header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Software as a Service (SaaS) markt zal naar verwachting in 2030 een duizelingwekkende marktwaarde bereiken

May 18, 2023 12:00 AM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Software as a Service Market, By Deployment, By End User, By Industry – Forecast 2020-2030, zal de markt naar verwachting tegen het einde van 2030 een waardering van ongeveer USD 381,21 miljard verwerven. De rapporten voorspellen verder dat de markt zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 17,3% tijdens de beoordelingsperiode.

Software as a Service (SaaS) Marktoverzicht

De wereldwijde software as a service markt groeit aanzienlijk. Kleine bedrijven maken steeds meer gebruik van de voordelen van SaaS-prijsmodellen om hun voetafdruk in nieuwe markten uit te breiden. De markt toonde een enorm potentieel en investeringsmogelijkheden voor SaaS-bedrijven om op te schalen. Bovendien heeft de Covid-19-uitbraak de saas-adoptie geëscaleerd voor meer flexibiliteit, functionaliteit en productiviteit op afstand. 

Spelers die de wereldwijde software-as-a-servicemarkt leiden, zijn onder meer:

  • Salesforce (VS)
  • LinkedIn (US)
  • Concur Technologies (VS)
  • Workday, Inc. (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • NetSuite Inc. (VS)
  • Medidata Solutions (US)
  • ServiceNow, Inc. (VS)
  • Microsoft Inc. (VS)
  • Google Inc. (VS)
  • Zuora (VS) 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2003

SaaS is een cloudgebaseerd softwareleveringsmodel waarbij softwaretoepassingen worden gehost door een externe leverancier en via internet beschikbaar worden gesteld aan klanten. In plaats van software op hun eigen computers of servers te kopen en te installeren, hebben klanten toegang tot de software via een webbrowser of mobiele app.

SaaS wordt meestal geleverd op abonnementsbasis, waarbij klanten een terugkerende vergoeding betalen voor toegang tot de software. Dit model kan met name gunstig zijn voor bedrijven die de initiële kosten en het voortdurende onderhoud van traditionele software-installaties willen vermijden.

Enkele voorbeelden van SaaS-toepassingen zijn e-mail, projectbeheer, CRM-beheer (Customer Relationship Management) en boekhoudsoftware. SaaS is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en zal naar verwachting blijven groeien naarmate meer bedrijven overstappen op cloudgebaseerde oplossingen.

Software as a Service Market is een transportmodel van programmeren via een cloud waarin programmeren en alle bijbehorende informatie halverwege worden vergemakkelijkt en door klanten via een internetbrowser worden bereikt. Het idee van programmeren als ondersteuning stelt de klanten in staat om bij alle onderdelen te komen en een product op het lidmaatschapsmodel te benadrukken zonder het te autoriseren. Het is ook on-request programmeren dat hun klanten via het web verre toegang geeft tot programmeren. De ontwikkeling van de IT-industrie en de populariteit van programmeren voor informatie, het bestuur en onderzoek op verschillende gebieden verhogen de ontwikkeling van Software as a Service Business. Software as a Service Industry biedt diverse hoogtepunten, zoals minimale inspanning, snelheidsregeling, maatwerk en macht over de informatie van anderen. SaaS biedt eenvoudige bereikbaarheid met snelle organisatie en veel aanpassingen, waardoor dit gemakkelijker te bedienen is.

Regionale analyse:

De wereldwijde Software as a Service-markt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika domineert het product als hulpmarkt vanwege verschillende factoren. Ter illustratie, de wereldwijde spelers dragen de overhand bij aan Noord-Amerikaanse landen, rijke mediakanalen en torenhoge ontvangst van on-request programmering. Ook is de VS ontstaan als een mechanisch ontwikkelde natie, die ook de ontwikkeling van de Software as a Service-markt ondersteunt. 

