header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van machine learning zal naar verwachting USD 106,52 miljard bereiken, met een CAGR van 38,76% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

May 23, 2023 1:00 PM ET

Machine Learning Marktoverzicht:

Machine learning is een geautomatiseerde data-analysetechniek die het bouwen van analytische modellen automatiseert. Door machine learning aangedreven oplossingen worden aanzienlijk geïmplementeerd door bedrijven over de hele wereld om de klantervaring te verbeteren, om een concurrentievoordeel te behalen in bedrijfsactiviteiten en ROI. Met de groeiende technologische vooruitgang wordt verwacht dat machine learning-toepassingen in verschillende bedrijfstakken snel zullen toenemen. De wereldwijde machine learning-markt voor machine learning heeft de afgelopen jaren een enorme expansie doorgemaakt.

Volgens het onderzoeksrapport van MRFR, “Machine Learning Market Research Report: by Organization Size, Component, Vertical, and Region- Forecast to 2030”, wordt voorspeld dat de wereldwijde markt aanzienlijk zal vastlopen tijdens de beoordelingsperiode van 2020 tot 2030 met een gezonde groei van ongeveer 38,76% om tegen het einde van 2030 een geschatte USD 106,52 miljard te bereiken.

ML-marktconcurrentieanalyse

De directory van prominente deelnemers over de wereldwijde markt voor machine learning bevat deelnemers zoals:

 1. Cisco Systems, Inc (Verenigde Staten)
 2. Google (Verenigde Staten)
 3. IBM Corporation(Verenigde Staten)
 4. com (Verenigde Staten)
 5. Baidu Inc (China)
 6. Intel Corporation(Verenigde Staten)
 7. Wipro Limited (Verenigde Staten)
 8. Facebook Inc (Verenigde Staten)
 9. Nuance Communications (Verenigde Staten)
 10. Microsoft Corporation (Verenigde Staten)
 11. Apple Inc(Verenigde Staten)

Ontvang een gratis voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2494

De belangrijkste parameter die de groei van de markt ondersteunt, zijn de technologische ontwikkelingen en de proliferatie in de dataproductie. Bovendien ondersteunt de toenemende implementatie van technologie en automatisering de groei van de markt. Bovendien richt de snelle implementatie van cloudgebaseerde platforms met hun belangrijkste voordelen zich op de groeiende marktontwikkeling.

Machine Learning-markt USP gedekt

ML-marktstuurprogramma’s

De wereldwijde markt voor machine learning is de afgelopen jaren toegenomen als gevolg van het toenemende gebruik van technologie, het groeiende aantal technologische industrieën en het toegenomen gebruik van machines.

ML Marktbeperkingen

Aan de andere kant kan het gebrek aan bekwame en ervaren werknemers de groei van de markt beperken.

Reikwijdte van het ML-marktrapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang tegen 2030

USD 92,36 miljard

  CAGR in 2022-2030

32.56%

  Basisjaar

2021

  Voorspelling

2022-2030

 Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 Belangrijkste marktkansen

De grootschalige adoptie van big data in verschillende sectoren zoals de automobielindustrie, financiële dienstverlening, industrie, IT & telecommunicatie, energie, gezondheidszorg, consumentenelektronica, transport & logistiek, en onderzoek en ontwikkeling stuwen de marktgroei van machine learning software en oplossingen in Noord-Amerika.

  Belangrijkste marktfactoren

Een toename van ongestructureerde data heeft geleid tot een toenemende vraag naar machine learning-oplossingen.

De behoefte aan machine learning wordt gedreven door de groeiende acceptatie van cloudgebaseerde services. Deze groei in de implementatie van cloudgebaseerde diensten heeft een positieve invloed gehad op de wereldwijde markt voor machine learning.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (166 pagina’s) over de machine learning-markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/machine-learning-market-2494

Machine Learning marktsegmentanalyse

Van alle componenten wordt voorspeld dat het hardwaresegment de toppositie op de wereldwijde markt voor machine learning zal veiligstellen tijdens het beoordelingstijdperk. De toenemende implementatie van hardware die is geoptimaliseerd voor machine learning is het centrale aspect dat een opleving van de groei van het segment veroorzaakt. Bovendien wordt voorspeld dat aspecten zoals de ontwikkeling van krachtigere verwerkingsapparaten en de ontwikkeling van aangepaste siliciumchips met AI- en ML-mogelijkheden de groei van het segment in de komende jaren zullen stimuleren. Integendeel, het softwaresegment zal naar verwachting de komende jaren de maximale groei doormaken vanwege aspecten zoals de adoptie van cloudgebaseerde software en verbeterde cloudinfrastructuur.

