header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CNC-router marktsegmenten 2023, branchegrootte, groeidynamiek, technologie, huidige trends, verkoopregio’s, analyse en prognose van topspelers 2030

May 22, 2023 6:00 PM ET

CNC Router Marktoverzicht:

De markt voor CNC- of computernumerieke besturingen zal naar verwachting groeien tot USD 5.621,4 miljoen in 2030, bij een CAGR van 4,27% tussen 2021 en 2030.

De CNC-routermarkt zal naar verwachting groeien als gevolg van toegenomen automatisering in verschillende processen in verschillende industrieën, evenals hoge nauwkeurigheid, hoge kwaliteit, weinig materiaalverspilling en verhoogde efficiëntie en productiviteit. Omdat de Computer Numeric Router echter bekwame professionals vereist om de machine en software te bedienen, wordt de groei van de markt belemmerd. De hoge kosten van CNC-routers zijn ook een nadeel voor de markt. Vanwege hun lagere koolstofvoetafdruk heeft de groeiende vraag naar hybride en elektrische voertuigen een kans gecreëerd voor de markt die wordt gebruikt om ontworpen kappen en deuren te snijden.

Recente ontwikkelingen:

  • Mei 2022 – Ali Mohamed, MD van London Pro-filter, heeft drie Homag-houtbewerkingsmachines omgekeerd om keukens, kasten, slaapkamerunits en inbouwkasten te produceren.
  • April 2022 – Thermwood Corporation print een enorme 12 voet lange 3D-geprinte tool voor Boeing als onderdeel van een project om te demonstreren hoe additieve productie hoogwaardige producten voor de lucht- en ruimtevaartindustrie kan produceren.

Vraag om voorbeeld-PDF-pagina’s:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8321

De groei van de auto-industrie is de belangrijkste factor die de groei van deze markt stimuleert, omdat het minder tijd kost om producten te produceren en ook foutproducten produceert zoals autokappen, deuren, enzovoort; bovendien draagt de toenemende vraag naar houten meubels en houten artikelen aanzienlijk bij aan de groei van de CNC-routerindustrie. Bovendien worden CNC-routermachines gebruikt door industriële ontwerpbedrijven voor het ontwerpen en produceren van modulaire keukens en meubels, wat bijdraagt aan de groei van de CNC-routerindustrie.

Belangrijkste groeifactoren

  • Groei van de auto-industrie
  • Stijging meubelproductie
  • Automatisering in opkomende economieën
  • Nieuwe productlanceringen en R&D bij belangrijke spelers

CNC Router Marktsegmentatie:

De wereldwijde CNC-routermarkt is enorm. De markt is gesegmenteerd in types, applicaties, producten en eindgebruikers. 

Per type is het gesegmenteerd in 3 typen:

  • Beweegbaar portaal
  • Stationair portaal
  • Cross Feed Unit

Per toepassing is het gesegmenteerd in 4 typen:

  • Steen
  • Hout
  • Metaal
  • Anderen

Per product is het gesegmenteerd in 4 soorten:

  • Laser
  • Plasma
  • Metalen gereedschap
  • Waterstraal

Per eindgebruiker is het gesegmenteerd in 3 sectoren:

  •  constructie
  • Automotive
  • industrieel 

Blader door volledige premium onderzoeksdetails:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cnc-router-market-8321

CNC Routers Industry Regionale analyse:

De markt van CNC-router is gesegmenteerd per regio in Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting snel groeien in de CNC-routermarkt tijdens de prognoseperiode. China, Japan en India hebben tal van industriële opstellingen in deze regio. Vanwege de recente opleving van de automobielsector zal de regio Azië-Pacific naar verwachting een aanzienlijk deel van het wereldwijde marktaandeel van CNC-routers voor zijn rekening nemen.

De Europese regio zal naar verwachting de komende jaren marktkansen voor CNC-routers creëren als gevolg van de toegenomen handel en de acceptatie van nieuwe technologieën. Veel autofabrikanten, waaronder Audi, Volvo en BMW, zijn gevestigd in deze regio en kunnen helpen. Veel autofabrikanten, waaronder Audi, Volvo en BMW, zijn gevestigd in deze regio, wat zal bijdragen aan de groei van de CNC-routermarkt tijdens de prognoseperiode.

land zijn de drijvende kracht achter de regionale markt.

Buy Now CNC Router Market Report” en leid gateway naar nieuwe mogelijkheden die uw zakelijke beslissing kunnen verrijken.

Gerelateerde rapporten:

CNC Tool &; Cutter Slijpmachine Markt Onderzoeksrapport per type (gereedschap en snijslijpmachine, universele slijpmachine en blanco en cilindrische slijpmachines) per toepassing (automotive, ruimtevaart en defensie en elektrische enElektronicaproductie), per regio – prognose tot 2030

CNC Metal Cutting Machine Tools Markt Producttype (verticale machinecentra, horizontaal machinecentrum en CNC-slijpmachine), per toepassing (lucht- en ruimtevaart en defensie, scheepsbouw, bouw en automotive) en per regio – prognose tot 2030

CNC Polijstmachines Markt Onderzoeksrapport, Informatie: per type (pneumatische polijstmachine en elektrische polijstmachine), toepassing (hout, metaal, plastic en glas) en regio (Noord-Amerika, Europa, APAC en RoW) – Wereldwijde prognose tot 2030

Desktop CNC-machines markt Onderzoeksrapport, Informatie: per producttype (CNC-draaibank, CNC-frezen en CNC-slijpen), toepassing (machinebouw, automotive) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en RoW) – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Keywords:  CNC Router Market Applications,CNC Router Market Types,CNC Router Market Companies,CNC Router Market Trends,CNC Router Market Sales,CNC Router Market Revenue,CNC Router Market Growth