en verder gevolgd door Europa. In Latijns-Amerika wordt voorspeld dat de markt voor duurzame stoffen gedurende de geschatte periode een toenemende groei zal kennen. Aan de andere kant zal de markt voor duurzame stoffen in het Midden-Oosten en Afrika een minimaal aandeel hebben.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7435

Belangrijkste spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor duurzame stoffen zijn Grasim, Vivify Textiles, Foss Performance Materials, Teijin Limited, US Fibers, Pure Waste Textiles Ltd, Polyfibre Industries, Wellman, Advanced Materials, Textil Santanderina en Pilipinas Ecofiber Corp

Maart 2019 – Primark, een Britse fast fashion retailer, heeft de allereerste jeans voor vrouwen van biologisch katoen geïntroduceerd. Het zal binnenkort toegankelijk zijn in de Verenigde StatenKoninkrijk en de Europese Unie. Het bedrijf heeft stoffen gebruikt die zijn gemaakt van waterflessen en gerecycled polyester.

juli 2022 – In overeenstemming met de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN moeten ondertekenaars van een nieuw duurzaam modeprogramma dat onlangs in Zwitserland is opgericht, zich inzetten voor een duurzamere toekomst voor de mode-industrie.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Sustainable Fabrics,Sustainable Fabrics Market,Sustainable Fabrics Industry