header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Omzet van de waterzuiveraarmarkt, verkoop van topbedrijven, marktregio’s, branchegrootte, groeifactoren, technologische vooruitgang en wereldwijde trends

May 22, 2023 5:00 PM ET

Water Purifier Market Overzicht:

De markt voor waterzuiveraars zal naar verwachting in 2030 USD 175,54 miljard waard zijn, met een CAGR van 17,58% tussen 2023 en 2030. De markt is in 2023 USD 66,43 miljard waard.

Toegenomen door water overgedragen infecties hebben een zakelijke boom in landbouwlanden veroorzaakt. Het is ook succesvoller dan andere waterzuiveraars omdat het veel onzuiverheden elimineert, zoals opgeloste zouten, zware metalen, bacteriën en pesticiden. Als gevolg hiervan is er een toename van de vraag naar RO-waterzuiveraars. Evenzo wordt sulfaatvrij RO-water op grote schaal gebruikt in vele sectoren, waaronder farmaceutica, voedingsmiddelen en dranken, halfgeleiders en vele anderen. De ontluikende middenklasse in opkomende markten stimuleert de groei in de waterzuiveringsindustrie. Stijgende inkomensniveaus verhogen de koopkracht van gebruikers en klanten, waardoor uiteindelijk de kwaliteit van leven verbetert. Als gevolg hiervan is er een toename van de interesse in waterfiltratiesystemen in deze gebieden, wat heeft bijgedragen aan de groei van de markt voor waterzuiveraars. De keuze voor het gebruik van reinigingsboren vloeit voort uit de groeiende wereldwijde bezorgdheid over welzijn en ontwikkeling.

Recente ontwikkelingen:

  • In juni 2022 kondigde A. O. Smith de all-cash overname aan van Atlantic Filter Corporation, een waterzuiverende bedrijfsorganisatie voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.
  • BWT Group kondigde in juli 2021 een meerjarige verlenging van zijn overeenkomst met de Formule 1 aan. Waterstations zullen worden geïnstalleerd in de paddock en op de club.

Vraag om voorbeeld-PDF-pagina’s:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2178

Deze pandemie had een aanzienlijke impact op de meeste commerciële sectoren. Bovendien hadden sommige landen te maken met een avondklok-achtig scenario dat de economische activiteit stopte. De industriële industrieën ervaren verschillende uitdagingen als gevolg van de lockdowns, waaronder een gebrek aan grondstoffen, een tekort aan mankracht en verstoringen van de toeleveringsketen. De tijdelijke opschorting van de productie van waterzuiveraars resulteert in een lagere vraag naar producten en verstoringen in het aanbod van componenten. Als gevolg hiervan heeft de pandemie de markt aanzienlijk beïnvloed. Bovendien dragen de ontwikkeling van nieuwe technologie in waterzuiveraars, evenals pogingen van de overheid om lockdowns af te schaffen, bij aan de uitbreiding van de markt voor waterzuiveraars.

Water Purifier Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor waterzuiveraars is gesegmenteerd op apparaat, product en eindgebruiker.

Volgens het apparaat:

  • Aanrechtblad
  • Wandmontage
  • Tafelblad
  • Onder de gootsteen (UTS)
  • Op de kraan gemonteerd

Volgens het product:

  • UV-waterzuiveraars
  • RO waterzuiveraars
  • Actieve koolfilters

Volgens de eindgebruiker:

  • Commercieel
  • Residentiële
  • Industrieel

Marktomvang 2022

USD 56,5 miljard

Marktomvang 2023

USD 66,43 miljard

Marktgrootte 2030

USD 175,54 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

17.58% (2023-2030)

Basisjaar

2022

Marktprognoseperiode

2023-2030

Blader door volledige premium onderzoeksdetails:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/water-purifier-market-2178

Water Purifier Markt Regionale analyse:

De markt voor waterzuiveraars is geografisch gesegmenteerd in vier belangrijke regio’s: Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

Azië-Pacific is marktleider vanwege de hoge bevolkingsdichtheid in opkomende landen als China en India. De markt is de afgelopen twee tot drie jaar gegroeid als gevolg van de groeiende bedrijfssector, de toegenomen vraag naar gefilterd water en de inspanningen van de overheid. Waterzuiveraars zijn vrij populair in India. De groeiende bevolking van India, de snel groeiende economie en de pogingen van de overheid om schoon water te bevorderen, stimuleren de marktuitbreiding.

Noord-Amerika zal naar verwachting het hoogste marktaandeel hebben als gevolg van de toegenomen vraag naar huishoudelijke producten, de groeiende bevolking en een gebrek aan schoon water. Toenemend publiek bewustzijn van watergedragenZiekten en de groeiende behoefte aan effectief watergebruik in de hele samenleving drijven de markt op dit gebied.

  • Stijging van het besteedbaar inkomen per hoofd van de bevolking van de landen in Azië en de Stille Oceaan
  • Snel ontwikkelende economie Overheidsinitiatieven voor zuiver water Groeiende bevolking

Buy Now Water Purifier Market Report” en stimuleer gateway naar nieuwe mogelijkheden die uw zakelijke beslissing kunnen verrijken.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor geproduceerde waterbehandeling Onderzoeksrapportinformatie per puttype (land, offshore), per behandeling (chemisch, fysisch, membraan) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2032

Markt voor verpakte waterbehandelingssystemen Onderzoeksrapport informatierapport per type (uitgebreide beluchting, MBR, MBBR, omgekeerde osmose, SBR en andere), per toepassing (industrieel, gemeentelijk en andere) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

Amerika Markt voor verpakte waterbehandelingssystemen Onderzoeksrapport informatierapport per type (uitgebreide beluchting, MBR, MBBR, SBR, omgekeerde osmose, andere), per toepassing (gemeentelijk, industrieel en andere) en per regio (Noord-Amerika en Latijns-Amerika) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Keywords:  Water Purifier Market Sales,Water Purifier Market Brands,Water Purifier Market Revenue,Water Purifier Market Share,Water Purifier Market Size,Water Purifier Market Companies