header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verbetering van de residentiële ketelmarkttechnologie, branchegrootte, groeifactoren, aandeel, topspelers, wereldwijde trends, regio’s en voorspelling 2030

May 22, 2023 5:00 PM ET

Residentiële ketelmarkt Overview:

De residentiële ketelmarkt was in 2021 USD 12,26 miljard waard en zal naar verwachting USD 20,7 miljard waard zijn in 2030, met een CAGR van 6% tussen 2023 en 2030.

Naarmate meer commerciële en residentiële gebouwen warmtepompen gebruiken om warmte en koelte te genereren, is er een grotere vraag naar energiezuinige ketels. Omdat warmtepompen bekend staan als energiezuiniger dan oudere systemen zoals ovens en radiatoren, zijn ontwikkelingen in warmtepomptechnologie een drijvende kracht in de markt. Dit zal naar verwachting leiden tot een toename van het aantal gebouwen dat overschakelt op warmtepompen. De nadruk van de overheid op energie-efficiëntie is een andere factor die naar verwachting zal bijdragen aan de stijgende vraag naar energiezuinige ketels.

Recente ontwikkelingen:

  • Viessmann, een fabrikant van hydronische verwarmingssystemen, zal zijn nieuwste producten aankondigen tijdens een aankomend virtueel evenement in juni 2021. Deze release zal naar verwachting nieuwe Vitodens-ketels en nieuwe digitale toepassingen voor huiseigenaren en aannemers belichten.
  • Smith Corporation kondigde in oktober 2021 aan dat het Giant Factories, Inc. had overgenomen, een Canadese fabrikant van residentiële en commerciële boilers. Vanwege regelmatige aanpassingen in de inkoopboekhouding was de overname neutraal voor de winst per aandeel in het vierde kwartaal van 2021 en een toename van de winst per aandeel in het eerste volledige jaar na afsluiting.

Bovendien zullen voortdurende investeringen in de groene bouwsector de marktgroei stimuleren. Bovendien zijn de toenemende inspanningen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en de toenemende invoering van strenge regelgevende maatregelen enkele van de belangrijke factoren die de groei van de industrie stimuleren. De trends op de wereldwijde residentiële ketelmarkt zullen verder worden verbeterd door lage bedrijfskosten en een hoog verwarmingsrendement.

Vraag om voorbeeld-PDF-pagina’s:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10891

Marktsegmentatie residentiële ketel:

Qua type had het segment van de vuurbuisketels, als gevolg van de toegenomen vraag naar ketels voor ruimteverwarmings- en waterverwarmingstoepassingen vanuit residentiële toepassingen, het grootste marktaandeel in 2019. Bovendien wordt verwacht dat de vraag naar warm water en warme lucht uit koudweergebieden in Noord-Amerika en Europa de groei in het segment van de vuurbuisketels in de komende jaren zal stimuleren.

In termen van brandstoftype had het gasgestookte segment het hoogste marktaandeel van 71,2 procent tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toegenomen vraag naar gasgestookte residentiële ketels, die voordelen hebben zoals schone verwarming, comfort, milieuvriendelijkheid, stille werking, kosteneffectiviteit, veilige werking, energiebesparing en andere.

Wat technologie betreft, domineerde het condensatiesegment de residentiële ketelmarkt in 2019. Dit komt door een groter bewustzijn van de voordelen van het gebruik van energiezuinige verwarmingsproducten en een lager brandstofverbruik. Condensatieketels bieden voordelen zoals lagere kosten, minder ruimte, lagere koolstofvoetafdruk, hoog rendement en andere, die naar verwachting de marktgroei tijdens de beschouwde periode zullen stimuleren.

Marktomvang 2021

USD 12,26 miljard

Marktomvang 2022

USD 13 miljard

Marktgrootte 2030

USD 20,72 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

6%

Prognoseperiode

2023-2030

Blader door volledige premium onderzoeksdetails:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/residential-boiler-market-10891

Residentiële ketelmarkt regionale analyse:

De wereldwijde markt voor residentiële ketels is gesegmenteerd in vier regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Vanwege de onverzadigde ketelmarkt in de regio en de toenemende focus van grote ketelfabrikanten, wordt verwacht dat Azië-Pacific het snelst zal groeien in de residentiële ketelmarkt. De aziatisch-pacifische markt voor residentiële ketels groeit gestaag als gevolg van de sterke groei in de residentiële sector en de stijgende levensstandaard. Vanwege de industriële vooruitgang en de wens om schadelijke gassen en milieuvervuiling te verminderen, hebben landen in Europa zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk ook degebruik van residentiële ketels. Bovendien hebben Latijns-Amerikaanse landen als Brazilië en Mexico aanzienlijke vooruitgang geboekt.

Buy Now Residential Boiler Market Report” en stimuleer gateway naar nieuwe mogelijkheden die uw zakelijke beslissing kunnen verrijken.

Gerelateerde rapporten:

Ketelsysteem Markt Onderzoeksrapport Informatierapport per type (olie gestookt, gas gestookt), per capaciteit (tot 20 ton, 20 tot 40 ton, 40 tot 50 ton) – prognose tot 2030

Stoomketel Markt Onderzoeksrapport Informatie per type (dedicated & multifunctioneel), installatie (generatie, T &; D), station (geautomatiseerd en niet-geautomatiseerd), spanning (< 66kV, 66-220kV, & 220kV) en regio's – voorspelling tot 2030

Ketel controle markt Onderzoeksrapportinformatie per type (waterbuis, vuurbuis), besturingstype (modulerende besturing, aan / uit), component (hardware, software), eindgebruiker (industrieel en commercieel) en regio – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Keywords:  Residential Boiler Market Analysis,Residential Boiler Market Report,Residential Boiler Market trends,Residential Boiler Market sales,Residential Boiler Market Size