header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor cloudanalyses zal naar verwachting in 2030 $ 91,17 miljard bereiken, met een groei van 22,42% in de prognoseperiode – Rapport van Market Research Future (MRFR)

May 23, 2023 1:00 PM ET

Reikwijdte van de markt:

Externe gegevens zijn meer dan ooit van cruciaal belang geworden voor organisaties in verschillende sectoren. Dit heeft als gevolg hiervan de vraag naar cloudanalyses op de markt gestimuleerd, waardoor de behoefte aan een uniforme ervaring tussen data-integratie en analytics is toegenomen. Bovendien onderbouwen groeiende pre-engineered datapijplijnen voor externe datasets de marktaandelen.

 

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Cloud Analytics Market” -informatie per organisatietype, per implementatie, per prijsmodel, per oplossing en regio – voorspelling tot 2030 “Het wereldwijde marktaandeel van cloudanalyses wordt geschat op $ 91,17 miljard in 2030, met een CAGR van 22,42% tijdens de prognoseperiode.2022-2030.

 

Dominante belangrijke spelers op de Cloud Analytics-markt zijn:

 • Oracle Corporation (VS)
 • SAP SE (Duitsland)
 • Microsoft Corporation (VS)
 • Hewlett Packard Enterprise (Verenigde Staten)
 • IBM Corporation (VS)
 • SAS Institute Inc (VS)
 • Teradata Corporation (Verenigde Staten)
 • Google Inc (VS)
 • Informatica (US)
 • Salesforce Inc (VS)
 • Microstrategy Inc (VS)
 • Tibco Software Inc (VS)

 

Ontvang een gratis voorbeeld pdf-brochure:  

  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4496

 

Cloud analytics stelt organisaties in staat om de data uit alle bronnen via de kanalen te verenigen voor communicatie op grotere schaal. De marktgroei is toe te schrijven aan veel opkomende spelers in de analyse, big data en cloud en de kostenefficiëntie van cloudanalyses bij het verzamelen van gegevens van sociale netwerken, interne applicaties en apparaten, waardoor organisaties verschillende bedrijfsprocessen kunnen verbeteren.

 

AI-aangedreven cloudanalyses maken snellere onboarding van leveranciersgegevens en uniforme gegevensweergaven mogelijk, waardoor build-as-you-grow-modellen worden geboden. Het nieuwe cloudanalysepakket helpt farmaceutische organisaties de ontwikkeling van geneesmiddelen te versnellen, van klinische proeven tot productlancering, waardoor ontwikkelingscycli worden verkort.

 

Elke cloudanalyseoplossing biedt een eenvoudige, flexibele aanpak die ervoor zorgt dat gegevens uniform en toegankelijk zijn voor bedrijfsteams, variërend van klinische activiteiten, medische zaken, markttoegang en commerciële activiteiten door hen een ongekende flexibiliteit te bieden om te handelen op het moment dat geneesmiddelen worden versneld of wanneer ze de status van doorbraakgeneesmiddel / weesgeneesmiddel krijgen.

 

De USP van de markt omvatte uitsluitend:

Markt drivers

De noodzaak om snel gegevens uit interne en externe bronnen te combineren om verschillende bedrijfsprocessen te verbeteren, creëert een enorme vraag naar cloudgebaseerde platforms. Bovendien fungeert de groeiende digitale transformatie in verschillende verticals, zoals productie, gezondheidszorg, transport en detailhandel, als een belangrijke rugwind voor de marktgroei.

 

Elke organisatie bestaat uit verschillende assets die regelmatig moeten worden bijgehouden voor verbeterde efficiëntie en productiviteit. Ook verschillende functies van IoT-technologie, het verbeteren van de openbare veiligheid, gezondheidszorg, transport en financiën met betere en snellere real-time informatie bevorderen de marktgroei. De inzet van IoT-technologie en de toenemende adoptie van unieke diensten door cloud analytics in verschillende organisaties versnellen de marktgroei.

 

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over Cloud Analytics Market: 

  https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-analytics-market-4496

 

Segmentatie van de markt die in het onderzoek wordt behandeld:

Het rapport is gesegmenteerd in oplossingen, prijsmodellen, organisatietypen, implementaties, eindgebruikers en regio’s. Het oplossingssegment omvat cloud BI, enterprise performance management (EPM), datawarehousing-oplossingen (DWS), risk & compliance, analyseoplossingen en andere. Het prijsmodelsegment bestaat uit abonnements- en pay-per-use.

