header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van Facility Management Services zal naar verwachting in 2030 USD 1.323,62 miljard bereiken, met een CAGR van 7,73%

May 23, 2023 1:00 PM ET

Facility Management Services Marktoverzicht:

Tegen 2030 zal de markt voor facility management-diensten naar verwachting $ 1.323,62 miljard bereiken. klokt af op een CAGR van 7,73%.

Facility Management (FM) is een bedrijfsfunctie die plaats, mensen, technologie en proces integreert om de naadloze functionaliteit, het comfort, de veiligheid en de efficiëntie van de fysieke omgeving te garanderen. Een groep onderhoudsdiensten die bekend staat als “facility management services” worden gebruikt door bedrijven en woningbouwprojecten voor gerelateerde doelen. De snel groeiende toeristische en horeca-industrie, de noodzaak om te voldoen aan milieu- en regelgevingsnormen en de toegenomen vraag naar diensten met toegevoegde waarde dragen allemaal bij aan de marktgroei voor facilitaire diensten.

Dominante belangrijke spelers in de Cloud Analytics-markt die worden gedekt, zijn:

 

  1. International Business Machines Corp. (VS)
  2. Oracle Corporation (VS)
  3. SAP AC (Duitsland)
  4. MCS Solutions Pvt. Ltd. (India)
  5. ARCHIBUS Inc. (VS)
  6. Trimble Inc. (VS)
  7. CA Technologies (VS)
  8. Accruent (VS)
  9. Planon Ltd. (Nederland)
  10. Systems Groep

 

De beslissing om de facilitaire dienstverleningsfunctie uit te besteden wordt beïnvloed door een aantal elementen die van invloed zijn op de verticals van de industrie, waaronder onderwijsinstellingen, commerciële, residentiële, industriële, overheid en publiek, gezondheidszorg en anderen.

Ontvang een gratis voorbeeld pdf-brochure:  

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5952

De betrokken industrieën omvatten supply chain management, productie, informatietechnologie en logistiek. Kosten/financiële, innovatie, strategie, inkomen, tijd, kwaliteit, sociale en andere overwegingen hebben allemaal een impact op deze sectoren.

Het doel van de facility management services is om de bewerkelijke en foutgevoelige handmatige activiteiten te automatiseren, terwijl de focus ligt op compliance door middel van kernbedrijfsexpertise. Deze diensten zijn zich bewust van de aard van de bedrijven en de regels waaraan het bedrijf onderworpen is. International Traffic in Arms Regulations (ITAR) verbiedt bijvoorbeeld niet-Amerikaanse ingezetenen om faciliteiten te betreden die nodig zijn voor de nationale veiligheid. De facilitaire beheerdiensten moedigen naleving aan door passend toezicht en protocollen voor gegevensbeveiliging te garanderen. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat de markt voor facility management-diensten snel zal groeien tijdens de prognoseperiode als gevolg van de noodzaak om te voldoen aan milieu- en regelgevingsnormen.

In 2021 had Azië-Pacific het grootste marktaandeel met 37,92%. Het gebied dient als een vitaal centrum voor industriële productie en heeft onlangs aanzienlijke investeringen en bedrijfsgroei van over de hele wereld aangetrokken. Een paar van de redenen die naar verwachting de marktgroei zullen stimuleren, zijn de snel stijgende bouwuitgaven, infrastructuurontwikkeling, groeiende aandacht voor de veiligheid en beveiliging van de faciliteit en strikte overheidswetten voor facility management.

Bezoek meer voor persbericht: https://www.marketresearchfuture.com/press-release/facility-management-services-market

Gerelateerde rapporten:

Time Tracking Software Markt Onderzoeksrapport: per implementatie, toepassing, organisatiegrootte en regio – prognose tot 2030

 

Contactloze betaalmarkt Onderzoeksrapport: By Technology, Component [Hardware, Solution and Service, Payment Mode, Vertical – Forecast until 2030

 

Graph Analytics Markt Onderzoeksrapport: Per onderdeel, implementatietype, organisatiegrootte, toepassing – prognose tot 2030

 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijksteVragen.

 

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Facility Management Services Market,Facility Management Services Market Size,Facility Management Services Market Share,Facility Management Services Market Trends,Facility Management Services Market Growth,Facility Management Services Market Analysis,Facility Management Services Market Insights,Facility Management Services Market Outlook,Facility Management Services Industry,Facility Management Market