Van alle bedrijfsgroottes zal het segment van de grote ondernemingen waarschijnlijk de toppositie op de wereldwijde markt voor machine learning veiligstellen gedurende de beoordelingsperiode. De belangrijkste factor die de groei van het segment ondersteunt, is de groeiende implementatie van technologieën zoals data science en kunstmatige intelligentie om voorspellende inzichten in de bedrijfsvoering te stimuleren. Grote organisaties concentreren zich steeds meer op het benutten van machine learning, deep learning en het optimaliseren van beslissingen om een hoge bedrijfswaarde te bieden. Aan de andere kant wordt verwacht dat het segment van kleine en middelgrote ondernemingen de komende jaren het hoogste groeipercentage zal laten zien, gezien de snelle acceptatie van machine learning.   Verder zijn factoren onder meer de beschikbaarheid van implementatieopties, de eenvoudige en kosteneffectieve implementatie en het uitbreiden van initiële projecten en initiatieven op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Van alle sectoren voor eindgebruik wordt verwacht dat de gezondheidszorgsector de toppositie op de wereldmarkt voor machine learning zal verzekeren tijdens het beoordelingstijdperk. De groei van het segment wordt toegeschreven aan de aspecten zoals de opkomende acceptatie van deze technologie in de ontwikkeling van gezondheidszorggebieden, en kwantitatieve inzichten voor een betere diagnose zullen de groei van het segment waarschijnlijk stimuleren. Integendeel, het juridische segment zal naar verwachting het hoogste groeipercentage laten zien gedurende de prognoseperiode, toegeschreven aan de aspecten zoals de groeiende acceptatie van machine learning-algoritmen in verschillende juridische toepassingen en zorgvuldigheidsanalyse in het fusie- en overnameproces.

Vraag om korting

Gevolgen van COVID-19

De wereld heeft veel onverwachte veranderingen doorgemaakt, gezien de komst van de wereldwijde gezondheidscrisis, die de meerderheid van de industriële gebieden aanzienlijk heeft getroffen. In tegenstelling tot alle andere marktgebieden kende de wereldwijde markt voor machine learning een aanzienlijk positieve groei tijdens de pandemie. Met de snelle technologische ontwikkelingen over de hele wereld wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor machine learning in de loop van de beoordelingsperiode zal overwoekeren.

Regionale analyse van de machine learning-markt

De wereldwijde markt voor machine learning wordt geanalyseerd in vijf belangrijke regio’s: het Midden-Oosten en Afrika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika.

Volgens onderzoeksrapporten van MRFR wordt voorspeld dat de Noord-Amerikaanse regio de toppositie op de wereldmarkt voor machine learning zal waarborgen tijdens de beoordelingsperiode. De belangrijkste parameter die de groei van de regionale markt ondersteunt, is de deelname van meer ontwikkelde landen in combinatie met hun nieuwe ideeën en geavanceerde technologieën in de R&D-sector. Bovendien is de aanwezigheid van verschillende bankorganisaties in de regio een andere cruciale parameter die de groei van de regionale markt in de komende jaren waarschijnlijk zal ondersteunen. Verschillende invloedrijke organisaties investeren zwaar in op machine learning gebaseerde activiteiten voor alle activiteiten. De regio domineert de wereldwijde markt voor machine learning vanwege de aanwezigheid van verschillende prominente marktleiders, zoals JPMorgan Chase & Co. De regio heeft de VS als de belangrijkste groeibijdrager, gezien de vroege adoptie van geavanceerde technologieën.

Vraag het aan een expert:

De machine learning-markt voor de regio Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren het maximale groeipercentage laten zien. de belangrijkste parameter die de groei van de regionale markt ondersteunt, is het groeiende bewustzijn onder de Aziatisch-Pacifische industrieën met betrekking tot bedrijfsproductiviteit. De regionale markt voor machine learning biedt ervaren machine learning-vaardigheid en is de meest potentiële regio ter wereld. De regio is getuige geweest van een enorme groei in de adoptie van machine learning-technologie in de ontwikkeling vanlanden met een enorme talentenbasis, zoals India, waarvan wordt voorspeld dat het de groei van de regionale markt in het beoordelingstijdperk zal beïnvloeden. Meer toegang tot consumenten die AI-producten en -diensten willen uitproberen, wordt ook overwogen om de groei van de regionale markt in de komende jaren te stimuleren. Bovendien zullen de groeiende partnerschappen en samenwerkingen tussen toonaangevende marktentiteiten in de hele regio de groei van de markt gedurende het beoordelingstijdperk beïnvloeden.

Gerelateerde rapporten:

Machine Learning as a Service (MLaaS) markt, per component, per toepassing, per implementatie, per eindgebruiker- prognose 2030

Human Machine Interface Markt Onderzoeksrapport: Per componenten, configuratietype, eindgebruiker – prognose tot 2027

Wereldwijde machine vision-markt, per type, per toepassing, per componenten, per eindgebruiker – prognose tot 2030

Machine Control System Market Research Report, Per eindgebruiker, Per type, Per apparatuur – Prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Machine Learning Market,Machine Learning Market Size,Machine Learning Market Share,Machine Learning Market Growth,Machine Learning Market Trends,ML MArket,ML Industry,Machine Learning Industry,Machine Learning Market Analysis,Machine Learning Market Outlook,Machine Learning Market Insights