header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van Travel Management Systems zal naar verwachting usd 17,4 miljard bereiken in 2030, bij een CAGR van 10,5%. – Rapport van Market Research Future (MRFR)

May 23, 2023 2:00 PM ET

Reikwijdte van de markt:

De wereldwijde markt voor reismanagementsoftware zal naar verwachting een aanzienlijke omzetgroei genereren, getuige een stimulerende toename van zakenreizen in de komende jaren. Nu kantoren opengaan, is zakenreizen getuige van tekenen van een opleving. Er is een opleving in het boeken van reizen omdat verschillende landen de meeste Covid-protocollen hebben versoepeld, waardoor de marktvraag toeneemt.

 

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Travel Management Software Market” -informatie per implementatie, per componenten, per industrie, per toepassing en regio – Voorspelling tot 2030″ marktomvang om USD 17,4 miljard te bereiken, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 10,5% tegen 2030.

 

Dominante belangrijke spelers op de markt voor reisbeheersoftware zijn:

 • APPRICITY Corporation (VS)
 • ARIETT (VERENIGDE STATEN)
 • BASWARE (Finland)
 • DATABASIC (VS)
 • Expense 8 (Australië)
 • FRAEDOM (Verenigd Koninkrijk)
 • Oracle Corporation (Californië, VS)
 • NetSuite (Californië, VS)
 • SKYJUNXION, (Beiroet)
 • TRIPPEO Technologies (Canada)
 • INSPERITY (VS)
 • INTERPIX, (VS)
 • Unit 4 (Nederland)
 • NEXONIA (Nederland)
 • Paychex (VS)

 

Ontvang een gratis voorbeeld pdf-brochure:  

  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5181

 

De stijgende zakenreizen zullen naar verwachting een gezonde vraag naar oplossingen voor reisbeheer creëren. Technologie kwam naar voren als een geweldige enabler voor het handhaven van operationele continuïteit, het realiseren van bedrijfsdoelen en het bereiken van efficiëntie en kostenbesparingen. Organisaties maken steeds meer investeringen in technologie mogelijk en kijken ernaar uit om terug te schakelen naar reizen.

 

De reis- en toerisme-industrie was getuige van een dramatische toename in het afgelopen decennium. Toenemende financiering om de toeristische sector opnieuw op te starten na de door COVID 19 opgelegde lockdown en stijgende investeringen, vooral van start-ups, stimuleren de marktgroei. Ook grote vooruitgang in technologie, online boekingsoplossingen en -diensten en reisbeheersoftware vergroten de marktomvang.

 

De USP van de markt omvatte uitsluitend:

 

Markt drivers

 

Veel organisaties willen hun verouderde praktijken en inefficiënte uitgavenverwerking veranderen. Dit kan uiteindelijk de vraag naar reismanagementsoftware stimuleren die speciaal is ontworpen voor bedrijven die frequente zakenreizen organiseren. Oplossingen voor reisbeheer zijn intuïtief en geavanceerd genoeg om verschillende problemen op te lossen die verband houden met een incompetent onkostenbeheersysteem.

 

Daarnaast kan geweldige reisbeheersoftware waardevol inzicht bieden in reisuitgaven, aangepaste workflows bieden en werknemersvergoedingen soepel beheren. Deze tools zijn ook nuttig om het management te helpen voldoen aan het zakenreisbeleid.

 

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over de markt voor reisbeheersoftware: 

https://www.marketresearchfuture.com/reports/travel-management-software-market-5181

 

Het toenemende gebruik van geavanceerde technologische oplossingen, samen met de penetratie van het internet en de toename van mobiele applicaties en het wereldwijde distributiesysteem (GDS), hebben de marktwaarde exponentieel verhoogd. Bovendien hebben veranderende reisboekingsprocessen en servicemodellen van online reisbureaus een positieve invloed op de marktgroei.

 

Volledig geïntegreerde reis- en onkostenoplossingen ondersteunen werknemers door slimme boekingsengines aan te bieden die toonaangevende reisinhoud kunnen vastleggen en reisopties kunnen presenteren die aansluiten bij het beleid van de organisatie. De gegenereerde onkostennota’s kunnen eenvoudig naar de juiste persoon worden gerouteerd wanneer dat nodig is.

 

Deze booking engine-oplossingen integreren zakenreisbeleid, onderhandelde tarieven voor luchtvaartmaatschappijen, hotels en autoverhuur in boekingsmethoden die reisgegevens synchroniseren met de onkostenoplossing en autorisatievereisten voorafgaand aan de reis. Bovendien kunnen goedkeuringsverzoeken eenvoudig via e-mails worden verzonden voor onmiddellijke goedkeuringen om uitgebreide rapportagestatistieken te helpen.

