header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Customer Analytics Market Size zal naar verwachting USD 52,61 miljard bereiken bij een CAGR van 17,8% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

May 23, 2023 1:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Customer Analytics Market, By Solution, By Service, By Deployment – Global Forecast 2030, zal de markt naar verwachting tegen het einde van 2030 een waardering van ongeveer USD 52,61 miljard verwerven. De rapporten voorspellen verder dat de markt zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 17,8% tijdens de beoordelingsperiode.

Customer Analytics Marktanalyse

De wereldwijde markt voor klantanalyse zal tegen 2030 USD 52,61 miljard bereiken bij een CAGR van 17,8%, volgens het Market Research Future-rapport.

Belangrijkste spelers

Eminente spelers in de industrie die worden geprofileerd in het wereldwijde marktrapport voor klantanalyses zijn onder meer:

  1. Actuate Software Corporation (VS)
  2. Angoss Software Corporation (VS)
  3. Fair Isaac Corporation (Fico) (VS)
  4. IBM Corporation (VS)
  5. Oracle Corporation (VS)
  6. Pitney Bowes (Duitsland)
  7. SAS Institute (VS)
  8. Teoco Corporation (VS)
  9. Verint-systeem (VS)
  10. SAP AG (Duitsland)

Ontvang een gratis voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3777

Reikwijdte van het rapport:

Rapportmetriek

Bijzonderheden

Omzetverwachting in 2030

USD 52,61 miljard

Groei

CAGR van 17,8% van 2022 tot 2030

Basisjaar

2021

Studieperiode

2022-2030

Belangrijkste marktkansen

Verzamel efficiënte gegevens van klanten die kenmerken kopen

Belangrijkste marktfactoren

Groei in het social media concern

Stuurprogramma ‘s

Toename van het bewustzijn van sociale media om de marktgroei te stimuleren

De toename van het bewustzijn van sociale media zal de marktgroei gedurende de prognoseperiode stimuleren. Door hun productlijst te verbinden met e-commercewebsites, maximaliseert analyse van sociale media de voordelen van sociale netwerken door de merkbekendheid te vergroten, de merkwaarde te vergroten en het bereik van klanten uit te breiden via sociale mediaplatforms, wat helpt bij het opbouwen van relaties en het monitoren van klanten. Populaire winkels zoals Amazon & Walmart hebben hun goederen geadverteerd op sociale mediasites, waaronder Facebook, YouTube, Instagram en Twitter. Sociale mediasites fungeren als de interface tussen klanten en de producten in het huidige tijdperk.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over Customer Analytics Market: https://www.marketresearchfuture.com/reports/customer-analytics-market-3777

Kansen

Toegenomen behoefte aan verbeterde klanttevredenheid om robuuste kansen te bieden

De markt voor consumentenanalyses groeit aanzienlijk als gevolg van de groeiende wens naar verhoogde klanttevredenheid. Om klanten te behouden, een concurrentievoordeel te behalen, de klantloyaliteit te vergroten, de merkreputatie te verbeteren en het algehele zakelijke succes te bevorderen, is er een toenemende vraag naar verbeterde klanttevredenheid. Er zal veel vraag zijn naar klantanalyses als gevolg van de wens om de klanttevredenheid te verhogen, omdat het bedrijven helpt acties te identificeren die klanten gelukkig of ongelukkig maken door gedragsgegevens van klanten te bestuderen.

Beperkingen en uitdagingen

Privacyzorg om op te treden als marktbeperking

Privacyzorg en gegevensbeveiliging kunnen gedurende de prognoseperiode als een beperking van de markt fungeren.

Customer Analytics Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor klantanalyse is opgesplitst op basis van implementatie, service en oplossing.

Per oplossing is de markt voor klantanalyse gesegmenteerd in rapportage, sociaalanalysetool en webanalysetools.

Per service is de markt voor klantanalyse gesegmenteerd in support & maintenance service en professional service.

Door de implementatie zal de cloud de markt leiden gedurende de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

De COVID-19-pandemie-epidemie heeft een ernstige impact gehad op de uitbreiding van de sector voor klantanalyse. De markten waren gesloten als gevolg van de strenge lockdown van de overheid tijdens de pandemie. De sector van de consumentenanalyse is dus korte tijd gehinderd. De snelst groeiende marktsector, internetretail, is zwaar getroffen, maar door overheidssteun van online winkelsites tijdens de shutdown is deze markt langzaam begonnen te herstellen. De door de overheid opgelegde lockdown heeft echter geleid tot een aanzienlijke daling in de sector consumentenanalyse en andere industriële activiteiten, waaronder ook de detailhandel. Tijdens de lock-out zijn een aantal patronen in het gedrag van de klanten ontdekt, die bedrijven kunnen helpen bij het uitbreiden van hun productaanbod en het nastreven van winstgevendheid.

