header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktverkoop van metaalsnijgereedschappen, groeifactoren, regionale vraag, analyse van belangrijke spelers, segmenten en zakelijke trends 2023 – 2030

May 22, 2023 2:00 PM ET

Metal Cutting Tools Marktoverzicht

De wereldwijde markt voor metaalsnijgereedschappen werd gewaardeerd op $ 65,5 miljard en zal naar verwachting 110,48 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 6,73% van 2022-2030.

Snelle industrialisatie en verstedelijking in opkomende en ontwikkelde landen zoals China, India, Brazilië, Mexico, de Verenigde Staten en Canada hebben de opkomst van tal van industrieën zoals de auto-industrie, productie, ruimtevaart en defensie aangewakkerd. Dit zal waarschijnlijk de vraag naar metaalsnijgereedschappen gedurende de prognoseperiode doen toenemen. Bovendien hebben de toegenomen bevolking, het besteedbaar inkomen, de arbeidsparticipatie en het levensniveau in landen zoals China, India, Mexico, Rusland, Canada, Maleisië en Thailand de productiesectoren uitgebreid. Als gevolg hiervan is de behoefte aan metalen snijgereedschappen toegenomen.

Recente ontwikkelingen:

  • Drillco Cutting Tools Inc., een andere marktdeelnemer, heeft in februari 2020 Step Reamers van snelstaal uitgebracht. Deze nieuwe lancering zal het bedrijf naar verwachting helpen bij het uitbreiden van zijn productaanbod en het verwerven van een groot marktaandeel in de Verenigde Staten.
  • SandvikAB, gevestigd in Zweden, kocht in december 2019 de metaalsnijgereedschappensector van Quimmco Centro Tecnologico, gevestigd in Mexico. Deze aankoop verhoogde de activiteiten en productmogelijkheden van het bedrijf op het gebied van volhardmetalen gereedschappen om de Mexicaanse markt te bedienen.

Vraag om voorbeeld-PDF-pagina’s:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8159

De hoge initiële kosten en de exploitatie- en onderhoudskosten zullen echter waarschijnlijk de groei van de markt voor metaalsnijgereedschappen tijdens de prognoseperiode belemmeren. Bovendien belemmeren een schaarste aan ervaren werknemers om machines te laten werken die zijn uitgerust met metaalsnijgereedschappen en een toename van de dagelijkse salarissen de uitbreiding van de markt voor metaalsnijgereedschappen. Een toename van de vraag naar metaalsnijgereedschappen die minder stroom verbruiken en efficiënt en veilig zijn, heeft een kans gecreëerd voor nieuwe productontwikkeling in de metaalindustrie.

Metal Cutting Tools Market Scope

Omvang van de markt

2030: USD 110,48 miljard

CAGR

6,73% CAGR (2022-2030)

Basisjaar

2021

Prognoseperiode

2022-2030

De plotselinge opkomst van COVID 19 als pandemie heeft een vergelijkbare impact op buitenlandse investeringen en instroom van multinationals op diverse marktlocaties. Het vermogen van de markt wordt verder belemmerd door een tekort aan opgeleid personeel, middelen en investeringen, wat extra onrust en uitdagingen veroorzaakt in de verwachte periode die eindigt in 2027. Covid 19 heeft korte en lange gevolgen die problemen veroorzaken in de bedrijfsketen, met name in de productie- en distributienetwerken. De wettelijke beperkingen waren dat de klant geen marktartikelen vroeg en zijn manier van leven en levensstijlvoorkeuren veranderde. Het zet marktproducenten en fabrikanten nog meer onder druk. Niettemin zullen verhoogde O&O-investeringen de marktgroei gedurende de gehele projectieperiode ondersteunen.

Blader door de volledige details:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-cutting-tools-market-8159

Marktsegmentatie van metaalsnijgereedschappen:

De wereldwijde markt voor metaalsnijgereedschappen is onderverdeeld in drie categorieën: gereedschapstype, producttype en eindgebruiker.

Op gereedschapstype:

  • Massief rond gereedschap
  • Indexeerbare inserts

Per product:

  • Slijpmachine
  • Draaibank
  • Freesmachine
  • Boormachine
  • Anderen

Per eindgebruiker:

  • constructie
  • metaal
  • lucht- en ruimtevaart & defensie
  • Marinier
  • elektronica
  • Productie
  • energie

Metal Cutting Tools Markt Regionale analyse:

Het marktaandeel van Metal Cutting Tool wordt onderzocht per regio, waaronder Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. In 2021 zal de regio Azië-Pacific het grootste marktaandeel hebben. Vanwege de enorme bevolking en de goedkope productiesector is Azië-Pacific een van ‘s werelds snelst groeiende regio’s. China en Japan zijn wereldleiders in de productie van auto’s en bouwmachines. Bovendien breidt de bouw- en maakindustrie zich uitsnel in Indonesië, India, Vietnam en Bangladesh. Deze redenen drijven de behoefte aan metalen snijgereedschappen, die op grote schaal worden gebruikt in de automobiel- en bouwsector.

Buy Now metal cutting tools Market Report” en leid gateway naar nieuwe mogelijkheden die uw zakelijke beslissing kunnen verrijken.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor snijapparatuur Onderzoeksrapportinformatie per snijtechnologie (plasma, laser, waterstraal en koolstofboog), per eindgebruiker (automobiel, metaalfabricage, bouw, lucht- en ruimtevaart en defensie, scheepsbouw en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2032

Cutting Tools Markt Onderzoeksrapportinformatie per gereedschapstype (indexeerbare inzetstukken (indexeerbaar draaien en boren, indexeerbaar frezen, indexeerbaar gaten maken en indexeerbaar draadsnijden) en massief rond gereedschap), per materiaaltype (gecementeerd hardmetaal, snelstaal, keramiek, roestvrij staal, polykristallijne diamant, kubisch boornitride en exotische materialen), per toepassing (automotive, lucht- en ruimtevaart en defensie, bouw, elektronica, olie en gas, energieopwekking, hout, Die and Mold and Others) – Voorspelling tot 2030

CNC Metal Cutting Machine Tools Markt Producttype (verticale machinecentra, horizontaal machinecentrum en CNC-slijpmachine), per toepassing (lucht- en ruimtevaart en defensie, scheepsbouw, bouw en automotive) en per regio – prognose tot 2030

Lasersnijmachines Markt Onderzoeksrapport Informatie per technologie (solid state lasers, gaslasers en halfgeleiderlasers), per proces (vlamsnijden, fusiesnijden en sublimatie), per eindgebruiker (automotive, consumentenelektronica, defensie en ruimtevaart, industrieel en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact


Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)


99 Hudson Street, 5Th Floor


New York, NY 10013


United States of America


+1 628 258 0071 (US)


+44 2035 002 764 (UK)


Email: [email protected]


Keywords:  Metal Cutting Tools Market Trends,Metal Cutting Tools Market Sales,Metal Cutting Tools Market Opportunity,Metal Cutting Tools Market Forecast