 

Het segment van het organisatietype omvat kmo’s en grote ondernemingen. Het implementatiesegment bestaat uit private cloud, public cloud en hybrid cloud. Het eindgebruikerssegment omvat consumentenelektronica, BFSI, detailhandel, media, overheid, gezondheidszorg, onderwijs en anderen. Het regiosegment omvat het Midden-Oosten en Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

 

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor cloudanalyse. Het grootste marktaandeelKenmerken van innovatieve technologieën en de vroege adoptie van cloudtechnologieën. Bovendien stimuleert de aanwezigheid van verschillende op software gebaseerde bedrijven de regionale marktgroei en vormt het een sterk concurrerend landschap.

 

Bovendien stimuleert de snelle adoptie van slimme apparaten in een toenemend aantal ondernemingen in deze regio de groei van de markt. De Noord-Amerikaanse markt voor cloudanalyse zal naar verwachting zijn dominantie behouden gedurende de geschatte periode.

 

Praat met expert:

 

Europa staat op de tweede plaats in de wereldwijde markt voor cloud analytics. De regio herbergt verschillende gevestigde technologische ontwikkelingscentra en innovatieve technologieën, waardoor de vroege adoptie van geavanceerde technologieën mogelijk is. De toenemende vraag en vroege technologie-adopters van veel eindgebruikers zoals consumentenelektronica, bankieren, detailhandel, media, onderwijs, overheid en gezondheidszorg vergroten de marktaandelen van cloudanalyses in de regio.

 

Bovendien verhogen de aanwezigheid van toonaangevende spelers in de industrie en de toenemende acceptatie van cloud computing-oplossingen in de verschillende industrieën voor verschillende toepassingen het marktaandeel van de regio. Ook de groeiende acceptatie van cloudgebaseerde diensten door kleine en grote organisaties stimuleert de groei van de regionale markt. De Europese markt voor cloudanalyses zal naar schatting een aanzienlijke omzetzak creëren tijdens de prognoseperiode.

 

De markt voor cloudanalyse in Azië-Pacific groeit snel, met de groeiende acceptatie van futuristische cloud computing-technologieën. Bovendien beïnvloeden de penetratie van IoT-apparaten in de industrieën en de zich snel ontwikkelende IT-infrastructuur de marktinkomsten in deze regio. Bovendien heeft de grote aanwezigheid van grote technologieleveranciers, naast de voortdurende groei in technologieën, een positieve invloed op de marktwaarde.

Het toenemende bewustzijn van de voordelen van cloud analytics in de regio fungeert als een belangrijke rugwind voor marktgroei. De APAC-markt voor cloudanalyse zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de beoordelingsperiode.

 

Koop dit rapport:

 

Competitief landschap

De markt voor cloudanalyses lijkt extreem gefragmenteerd, gezien de aanwezigheid van gevestigde fabrikanten. Eminente spelers zoeken naar mogelijkheden om te integreren in de uitgebreide waardeketen, terwijl ze zich richten op het uitbreiden van productiecapaciteiten, R&D-investeringen en M&A-activiteiten om extra impulsen te krijgen. Ze streven ernaar om betrouwbare, toonaangevende cloudanalyses te leveren voor verschillende toepassingen en investeren aanzienlijk in de ontwikkeling van bedreven technologieën en producten.

 

Op 12 april 2022 breidde Crux, een toonaangevende wereldwijde leverancier van oplossingen voor externe gegevensintegratie, bijvoorbeeld zijn samenwerking met Google Cloud uit om gegevensmobiliteit te ondersteunen en de integratie van externe gegevens in het platform te versnellen. Voor externe data-integratie integreert Crux Google Cloud Analytics Hub, onlangs gelanceerd tijdens de Data Cloud Summit op 6 april 2022.

 

Deze samenwerking zou Crux in staat stellen om zijn mogelijkheden voor datamobiliteit te vergroten om de mogelijkheden voor het delen van gegevens en de toegang tot partnergegevens van marktleiders zoals MSCI, Factset, Morningstar, Institutional Shareholder Services, BoardEx, Linkup, Euronext FX en vele anderen te verbeteren. De mogelijkheden voor delen die Google Cloud Analytics Hub biedt, zullen de vereisten voor gegevensmobiliteit van beoefenaars aanzienlijk verbeteren.

 

Gerelateerde rapporten:

Time Tracking Software Markt Onderzoeksrapport: per implementatie, toepassing, organisatiegrootte en regio – prognose tot 2030

 

Contactloze betaalmarkt Onderzoeksrapport: By Technology, Component [Hardware, Solution and Service, Payment Mode, Vertical – Forecast until 2030

 

Graph Analytics Markt Onderzoeksrapport: Per onderdeel, implementatietype, organisatiegrootte, toepassing – prognose tot 2030

 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten,Technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

 

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cloud Analytics Market,Cloud Analytics Market Size,Cloud Analytics Market Share,Cloud Analytics Market Trends,Cloud Analytics Market Growth,Cloud Analytics Market ANalysis,Cloud Analytics Market Insights,Cloud Analytics Market Outlook,Cloud Analytics Industry