Vraag het aan een expert:

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt markt voor klantanalyse

Door zijn dominante positie in de wereldwijde markt voor consumentenanalyse is Noord-Amerika nu marktleider. Een aanzienlijk deel van de omzet van de customer analytics-markt komt uit de VS en Canada. De aanwezigheid van tal van klantanalysebedrijven in de Noord-Amerikaanse regio, waaronder Adobe, Google, Microsoft, Oracle en SAP, is wat het bedrijf daar voedt. De markt voor consumentenanalyse wordt gedomineerd door het Noord-Amerikaanse gebied vanwege een sterkere netwerkinfrastructuur, toegenomen digitalisering en een grotere technologische acceptatie. Noord-Amerikaanse economieën hebben geprofiteerd van de ontwikkeling van geavanceerde technologie, die grotendeels de schuld is van digitalisering. Door de aanwezigheid van grote bedrijven uit de regio in de customer analytics loopt de regio Noord-Amerika voorop. Kleine en middelgrote bedrijven implementeren steeds vaker oplossingen voor klantanalyse, met name in de detailhandel. Klantanalyses worden steeds populairder omdat bedrijven hun bedrijfsgroei willen stimuleren door over te stappen van on-premise naar cloudgebaseerde systemen. De markt voor cloudgebaseerde consumentenanalyses wordt gedreven door de initiële goedkope kosten, kostenbesparingen op infrastructuur, automatische software-upgrades en eenvoudige integratie. De VS en Canada zijn de twee landen met de meeste bedrijven die klantanalyseoplossingen gebruiken om consumentengegevens te gebruiken om concurrerend te blijven in de markt. Om aan verschillende bedrijfs- en klantdoelstellingen te voldoen, vereist groeiende klantinformatie uit diverse gegevensbronnen nieuwe ontwikkeling en verbeterde integratie in nieuwe en bestaande oplossingen en diensten voor klantanalyse. Vanwege de intense concurrentie en vraag die aanwezig zijn in de Noord-Amerikaanse regio, streven veel bedrijven naar grotere inkomsten en bedrijfsuitbreidingen. Noord-Amerikaanse bedrijven geven prioriteit aan innovatie om gelijke tred te houden met de meest recente marktontwikkelingen.

Controleer op korting:

APAC heeft bewonderenswaardige groei in customer analytics-markt

Organisaties in de regio Azië-Pacific (APAC) doen aanzienlijke investeringen in de markt voor klantanalyse, en als gevolg daarvan wordt verwacht dat ze de hoogste CAGR zullen zien tijdens de prognoseperiode. Vanwege de voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling van de klantanalyse-industrie en de groeiende e-commerce-tendensen om meer klanten aan te trekken, wordt de Aziatisch-Pacifische markt beschouwd als een van de markten met de snelst groeiende economieën. De markt in het gebied stijgt als gevolg van de groeiende bevolking en IT-industrie van de regio. Bedrijven in de regio maken zeer vaak gebruik van customer analytics-technologieën. Vanwege de ontluikende e-commerce-industrieën, concurrentievoordeel en een bloeiende retailsector, omarmen ontwikkelingslanden zoals China en India op grote schaal klantanalysesoftware. Vanwege de snelle technische verbetering van de regio op het gebied van cloud, analytics en mobiele technologieën, groeit de markt voor klantanalyses snel.

Gerelateerde rapporten:

Data Analytics Markt Onderzoeksrapport: Informatie per type, oplossing, toepassing, implementatie, organisatiegrootte, functie 

Markt voor geavanceerde analyses Onderzoeksrapport: per type, toepassing – prognose tot 2027

Hadoop Big Data Analytics Market: per component, per applicatie, per eindgebruiker

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Customer Analytics Market,Customer Analytics Market Size,Customer Analytics Market Share,Customer Analytics Market Growth,Customer Analytics Market Trendds,Customer Analytics Market Analysis,Customer Analytics Market Insights,Customer Analytics Market Outlook,Customer Analytics Industry