header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vlakke staalmarkt gedreven door bloeiende auto-industrie in 2023

May 18, 2023 4:00 PM ET

Platte staalproducten verwijzen naar halffabricaten van staal zoals platen en platen. De wereldwijde markt voor plat staal zal naar verwachting een bescheiden CAGR van 6,1% behalen in de prognoseperiode van 2023-2032, stelt Market Research Future (MRFR) in een diepgaande studie. De wereldwijde markt voor plat staal werd gewaardeerd op USD 776,8 miljard en zal naar verwachting in 2023 USD 776,8 miljard bereiken

Platte staalproducten zijn van immens belang voor staalproducenten, omdat ze worden gebruikt in diverse toepassingen in verschillende eindgebruiksindustrieën. Toepassing in auto’s, bouw, scheepsbouw, industriële machines en huishoudelijke apparaten behoren tot de primaire toepassingen van vlakstaal.

De bloeiende bouwsector fungeert als een belangrijke motor achter de groei van de wereldwijde markt voor vlakstaal. Warmgewalste vlakke staalplaten worden veel gebruikt in de bouwsector, omdat ze kunnen worden gebruikt om grote structuren te vormen. Lagere kosten en kneedbaarheid maken ze wenselijker voor massatoepassingen. Het herstel van de bouwactiviteiten in de VS en in heel Europa heeft geleid tot een solide groei binnen de wereldwijde markt voor vlakstaal.

Ook de auto-industrie is een belangrijke eindgebruiker van de wereldwijde markt voor vlakstaal. Platte staalproducten zoals warmgewalste coils & platen vinden hun toepassing in wielschijven in het automotive segment. Typische toepassingen van koudgewalste staalplaten hebben betrekking op carrosserieën voor auto’s, omdat ze beter kunnen worden geverfd dan warmgewalst staal. De groei in de duurzame sector zal ook de vraag naar staalproducten ondersteunen.

Download voorbeeldexemplaar van rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1885

De toename van infrastructurele activiteiten over de hele wereld, vooral in de opkomende economieën, is verantwoordelijk voor het vormgeven van de groei van de wereldwijde markt voor plat staal. De bouw van snelwegen, bruggen, luchthavens, havens, watertransport, geprefabriceerde gebouwen en energieprojecten die door overheidsfinanciering worden geleverd, veroorzaakt een grote vraag binnen de wereldwijde markt voor plat staal. Andere factoren die de groei van de markt onderbouwen, zijn onder meer een robuuste groei van de vraag naar platte staalproducten die in de verwerkende industrie worden gebruikt.

Aan de andere kant kan de groei van de wereldwijde markt voor platte staalproducten negatief worden beïnvloed door schommelingen in de prijs van grondstoffen.

Segmentatie

De wereldwijde markt voor vlakstaal is gesegmenteerd op basis van eindgebruiker en producttype.

Per eindgebruiker is de wereldwijde markt voor plat staal gesegmenteerd in auto’s, bouw en infrastructuur, transport en andere. In ontwikkelde landen zijn platte staalproducten altijd in trek in de automobielsector. Vlakstaal wordt veel gebruikt in de bouw- en infrastructuursector vanwege de voordelen van vlakstaal, zoals ontwerpflexibiliteit, hoge sterkte en verhoogde duurzaamheid. Het verlaagt ook de onderhoudskosten. In de energiesector wordt vlakstaal gebruikt voor de ontwikkeling van infrastructuur.

Per producttype is de wereldwijde markt voor vlakstaal gesegmenteerd in gecoate plaat, koudgewalste plaat, warmgewalste plaat en platen.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1885

Regionale analyse

De belangrijkste markten voor vlakstaal zijn Azië-Pacific (APAC), Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld (RoW).

De wereldwijde markt voor vlakstaal wordt gedomineerd door APAC. De bloeiende bouwsector en de voortdurende uitgebreide infrastructurele activiteiten die plaatsvinden in de zich ontwikkelende economieën van de regio, zoals China, India en Japan, hebben gunstige groeimogelijkheden gecreëerd voor de markt voor plat staal. Ook Zuid-Korea is een belangrijke markt in de regio.

Europa is de op een na grootste markt voor vlakstaal, gedreven door het bestaan van verschillende belangrijke spelers in de regio. De gestaag groeiende auto-industrie is een belangrijke groei-beïnvloeder van de Europese markt voor plat staal. Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zweden en het Verenigd Koninkrijk leveren de belangrijkste bijdragen aan de Europese markt. Sommige belangrijke spelers verhogen echter de prijs van vlakstaal in de regio, wat de groei van de markt negatief kan beïnvloeden.

De Noord-Amerikaanse markt wordt gedreven door vergelijkbare factoren als Europa en zal naar verwachting een aanzienlijke groei laten zien gedurende de prognoseperiode. De heropleving van de bouwsector in de regio voorspelt waarschijnlijk veel goeds voor de groei van de markt.

Competitief landschap

ArcelorMittal, POSCO, Jiangsu Shagang Group, ChinaSteel, Jianlong Group, ThyssenKrupp AG, JFE Steel Corporation, Albawardi Steel Industries, NIPPON STEEL CORPORATION, Tata Steel, Nucor Corporation, SABIC, Hyundai Steel, AGIS, Voestalpine AG,Severstal Russian Steel, NLMK, Essar Steel, ShaabanSteel, ATI, CITIC LIMITED, Baosteel Group, Hebei Puyang Iron and Steel Group, SSAB AB, SAIL, METINVEST HOLDING LLC en JSW

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1885

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Flat Steel,Flat Steel Market,Flat Steel Market Size