header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wegwerphandschoenen Marktbedrijfsanalyse, branchegrootte, aandeel, omzet, verkoop, groeidynamiek, wereldwijde trends, marktregio’s en prognose 2030

May 22, 2023 6:00 PM ET

Wegwerphandschoenen Marktoverzicht

Wegwerphandschoenen worden gebruikt als beschermende kleding om te voorkomen dat ze besmet raken met infecties en irritatie. De vraag naar deze handschoenen is wereldwijd in grote industriële sectoren zoals gezondheidszorg, voedsel, chemie, enz. Op basis van het stijgende wereldwijde groeirapport zal de markt voor wegwerphandschoenen een waardering van 1123,98 miljoen krijgen tegen 2023 tot 2030, en het zal een CAGR van 4,72% behalen in de toekomstige prognose. Eerder bereikte de markt een waardering van 547,83 miljoen in 2021.

De groeiende vraag naar wegwerphandschoenen wordt voornamelijk gedreven door farmaceutica, medische en gezondheidszorg. Het gebruik van handschoenen tijdens operationele werkzaamheden in de zorgsector versterkt de groei van de markt in de prognoseperiode. Zowel de publieke als de private sector investeren in de zorgsector. De investering van de overheid in beschermende kleding helpt de markt. Bovendien wakkeren de gestegen zorguitgaven de vraag naar producten aan. Ook is de vraag naar wegwerphandschoenen enorm in de chemische en voedingssector, waar veiligheid en hygiëne grote zorgen zijn. Ook de autosector investeert in handschoenen.

Ansell Limited

Semperit AG Holding

Medline Industries Inc

Braun Melsungen AG

MRK Healthcare Pvt. Ltd.

Hartalega Holdings Berhad

RFB Latex Limited

Asma Rubber Products Pvt. Ltd

Kanam Latex Industries Pvt. Ltd

Primus Gloves Private Limited, onder andere

Vraag om voorbeeld-PDF-pagina’s:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10345

Nieuws uit de industrie

Ansell Healthcare Products, LLC, een dochteronderneming van Ansell Limited, kondigde aan dat het Digitcare Corporation-activa heeft overgenomen, een belangrijke handschoenleverancier voor de Specialty Acute-markten en U.S. Emergency Medical Services. Dit heeft de positie van het bedrijf op de Amerikaanse markt versterkt.

Tijdens de COVID-19-periode heeft de markt voor wegwerphandschoenen een positieve groei laten zien. De vraag naar beschermende kleding in de ziekenhuizen en de gezondheidssector nam toe. Wegwerphandschoenen zijn een belangrijk onderdeel geworden van de professionele beschermingsmiddelen (PBM’ s) van ziekenhuizen. De vraag naar beschermende kleding die in de toekomst zal aanhouden, zal de markt naar meer inkomsten leiden.

Marktsegmentatie van wegwerphandschoenen

De markt voor wegwerphandschoenen is gesegmenteerd op basis van producttype, toepassing en distributiekanaal.

Het producttype sectie is onderverdeeld in handschoentypes zoals nitril handschoenen, natuurrubber handschoenen, polyethyleen handschoenen, vinylhandschoenen, neopreen handschoenen en anderen. Al deze vormen van groot gebruik in verschillende operationele toepassingen.

Op basis van het applicatiesegment is de markt onderverdeeld in medische, chirurgische, onderzoeks-, foodservice-, niet-medische, cleanroom- en industriële toepassingen.

In het distributiekanaalsegment is de markt voor wegwerphandschoenen ingedeeld in de medische winkel, groothandel en directe verkoop en online winkel.

Het vormsegment van de markt is onderverdeeld in gepoederde wegwerphandschoenen en niet-gepoederde wegwerphandschoenen.

Blader door volledige premium onderzoeksdetails:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/disposable-gloves-market-10345

Marktomvang 2021

USD 547,8 miljoen

Marktomvang 2022

USD 599,29 miljoen

Marktgrootte 2030

USD 1123,98 miljoen

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

4.72% (2022-2030)

Basisjaar

2021

Marktprognoseperiode

2022-2030

Wegwerphandschoenen Markt Regionale Analyse

Volgens de regionale groei floreert de markt voor wegwerphandschoenen in belangrijke regio’s over de hele wereld, zoals de regio Azië-Pacific, de Europese Unie, Noord-Amerikaanse landen, Zuid-Amerikaanse landen en het Midden-Oosten en Afrika.

Op basis van de groeianalyse in deze geografische regio’s is Noord-Amerika de dominante regio vanwege de enorme ontwikkeling van de gezondheidszorg. Ook de chemische industrie breidt de marktomzet in de regio uit. De Europese Unie zal ook een aanzienlijke groei zien als gevolg van de toegenomen klanten in de voedingsmiddelen,chemische en apparatuurindustrieën. In de regio Azië-Pacific laat de markt in India robuuste kansen zien om zich te ontwikkelen. De bezorgdheid over veiligheid en het hygiënebewustzijn in de eindgebruikerssectoren van het land zijn de drijvende kracht achter de regionale markt.

Buy Now Disposable Gloves Market Report” en stimuleer gateway naar nieuwe mogelijkheden die uw zakelijke beslissing kunnen verrijken.

Gerelateerde rapporten:

Latex Handschoenen Markt Onderzoeksrapportinformatie per formulier (poedervormig en niet-poedervormig), per steriel type (steriel en niet-steriel), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, ambulante chirurgische centra, diagnostische centra, revalidatiecentra en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Industriële handhandschoenenmarkt Onderzoeksrapport Informatie per materiaal (natuurlijk rubber, lederen handschoenen, polyethyleen handschoenen, nitrilhandschoenen, neopreen handschoenen, metalen gaashandschoenen en anderen), product (herbruikbare handschoenen en wegwerphandschoenen), toepassing (gezondheidszorg, chemische industrie, auto-industrie, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, bouwsector en anderen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Handschoenenkastje Markt Onderzoeksrapport, informatiesegmentatie per producttype (roestvrij staal, plastic, aluminium en andere), eindgebruik (farmaceutische en biotechnologie, elektronische / lithiumbatterijen, defensie-industrie, andere) en regio – wereldwijde rapportprognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Keywords:  Disposable Gloves Market Revenue,Disposable Gloves Market Sales,Disposable Gloves Market Growth,Disposable Gloves Market Trends,Disposable Gloves Market Companies,Disposable Gloves Market Forecast