header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor luchtveersystemen voor auto’s bereikt $ 9 miljard in 2030 bij een CAGR van 6% | Continental Ag (Duitsland), Hitachi, Ltd. (Japan), ThyssenKrupp Ag (Duitsland), Wabco Holdings Inc. (België)

May 18, 2023 8:19 PM ET

Marktoverzicht 

Automotive Air Suspension System-markt bereikt $ 9 miljard in 2030 bij een CAGR van 6%. De markt voor luchtveersystemen voor voertuigen groeit als gevolg van de voorkeur van de consument voor geavanceerde technologie en het stijgende besteedbare inkomen. De toegenomen productie van zowel personen- als bedrijfsvoertuigen en de stijgende vraag naar luxe voertuigen dragen allemaal bij aan de uitbreiding van de markt. De voorkeur van de consument voor geavanceerde technologie zal naar verwachting de markt voor luchtveersystemen voor auto’s gedurende het verwachte tijdsbestek voeden.

Voor een kwaliteitsreis kiezen consumenten ervoor om de nieuwste technologische goederen in hun auto te installeren. De markt voor luchtveersystemen voor auto’s zal in de toekomst uitbreiden als gevolg van de stijgende vraag van consumenten naar comfortabelere cabines, betere controle en stabielere voertuigen. De grote autofabrikant zal dankzij de stijging van de koopkracht van de consument de nieuwste technologieën in luxe auto’s kunnen verwerken. Toekomstige marktexpansie zal een gevolg zijn van stijgende koopkracht.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5293

Belangrijkste factoren:

De toonaangevende bedrijven op de markt voor luchtveersystemen voor auto’s zijn Continental Ag (Duitsland), Hitachi, Ltd. (Japan), ThyssenKrupp Ag (Duitsland), Wabco Holdings Inc. (België), Dunlop Systems And Components Ltd. (VK), Accuair Suspension (Californië), Firestone Industrial Products (VS), Hendrickson International Corporation (VS), Beijing West Industries Co., Ltd. (China), Mando Corporation (Zuid-Korea), ZF Friedrichshafen (Duitsland), LORD Corporation (VS), Volvo (Zweden), Air Lift Company (Michigan) en VB-Luchtvering (Nederland).

Stuurprogramma ‘s:

De voorkeur van de consument voor geavanceerde technologie en een stijgend besteedbaar inkomen.

Verhoogde productie van zowel personen- als commerciële auto’s en stijgende vraag naar premium voertuigen.

Mensen wenden zich tot het kopen van luxe voertuigen om alle veiligheidsvoorzieningen en een comfortabele rit te hebben.

Marktsegmentatie:

Compressoren of een elektrisch aangedreven luchtpomp worden gebruikt om luchtvering aan te drijven. Het airbagsysteem, ook bekend als de balg en meestal gemaakt van rubber met een textielversterking, wordt door de compressor gepompt. Om een comfortabele rit te geven, tilt de luchtdruk het chassis van de voertuigas. In de meeste personen- en bedrijfswagens wordt luchtvering gebruikt in plaats van de traditionele vering, die is samengesteld uit stalen veren. Om passagiers een soepele, hoogwaardige rit te bieden, wordt luchtvering meestal gebruikt in bussen, vrachtwagens en andere voertuigen. In recentere voertuigen is luchtvering effectiever en eenvoudiger te installeren dan traditionele veersystemen. Om de rijkwaliteit te verbeteren, worden airbags gebruikt in plaats van schroefveren in het luchtveersysteem.

Om een dieper inzicht te krijgen in de markt en de prestaties van de industrie, bevat het rapport van Market Research Future over de wereldwijde markt voor luchtveersystemen voor auto’s uitgebreid primair onderzoek en een gedetailleerde analyse van zowel kwalitatieve als kwantitatieve aspecten door een verscheidenheid aan experts uit de industrie en belangrijke opinieleiders. De studie geeft een grondig beeld van de huidige staat van de markt, inclusief historische en verwachte marktomvang in termen van waarde en volume, technologische ontwikkeling, macro-economische factoren en marktbepalende factoren. Het onderzoek biedt uitgebreide gegevens en bedrijfsplannen voor de toonaangevende marktdeelnemers. Het onderzoek biedt ook een grondige analyse van de verschillende marktsegmenten en regio’s.

Regionale analyse:

De markt is verdeeld in vier categorieën op basis van regio: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld. Vanwege de stijgende vraag naar luchtveersystemen in bedrijfsvoertuigen in ontwikkelingslanden zoals India, China en Japan, wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific de markt in de toekomst zal domineren. De markt zal naar verwachting worden aangedreven door de stijging van het besteedbaar inkomen in Azië en de Stille Oceaan. De toegenomen verkoop van personen- en bedrijfsvoertuigen zal worden veroorzaakt door een stijgend besteedbaar inkomen, wat indirect zal leiden tot marktuitbreiding. Vanwege de stijgende vraag naar luxe voertuigen wordt verwacht dat Noord-Amerika Europa zal inhalen als de op een na grootste markt. De installatie van luchtvering in voertuigen zal toenemen als reactie op de stijgende vraag naar luxe voertuigen. De markt voor luchtveersystemen in Noord-Amerika zal worden aangedreven door de toename van luchtveringsinstallaties in voertuigen.

Blader diepgaand doorMarktonderzoeksrapport @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-air-suspension-system-market-5293

Meer trending rapporten hier

Automotive Battery Thermal Management Markt

Marktwaarde van de on-board lader voor elektrische voertuigen

Automotive Air Conditioning Marktgrootte

Diagnostisch hulpmiddel voor de auto-industrie

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles. MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

 

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mail: [email protected]

Website:https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Air Suspension System Market,Automotive Air Suspension System Market SIZE,Automotive Air Suspension System Market SHARE,Automotive Air Suspension System Market GROWTH,Automotive Air Suspension System Market trends