Noord-Amerika leidt de wereldwijde software as a service markt. Het grootste marktaandeel is te danken aan grote technologische upgrades en de groeiende behoefte om de toegang tot verschillende applicaties efficiënt te beheren met end-to-end beveiliging. Bovendien bevordert de digitale revolutie in de commerciële en industriële sectoren in deze regio de marktomvang. De vroege adoptie van cloudgebaseerde implementatieservices heeft een positieve invloed op de waarde van de SaaS-markt.

Europa blijft de op één na grootste markt voor SaaS. Naties, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Italië, die onder de paraplu van gecreëerde naties vallen, hebben een groot belang bij programmering op aanvraag voor verschillende ondernemingen.

Azië-Pacific is ontstaan als de snel ontwikkelende bedrijfssector. Ontwikkeling van deeconomie van landen, nieuwe overheidsbenaderingen om nieuwe bedrijven vooruit te helpen en wereldwijde bezorgdheid over het bedrijfsklimaat zijn een deel van het centrale punt dat de markt van SaaS in Azië-Pacific drijft. De software as a service markt is sterk in de regio Azië-Pacific.  De groeiende vraag naar SaaS-oplossingen en -diensten vanuit industriële verticals om toegang te krijgen tot verschillende softwareoplossingen die in de cloud zijn opgeslagen, biedt enorme kansen voor marktspelers die actief zijn in verschillende APAC-landen. Bovendien onderbouwt de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde diensten de marktinkomsten. 

Software as a Service Marktconcurrentieanalyse 

De SaaS-markt is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd als gevolg van verschillende grote en kleine spelers die een concurrerend landschap vormen. Spelers integreren strategieën zoals samenwerkingen, fusies en overnames, product- / technologielanceringen en uitbreiding om de verkoop en de groei van het SaaS-marktaandeel te stimuleren. 

De on-demand softwareoplossingen kunnen helpen bij het visualiseren en uitvoeren van analyses en tegelijkertijd kritieke bedrijfsrisico’s voor bedrijfsmanagers beperken. Verder stellen ze gebruikers in staat om toegang te krijgen tot softwareservices met behulp van cloudplatforms om de operationele efficiëntie te verhogen en de kosten van software-acquisitie en -beheer te verlagen.

Blader door de volledige rapportdetails @
 https://www.marketresearchfuture.com/reports/software-as-a-service-market-2003

Trends in de branche

Software-as-a-service (SaaS) is naar voren gekomen als een grote disruptie in de wereldwijde technologie-industrie. De markt is getuige van een snelle toename van zijn aandeel op het wereldwijde platform, wat zich vertaalt in een aanzienlijke omzetgroei. De meeste bedrijven wereldwijd investeren fors in horizontale bedrijfsoplossingen, verticale software en innovatieve Infra SaaS. 

In tegenstelling tot andere technologische services genereert de SaaS-industrie aanzienlijke inkomsten en heeft het een divers bedrijfsmodel dat zich richt op zowel ondernemingen als kleine en middelgrote bedrijven. Complexiteiten in 5G-netwerken voeden de marktvraag, waardoor de behoefte aan geavanceerde analyses toeneemt. Spelers in de industrie streven ernaar om nieuwe SaaS-mogelijkheden aan te bieden op basis van NWDAF (Network Data Analytics Function) en onderdeel van 5G Standalone-architectuur.

Gerelateerde rapporten:

Augmented Intelligence Market – By Offering, By Technology, By End-Use Industry,   By  Region – Forecast until 2030

Hybride cloudmarkt – Per component, per servicetype, per servicemodel, per organisatiegrootte, per verticaal,     per     regio — prognose tot 2030

Contact Center as a Service-markt – per functie, per bedrijfsgrootte, per  branche,  per regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:       

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Software as a Service (SaaS),Software as a Service (SaaS) market,SaaS market size,SaaS market growth,SaaS market trends,SaaS market drivers,SaaS market challenges,SaaS market opportunities,SaaS market players,SaaS market forecast,SaaS Industry,asia pacific,united states