header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor drones maakt een aanzienlijke groei door als gevolg van de dynamische lucht- en ruimtevaart- en defensiesector, die naar verwachting een robuuste samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van ongeveer 14,30% zal bereiken van 2023 tot 2030

May 22, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde dronesmarkt naar verwachting een CAGR van ~ 14,30% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 66,012 miljard hebben in 2030.

De wereldwijde dronemarkt verwijst naar de markt voor onbemande luchtvaartuigen (UAV’s) of op afstand bestuurde luchtsystemen (RPAS), vliegtuigen die werken zonder een menselijke piloot aan boord. Deze drones kunnen vanaf de grond worden bestuurd of kunnen worden voorgeprogrammeerd om autonoom te vliegen en worden gebruikt voor een breed scala aan doeleinden, waaronder militaire, commerciële en recreatieve toepassingen. De wereldwijde dronemarkt omvat de productie, verkoop en onderhoud van drones, evenals de ontwikkeling van ondersteunende technologie en software.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1124

De COVID-19-pandemie had een gemengde impact op de wereldwijde dronemarkt. De pandemie heeft ook verstoringen veroorzaakt in de toeleveringsketen en productieprocessen van drones, wat heeft geleid tot vertragingen in de productie en levering. Reisbeperkingen en lockdowns hebben ook invloed gehad op het vermogen van drone-operators om veldwerk uit te voeren en gegevens te verzamelen, wat het gebruik van drones in sectoren zoals de landbouw en de bouw heeft beïnvloed.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Microdrones (Duitsland), DJI (China), Aibotix GmbH Limited (VK), Drone America (VS), Draganfly Innovations Inc. (VS), ING Robotic Aviation (Canada), Aeryon Labs Plc. (VK)

Marktsegmentatie

De Global Drones Market is gesegmenteerd in type, toepassing en technologie.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in fixed-wing drone, rotary blade drone en hybride drone

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in inspectie en lek- en morsreactie en beveiliging en bewaking.

Op basis van de technologie is de markt gesegmenteerd in hardware en software.

Regionale analyse

De grootste regio in de wereldwijde dronemarkt is Noord-Amerika, dat de Verenigde Staten en Canada omvat. Noord-Amerika is een belangrijke hub voor dronefabrikanten, met bedrijven zoals DJI, 3D Robotics en Parrot die aanzienlijke activiteiten in de regio hebben. De Verenigde Staten zijn ook een belangrijke markt voor militaire drones, die op grote schaal worden gebruikt voor bewakings- en verkenningsdoeleinden.

De dominantie van Noord-Amerika op de wereldwijde dronemarkt wordt gedreven door factoren zoals gunstige regelgevingskaders, geavanceerde technologische infrastructuur en een grote vraag naar drones in een reeks industrieën, waaronder landbouw, bouw en openbare veiligheid. De regio is ook de thuisbasis van verschillende toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingsinstituten die actief werken aan het bevorderen van de mogelijkheden en toepassingen van drones.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/drones-market-1124

Gerelateerde rapporten:

Tethered Drones Markt Onderzoeksrapportinformatie per type (militaire drones en commerciële drones), per component (sensoren, controllersysteem, camera, batterij en andere), per toepassing (inspectie en monitoring, wetshandhaving, landmeten, in kaart brengen en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Markt voor passagiersdrones Onderzoeksrapportinformatie per component (casco, controllersysteem, navigatiesysteem, voortstuwingssysteem en andere), per capaciteit (tot 100 kg en meer dan 100 kg), per toepassing (commercieel en persoonlijk), per rotor (minder dan 10 en meer dan 10) – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en gedetailleerd onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, waardoor uw belangrijkste vragen kunnen worden beantwoord.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5E Verdieping, New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mailadres: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: sales@marketresearchfuture.com
Keywords:  Drones Market,Drones industry,Global drones market,Drones Market size,Drones Market share,Drones Market analysis,Drones Market by key players,Drones Industry trends,Drones Market Research Report