header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Human Capital Management (HCM) Software marktomvang bereikt USD 28,9 miljard, met een CAGR van 8,20% tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

May 18, 2023 6:00 AM ET

Introductie

De marktomvang voor human capital management (HCM) software werd geschat op USD 15,4 miljard in 2021. Verwacht wordt dat de markt voor human capital management (HCM) software zal toenemen van USD 16,7 miljard in 2022 tot USD 28,9 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,20% over de vijfjarige prognoseperiode (2022-2030).

De evolutie van technologie heeft geleid tot aanzienlijke veranderingen in de manier waarop organisaties werken en hun personeelsbestand beheren. Een van die baanbrekende ontwikkelingen is de komst van Human Capital Management (HCM) Software. Deze innovatieve tool heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van talentmanagement en HR-processen, waardoor bedrijven hun personeelsbestand kunnen optimaliseren als nooit tevoren. In deze uitgebreide gids zullen we ons verdiepen in het rijk van HCM-software, waarbij we de functies, voordelen en de transformerende impact ervan op het succes van de organisatie verkennen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1425

Human Capital Management (HCM) Software: een holistische benadering van personeelsoptimalisatie

Human Capital Management (HCM) Software is een robuuste oplossing die is ontworpen om verschillende HR-functies te stroomlijnen en te verbeteren, van talentacquisitie en onboarding tot prestatiebeheer en ontwikkeling van werknemers. Met zijn uitgebreide reeks functies stelt HCM Software organisaties in staat om hun menselijk kapitaal strategisch te beheren en het volledige potentieel van hun personeel te ontsluiten. Laten we de belangrijkste aspecten van deze baanbrekende technologie verkennen.

De belangrijkste kenmerken van Human Capital Management (HCM) Software

HCM Software biedt een breed scala aan functies waarmee organisaties hun menselijk kapitaal effectief kunnen beheren. Hier zijn enkele belangrijke functionaliteiten die HCM Software een must-have tool maken voor moderne bedrijven:

Talentacquisitie en onboarding: HCM Software faciliteert naadloze wervingsprocessen, van het plaatsen van vacatures en het volgen van sollicitanten tot het plannen van interviews en het beheren van aanbiedingen. Het automatiseert onboardingprocedures en zorgt voor een soepele overgang voor nieuwe medewerkers.

Performance Management: Met HCM Software kunnen organisaties duidelijke prestatiedoelen stellen, de voortgang van werknemers bijhouden en tijdige prestatie-evaluaties uitvoeren. Dit maakt het mogelijk om toppresteerders en verbeterpunten te identificeren.

Leren en ontwikkelen: HCM Software biedt uitgebreide trainings- en ontwikkelingstools, waaronder leerbeheersystemen en gepersonaliseerde ontwikkelingsplannen. Dit zorgt ervoor dat werknemers toegang hebben tot de middelen die ze nodig hebben om hun vaardigheden te verbeteren en professioneel te groeien.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over Human Capital Management (HCM) Software Market –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/human-capital-management-software-market-1425

Human Capital Management (HCM) Software Market Key Players

  • Oracle Corporation (VS)
  • SAP SE (Duitsland)
  • International Business Machines Corporation (VS)
  • NetSuite Inc. (VS)
  • Workday Inc. (VS)
  • Ultimate Software GroupInc (VS)
  • ADP LLC (VS)
  • Cornerstone OnDemand (VS)
  • Benefitfocus Inc. (VS

 

Compensatie en voordelen: HCM Software vereenvoudigt het beheer van vergoedingen en voordelen, waardoor organisaties salarisprocessen kunnen automatiseren, personeelsbeloningen kunnen volgen en naleving van arbeidswetten en -voorschriften kunnen garanderen.

Betrokkenheid en samenwerking van werknemers: HCM Software bevordert de betrokkenheid van werknemers via selfserviceportals, sociale samenwerkingsplatforms en herkenningsprogramma’s. Het bevordert een cultuur van open communicatie en teamwork, waardoor de tevredenheid en productiviteit van werknemers worden verbeterd.

Nu kopen –
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1425

De voordelen van Human Capital Management (HCM) Software

Het implementeren van HCM-software kan tal van voordelen opleveren voor organisaties in verschillende sectoren. Laten we eens kijken hoe deze technologie een revolutie teweegbrengt in personeelsoptimalisatie en bijdraagt aan het algehele bedrijfssucces:

  1. Gestroomlijnde HR-processen voor meer efficiëntie

HCM Software automatiseert tijdrovende HR-taken, zoals gegevensinvoer, documentbeheer en het genereren van rapporten. Dit stroomlijnt processen, waardoor HR vrijkomtpersoneel om zich te concentreren op strategische initiatieven en activiteiten met een hogere waarde.

  1. Verbeterd talentmanagement en acquisitie

Door gebruik te maken van HCM Software kunnen organisaties toptalent aantrekken, wervingsprocessen stroomlijnen en datagestuurde beslissingen nemen als het gaat om werving. De analysemogelijkheden van de software bieden waardevolle inzichten in kandidaatprofielen, waardoor recruiters weloverwogen keuzes kunnen maken.

  1. Verbeterde prestaties en productiviteit

Met performance management tools die zijn ingebed in HCM Software, kunnen organisaties duidelijke doelen stellen, regelmatig feedback geven en verbeterpunten identificeren. Dit bevordert een cultuur van continue groei en motiveert medewerkers om optimaal te presteren.

Gerelateerde rapporten:

Signal intelligence Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030

Modulaire datacentermarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030

Markt voor netwerkbeheer Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Human Capital Management (HCM) Software Market,Human Capital Management (HCM) Software Market Size,Human Capital Management (HCM) Software Market Share,Human Capital Management (HCM) Software Market Growth