 

Online reisboekingsbureaus integreren alle vervoerswijzen en accommodatiemogelijkheden onder één platform. Daarnaast is de toenemende acceptatie van reisbeheersoftware bij boekingsoplossingen en serviceproviderscreëert aanzienlijke marktkansen. De toenemende automatisering en digitalisering in de reisindustrie om een hogere productiviteit te ontwikkelen en klanten een unieke reiservaring te bieden, beïnvloedt de marktgroei.

 

Segmentatie van de markt die in het onderzoek wordt behandeld:

 

Het marktrapport voor reisbeheersoftware is gesegmenteerd in implementatie, organisatiegrootte, toepassingen, eindgebruiksindustrieën en regio’s. Het implementatiesegment bestaat uit on-clouds en on-premises. Het organisatiesegment bestaat uit grote, kleine en middelgrote ondernemingen.

 

Het applicatiesegment omvat internet, mobiele applicaties, computersystemen en andere. Het industriesegment omvat productie, transport, detailhandel en logistiek, gezondheidszorg, energie en andere. Het regiosegment omvat het Midden-Oosten en Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

 

Praat met expert:

 

Regionale analyse

 

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor reismanagementsoftware. De toenemende vraag naar oplossingen voor reisbeheer in verschillende sectoren, naast de adoptie van mobiele boekingstechnologie en reisapps, stimuleert de groei van de regionale markt. Bovendien bevorderen de aanwezigheid van veel opmerkelijke spelers en de brede acceptatie van softwareoplossingen voor reisbeheer in de regio de marktaandelen van de regio. De Noord-Amerikaanse markt voor reismanagementsoftware zal naar verwachting zijn dominantie behouden gedurende de geschatte periode.

 

Europa staat op de tweede plaats in de wereldwijde markt voor reismanagementsoftware. Factoren zoals technologische vooruitgang, de bloeiende reisindustrie en de stijgende vraag naar online boekingsformaten verhogen de marktinkomsten. Bovendien stuwen de komst van verschillende futuristische reisbeheerplatforms en de proliferatie van slimme verbonden apparaten en connectiviteitstechnologieën de groei van de regionale markt.

 

De aziatisch-pacifische markt voor reismanagementsoftware is wereldwijd de snelst groeiende markt geworden. De toenemende acceptatie van online travel managed services in grote bedrijven en de toeristische sector in de regio bevordert de marktgroei. Landen als China, Japan, Maleisië en India hebben een aanzienlijk eerlijk aandeel in de markt voor reisbeheersoftware in de regio. De APAC-markt voor reisbeheersoftware zal naar verwachting een aanzienlijke omzetzak creëren tijdens de prognoseperiode.

 

Koop dit rapport:

 

Competitief landschap

 

Zeer concurrerend, de markt voor reisbeheersoftware lijkt gefragmenteerd vanwege de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Deze spelers integreren strategieën, zoals fusies en overnames, samenwerkingen, uitbreiding en product- / technologielancering om een groter concurrentieaandeel te krijgen.

 

Technologieleveranciers stimuleren investeringen in productontwikkeling en verbeteren ontwerpconcepten. Andere strategieën die deze marktspelers hanteren, zijn een grotere commercialisering van hun producten, promotie-initiatieven via wedstrijden en handelsbeurzen en meer samenwerking.

 

Op 27 april 2022 kondigden Expedia Group en Qtech Software, een leverancier van reistechnologiesoftware, bijvoorbeeld de uitbreiding van hun samenwerking aan om naadloos hoogwaardige hotelcontent en moderne technologie aan reisbedrijven te bieden. Deze samenwerking zou klanten toegang geven tot de reisactiviteiten van Expedia Group wereldwijd, via Qtech’s vlaggenschiptechnologieplatform, OTRAMS GO.

 

Met een grotere toegankelijkheid tot premium hotelcontent en -technologie via het OTRAMS GO-platform, kunnen reisbedrijven van elke omvang hogere inkomsten genereren, hun bedrijven laten groeien en de efficiëntie in het reisecosysteem verbeteren. Bovendien zou deze uitbreiding van hun relatie en de combinatie van OTRAMS GO en Rapid 3 API helpen om meer bedrijven in het wereldwijde ecosysteem te brengen en meer keuzes en toegang tot reizen te creëren voor mensen overal ter wereld.

 

Gerelateerde rapporten:

 

Data Discovery Markt Onderzoeksrapport: Informatie per component, implementatie, organisatiegrootte, functionaliteit, toepassing – prognose tot 2030

 

In-building draadloze markt Onderzoeksrapport:Informatie op basis van component, op basis van het bedrijfsmodel, op basis van locatie, op basis van eindgebruiker en regioprognose tot 2030

 

Adaptieve leermarkt Onderzoeksrapport: Informatie per component, kaarttype, oplossingen, services, toepassingen en regio – prognose tot 2030

 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

 

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Travel Management Software Market,Travel Management Software Market Size,Travel Management Software Market Share,Travel Management Software Market Growth,Travel Management Software Market Trend,Travel Management Software Market Analysis,Travel Management Software Market Outlook