header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Rijstmeel marktonderzoeksrapport: waarschijnlijke belangrijke ontwikkelingstrends en vooruitzichten tegen 2027

May 18, 2023 8:40 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde rijstmeelmarkt naar verwachting een CAGR van 7,5% registreren van 2020 tot 2027 en een waarde van meer dan USD 1090,7 miljoen hebben in 2027.

De rijstmeelmarkt is een groeiende industrie die de productie en consumptie van meel gemaakt van rijst omvat. Rijstmeel is een fijn poeder gemaakt door rijstkorrels te malen en het wordt gebruikt als vervanging voor tarwemeel in glutenvrije producten of als ingrediënt in verschillende voedingsproducten, zoals noedels, brood, gebak en koekjes.

De rijstmeelmarkt wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de toenemende vraag naar glutenvrije producten, de groeiende populariteit van de Aziatische keuken en het toenemende bewustzijn van de voedingsvoordelen van rijstmeel. Rijstmeel is een veelzijdig ingrediënt dat kan worden gebruikt om een breed scala aan voedingsmiddelen te maken, en het is ook een goede bron van koolhydraten, vezels en andere essentiële voedingsstoffen.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7445

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn EDME Food Ingredients Limited, Belourthe SA, Shipton Mill Ltd., The Soufflet Group, Whitworth Bros. Ltd., Bunge Ltd.

Marktsegmentatie

De wereldwijde rijstmeelmarkt is gesegmenteerd in type, categorie en distributiekanaal.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in analoge rijstmeel, Smartricemeel, chronograafrijstmeel en digitale rijstmeel.

Op basis van de categorie is de markt gesegmenteerd in kwartsrijstmeel, mechanische rijstmeel en elektronische rijstmeel.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Store-Based en Non-Store-Based

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/rice-flour-market-7445

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific is de grootste markt voor rijstmeel, gedreven door factoren zoals de populariteit van op rijst gebaseerde gerechten in de regio, de groeiende vraag naar glutenvrije producten en het toenemende gezondheidsbewustzijn bij consumenten. Landen als China, India, Japan, Thailand en Indonesië zijn de belangrijkste producenten en consumenten van rijstmeel in de regio.

De Noord-Amerikaanse regio is ook een belangrijke markt voor rijstmeel, gedreven door de toenemende vraag naar glutenvrije producten en de groeiende populariteit van de Aziatische keuken. De Verenigde Staten zijn een belangrijke speler op de markt, met verschillende bedrijven die rijstmeelproducten produceren en verkopen.

De Europese regio ziet een groeiende interesse in de rijstmeelmarkt, gedreven door het toenemende bewustzijn van de gezondheidsvoordelen van rijstmeel en de groeiende vraag naar glutenvrije producten. Landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk leiden de marktgroei in de regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedingsmiddelen-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Functional Flours marktonderzoeksrapport : per bron (tarwe, maïs, rijst, rogge, pinda en anderen), per claim (glutenvrij, biologisch, voorgelatineerd en anderen), distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) en regio – voorspelling tot 2030

Broodmeel markt Informatie over onderzoeksrapporten: per bron (tarwe, rijst, rogge, anderen), per type (meel voor alle doeleinden, gewoon meel, volkorenmeel, anderen), per speciale functie (biologisch, glutenvrij, gebleekt, ongebleekt, andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd (supermarkten / hypermarkten, speciaalzaken, gemakswinkels, anderen) en per niet-winkelgebaseerde (e-commerce)) en regio – prognose tot 2030

Pulse Flour Markt Onderzoeksrapport per vorm (boon, linzen, kikkererwten, erwten), per toepassing (vleesproducten, dranken, bakkerijproducten, hartige producten), per distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Hartelijk instappenTik op voor meer informatie. 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Rice Flour Market,Rice Flour Market Share,Rice Flour Market Size,Rice Flour Market Demand,Rice Flour Market Growth,Rice Flour Market Analysis,Rice Flour Market Trends,Rice Flour Industry,Global Rice Flour Market,Rice Flour Market Statistics,Rice Flour Market Forecast