header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Detonator marktverkoop, groeidynamiek, wereldwijde eisen, technologische vooruitgang, branchegrootte, topspelers, trends en voorspelling 2030

May 22, 2023 5:00 PM ET

Detonator Marktoverzicht

De Detonator-markt krijgt tussen 2020 en 2030 een waarde van USD 1450,3 miljoen en een CAGR van 1,90%.

Een ontsteker is een apparaat dat functioneert als een trigger of knop voor een explosie. Ontstekers worden meestal gebruikt in mijnbouw- en tunnelbouwactiviteiten en voor andere industriële toepassingen. Ze kunnen chemisch, mechanisch of elektrisch werken. Mechanische en elektrisch aangedreven ontstekers worden wereldwijd echter het meest gebruikt. Ontstekers helpen de veiligheid van werknemers en mijnwerkers op mijnbouw-, industriële en bouwplaatsen te waarborgen.

De toenemende globalisering en de toegenomen industriële en productieactiviteiten zullen naar voren komen als belangrijke groeimotoren voor de detonatorindustrie. Groeiende bezorgdheid over de veiligheid van werknemers, toegenomen activiteit zoals ondergrondse mijnbouw, tunnels en oppervlakte-uitgravingen, en de opkomst en uitbreiding van de olie- en gasexploratie, met name in ontwikkelingslanden, zullen de marktwaarde van de ontsteker verergeren.

Belangrijkste groeifactoren

  • Groeiende vraag naar metalen
  • Vraag naar steenkool in energietoepassingen
  • Technologisch geavanceerde ontstekers
  • Nieuwe productlanceringen en R&D bij belangrijke spelers

Vraag om voorbeeld-PDF-pagina’s:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8201

Groeiende investeringen in onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteiten, ondersteunend overheidsbeleid, toenemende verstedelijking en bouw- en constructieactiviteiten, met name in opkomende economieën zoals India en China, een groeiende nadruk op de productie van technologisch geavanceerde ontstekers en een stijgende arbeidsparticipatie van vrouwen zullen de weg vrijmaken voor de detonatormarkt om verder uit te breiden.

Het gebrek aan kennis en technologische vaardigheden van arme en achtergebleven landen zou echter de expansie van de detonatormarkt beperken. Voortdurende schommelingen in de grondstofprijzen en strenge overheidswetten over ontbossing zouden de ontwikkelingssnelheid van de ontstekersmarkt verder verminderen. Grootschalige technologische beperkingen in ontwikkelingslanden en de stijgende populariteit van duurzame energiealternatieven zullen de detonatorindustrie voor extra uitdagingen stellen.

Segmentatie

De markt voor ontstekers is verdeeld in verschillende segmenten op basis van type en toepassing.

De wereldwijde markt voor ontstekers is ingedeeld in drie soorten: niet-elektrisch, elektronisch en elektrisch. In 2019 behield de niet-elektrische sector het grootste marktaandeel, dankzij de toegenomen vraag naar ontstekers als gevolg van nauwkeurige timing, verminderde trillingen en lagere gevoeligheid.

De wereldwijde markt voor ontstekers is verdeeld in vier toepassingen: kolenmijnen, metaalmijnen, niet-metaalmijnen en andere. Vanwege de toegenomen behoefte aan steenkool in verschillende sectoren, wordt voorspeld dat de categorie steenkoolwinning het grootste marktaandeel zal hebben. Dit zal waarschijnlijk de vraag naar kolenmijnen in ontstekers tijdens de voorspelde termijn verhogen.

Omvang van de markt

  2030: USD 1450,3 miljoen

  CAGR

  1,90% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

Blader door volledige premium onderzoeksdetails:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/detonator-market-8201

Regionale analyse

Azië-Pacific zal waarschijnlijk een snelle expansie hebben in de detonatorindustrie. Met de groeiende verstedelijking en infrastructuurontwikkeling, de vraag naar efficiënte elektriciteitsproductie en uitbreiding in de industriële, voedselverwerkende en chemische sectoren, is het gebied naar voren gekomen als een van de grootste metalen, kolen en mineralen. De vraag naar verschillende metalen en steenkool stijgt dus in het hele gebied, waardoor de vraag naar metaal- en kolenwinningsontstekers in de prognoseperiode waarschijnlijk toeneemt.

China is een belangrijke fabrikant van ontstekers in de regio Azië-Pacific. Het verbruik van kolen en metalen is gestegen om te voldoen aan de stijgende vraag naar industriële productie en elektriciteitsopwekking. Steenkool is de belangrijkste energiebron, goed voor tweederde van de elektrische productie van het land. Bovendien hebben de consumentengoederen-, automobiel-, industriële en verwerkingsindustrieën allemaal grote hoeveelheden metalen nodig, waardoor de vraag naar ontstekers in het hele land wordt aangewakkerd.

Orica Beperkt(Australië)

Dyno Nobel (VS)

AEL Intelligent Blasting (Zuid-Afrika)

MAXAM (Australië)

Poly Permanente Union Holding Group Limited (China)

Sichuan Yahua Industrial Group CO. LTD (China)

Enaex (Chili)

BME Zuid-Afrika (Zuid-Afrika)

Sasol (Zuid-Afrika)

Austin Detonator (Tsjechië).

Buy Now Detonator Market Report” en stimuleer gateway naar nieuwe mogelijkheden die uw zakelijke beslissing kunnen verrijken.

Recente ontwikkelingen

De stijgende uitgaven van wereldwijde bestuursorganen aan de militaire industrie en defensieve operaties, evenals de groeiende wapen- en munitiesector, zullen naar verwachting de explosieven- en pyrotechnische industrie voeden.

Bovendien kunnen technologische verbeteringen en de behoefte aan slimme wapens de groei van de markt voor explosieven en pyrotechniek stimuleren. De vraag naar veiligere explosieven ter vervanging van hoogenergetische explosieven en drijfgassen om aan de veiligheidseisen te voldoen, motiveert grootschalige fabrikanten van militaire en defensieapparatuur.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor schone steenkooltechnologie Onderzoeksrapport Informatie per technologie (vergassingstechnologie, verbrandingstechnologie, ontsluitende technologie) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Dompelpompen voor de mijnbouwsector markt Informatie over onderzoeksrapporten, per puttype (open put en boorput), per pomptrap (eentraps en meertraps), per vermogen (hoog vermogen, gemiddeld vermogen, laag vermogen) en regio – voorspelling tot 2030

Mijnbouw explosieven markt Onderzoeksrapportinformatie per type (bulkexplosieven, verpakte explosieven en andere), per toepassing (steenkoolwinning, metaalwinning en steengroeven en niet-metaalmijnbouw) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Keywords:  Detonator Market Sales,Detonator Market Opportunity,Detonator Market Share,Detonator Market Size,Detonator Market Companies,Detonator Market Trends