header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


eVTOL Aircraft Market Industry Perspective, Segmenten, Rapportoverzicht, Uitgebreide analyse, Prognose 2030

May 18, 2023 11:00 AM ET

eVTOL Aircraft Market Insights

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde eVTOL-vliegtuigmarkt naar verwachting een CAGR van ~ 30,30% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 4,46 miljard hebben in 2030.

De wereldwijde eVTOL-vliegtuigmarkt verwijst naar de markt voor elektrische verticale start- en landingsvliegtuigen ( eVTOL ), vliegtuigen die verticaal kunnen opstijgen en landen met behulp van elektrische voortstuwing. Deze vliegtuigen zijn ontworpen om stiller, energiezuiniger en hebben een kleinere koolstofvoetafdruk in vergelijking met traditionele vliegtuigen. De markt zal naar verwachting de komende jaren snel groeien als gevolg van de toegenomen vraag naar stedelijke luchtmobiliteitsoplossingen, de noodzaak om koolstofemissies te verminderen en technologische vooruitgang.

De COVID-19-pandemie had gevolgen voor de wereldwijde eVTOL-vliegtuigmarkt. De pandemie heeft geleid tot een afname van het vliegverkeer, wat heeft geresulteerd in een verminderde vraag naar traditionele vliegtuigen. Dit heeft geleid tot een grotere focus op de ontwikkeling van nieuwe en duurzamere vormen van luchtvervoer, waaronder eVTOL-vliegtuigen. Als gevolg hiervan hebben sommige investeerders en overheden hun steun voor de ontwikkeling en inzet van eVTOL-technologie verhoogd.

 

eVTOL Aircraft Market

 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7952

Regionale analyse

De grootste regio voor de wereldwijde eVTOL-vliegtuigmarkt zal naar verwachting Noord-Amerika zijn. Dit is te wijten aan een combinatie van factoren, waaronder een grote en gevestigde lucht- en ruimtevaartindustrie, sterke overheidssteun voor de ontwikkeling van nieuwe technologieën en een groeiende vraag naar stedelijke luchtmobiliteitsoplossingen in grote steden zoals Los Angeles, New York en Dallas.

Andere regio’s zoals Europa en Azië-Pacific zullen naar verwachting de komende jaren echter ook een aanzienlijke groei in de eVTOL-vliegtuigmarkt ervaren, omdat meer bedrijven en overheden investeren in de ontwikkeling van deze technologie.

Marktsegmentatie

De wereldwijde eVTOL-vliegtuigmarkt is gesegmenteerd in type, techniek en voortstuwing.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in luchttaxi’s en bezorgdrones.

Op basis van de techniek is de markt gesegmenteerd in multirotor, vectored thrust en lift plus cruise.

Op basis van de voortstuwing is de markt gesegmenteerd in piloted en optioneel piloted.

Toegang tot volledige rapportdetails @https://www.marketresearchfuture.com/reports/evtol-aircraft-market-7952

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Bell Textron Inc. (VS)
  • Werkpaard (US)
  • Lilium GmbH (Duitsland)
  • TERRAFUGIA (US)
  • OXIS Energy Ltd (Verenigd Koninkrijk)
  • Karem Aircraft Inc. (VS)
  • MGM COMPRO (Tsjechië).
  • Kitty Hawk (VS)
  • EmbraerX (Brazilië)
  • LIFT Aircraft Inc. (VS)
  • Opener (Canada)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over lucht- en ruimtevaart en defensie, door Market Research Future:

Aircraft Synthetic Vision System Markt Rapport: Informatie per displaysysteem (primaire vluchtweergave, navigatiedisplay, op de hoofdhelm gemonteerd display andere), per vliegtuigtype (roterende vleugel met vaste vleugel), per toepassing en per regio – voorspelling tot 2030

Markt voor vliegtuiglijnonderhoud Onderzoeksrapportinformatie per service (vervanging van componenten en riggingservice, motor- en APU-service, lijnstationconfiguratie- en beheerservice, defectcorrectieservice en AOG-service (aircraft on ground), type (transitcontroles en routinecontroles), technologie (traditioneel lijnonderhoud en digitaal lijnonderhoud), toepassing (commerciële luchtvaart, militaire luchtvaart en zakelijke en algemene luchtvaart) en regio – prognose tot 2030

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street, 5e verdieping.
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
E-mailadres: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New YorkYork 10013, Verenigde Staten


Keywords:  eVTOL Aircraft Market,eVTOL Aircraft Market Size,eVTOL Aircraft Market Share,eVTOL Aircraft Market Analysis,eVTOL Aircraft Market Trends,eVTOL Aircraft Market Research,eVTOL Aircraft Market Report,eVTOL Aircraft Market Outlook,eVTOL Aircraft Market Overview,eVTOL Aircraft Market Insights