header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor emotiedetectie en -herkenning zal naar verwachting usd 4,21 miljard bereiken in 2030, bij een CAGR van 9,65% tijdens de prognoseperiode 2023-2030.

May 19, 2023 3:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten:

De wereldwijde markt voor emotiedetectie en -herkenning zal naar verwachting groeien met USD 4,21 miljard in 2030, met een CAGR van 9,65% tijdens de prognoseperiode (2023-2030). Deze groei kan worden toegeschreven aan de toenemende acceptatie van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) technologieën, de toenemende behoefte aan gepersonaliseerde gezondheidszorg en marketing en de toenemende vraag naar gezichtsuitdrukkingsherkenningstechnologie.

Emotiedetectie en -herkenning Markt:

De belangrijkste spelers die actief zijn op de wereldwijde markt voor emotiedetectie en -herkenning zijn onder meer:

  • Microsoft Corporation
  • International Business Machines Corporation (IBM)
  • Affectiva Inc
  • Kairos AR Inc
  • Emotie AI Ltd
  • nViso NV
  • Sightcorp BV
  • Realeyes OU
  • Sentiance NV

Download een PDF-voorbeeld van de markt voor emotiedetectieherkenning @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3193

Emotiedetectie en -herkenning Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor emotiedetectie en -herkenning is gesegmenteerd op basis van technologie, softwaretools, verticaal eindgebruik en regio.

Op basis van technologie is de markt gesegmenteerd in gezichtsherkenning, spraakherkenning en biometrische herkenning. Het gezichtsherkenningssegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode, omdat het nauwkeurige emotiedetectie en -herkenning in realtime biedt.

Op basis van softwaretools is de markt gesegmenteerd in software development kits (SDK’s) en application program interfaces (API’s). Het SDK-segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode, omdat het ontwikkelaars de nodige tools biedt om emotiedetectie- en herkenningstechnologie in hun applicaties te integreren.

Op basis van verticals voor eindgebruik is de markt gesegmenteerd in gezondheidszorg, media en entertainment, detailhandel en e-commerce, automotive en andere. Het gezondheidszorgsegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode, omdat emotiedetectie- en herkenningstechnologie kan worden gebruikt voor gepersonaliseerde gezondheidszorg en diagnose van geestelijke gezondheid.

Nu kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=3193

Regionale analyse van emotiedetectie en -herkenning:

De wereldwijde markt voor emotiedetectie en -herkenning is geanalyseerd in vijf belangrijke regio’s, namelijk Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika.

Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode, vanwege de toenemende acceptatie van AI- en ML-technologieën en de toenemende behoefte aan gepersonaliseerde gezondheidszorg en marketing in de regio.

Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste CAGR zien tijdens de prognoseperiode, vanwege de toenemende acceptatie van gezichtsherkenningstechnologie en de stijgende vraag naar gepersonaliseerde gezondheidszorg in de regio.

Controleer korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-3193

Trends in de branche:

De wereldwijde markt voor emotiedetectie en -herkenning is getuige van verschillende trends, zoals de toenemende acceptatie van AI- en ML-technologieën, de toenemende behoefte aan gepersonaliseerde gezondheidszorg en marketing en de toenemende vraag naar gezichtsuitdrukkingsherkenningstechnologie.

De toenemende acceptatie van AI- en ML-technologieën zal naar verwachting de vraag naar emotiedetectie- en herkenningstechnologie tijdens de prognoseperiode stimuleren. AI- en ML-technologieën bieden nauwkeurige emotiedetectie en -herkenning in realtime, die kunnen worden gebruikt voor gepersonaliseerde gezondheidszorg en marketing.

De stijgende behoefte aan gepersonaliseerde gezondheidszorg en marketing zal naar verwachting de vraag naar emotiedetectie- en herkenningstechnologie tijdens de prognoseperiode stimuleren. Emotiedetectie- en herkenningstechnologie kan worden gebruikt voor gepersonaliseerde gezondheidszorg en diagnose van geestelijke gezondheid, evenals voor gerichte reclame en marketing.

De toenemende vraag naar gezichtsuitdrukkingsherkenningstechnologie zal naar verwachting de vraag naar emotiedetectie- en herkenningstechnologie tijdens de prognoseperiode stimuleren. Gezichtsuitdrukkingsherkenningstechnologie biedt nauwkeurige emotiedetectie en -herkenning in realtime, die kan worden gebruikt voor gepersonaliseerde gezondheidszorg enmarketing.

Gerelateerde rapporten:

Gaming accessoires markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030 

GPS Tracking Device Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030          

Markt voor beveiligingssystemen Onderzoeksrapport prognose tot 2030          

Wereldwijde gelede robotmarkt Onderzoeksrapport Prognose 2027 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:
Marktonderzoek Toekomst®,
Hudson Street 99
5e verdieping,
New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Emotion Detection and Recognition Market,Emotion Detection and Recognition Market Analysis,Emotion Detection and Recognition Market Growth