header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


High Density Interconnect PCB-markt zal naar verwachting USD 21.823,6 miljoen bereiken in 2032

May 23, 2023 5:00 PM ET

High-Density Interconnect PCB Marktinzichten

De wereldwijde high-density interconnect PCB-markt zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de prognoseperiode van 2023 tot 2032, volgens het laatste rapport van Market Research Future. Het rapport belicht de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren, zoals de toenemende vraag naar miniaturisatie van elektronische apparaten, vooruitgang in technologieën en de toenemende acceptatie van IoT en Industry 4.0. Het rapport biedt ook inzicht in marktsegmentatie, regionale analyse, trends in de sector en belangrijke spelers in de markt.

Belangrijkste spelers

Het rapport beschrijft enkele van de belangrijkste spelers die actief zijn op de wereldwijde high-density interconnect PCB-markt, waaronder

  • TTM Technologies, Inc.,
  • Unimicron Technology Corp,
  • Compeq Manufacturing Co, Ltd,
  • AT&S,
  • Ibiden Co, Ltd,
  • Sumitomo Electric Industries, Ltd,
  • Fujikura Ltd,
  • NCAB Groep AB,
  • Zhen Ding Technology Holding Limited, en
  • Kingboard PCB Groep.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7290

High-Density Interconnect PCB Marktsegmentatie

De wereldwijde high-density interconnect PCB-markt is gesegmenteerd op basis van type, eindgebruiksindustrie en regio.

Op basis van type is de markt gesegmenteerd in stijve 1-2-zijdige, standaard meerlaagse, flexibele circuits en andere. Het segment flexibele circuits zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de groeiende vraag naar flexibele en lichtgewicht apparaten in verschillende eindgebruiksindustrieën.

Op basis van de eindgebruiksindustrie is de markt gesegmenteerd in lucht- en ruimtevaart en defensie, automotive, gezondheidszorg, industriële elektronica, IT en telecommunicatie en andere. Het IT- en telecommunicatiesegment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende vraag naar snel internet en de adoptie van 5G-technologie.

Download het volledige rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/high-density-interconnect-pcb-market-7290

Regionale analyse

De wereldwijde high density interconnect PCB-markt is bestudeerd voor vijf belangrijke regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika. Azië-Pacific zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege de aanwezigheid van een groot aantal elektronicafabrikanten in de regio. Noord-Amerika zal naar verwachting Azië-Pacific volgen in termen van marktaandeel, als gevolg van de toenemende vraag naar geavanceerde elektronische apparaten in de regio.

Trends in de branche

De high-density interconnect PCB-markt is getuige van verschillende trends, waaronder:

Toenemende vraag naar miniaturisatie van elektronische apparaten: De vraag naar geminiaturiseerde elektronische apparaten, zoals smartphones, wearables en IoT-apparaten, neemt snel toe. Dit stimuleert de vraag naar interconnect-pcb’s met hoge dichtheid, die een hogere interconnectiedichtheid en een kleinere voetafdruk bieden.

Vooruitgang in technologieën: Met de toenemende vraag naar pcb’s met hoge dichtheid verbinden fabrikanten zich op het ontwikkelen van geavanceerde technologieën om tegemoet te komen aan de groeiende vraag. HDI PCB’s met lasergeboorde micro-via’s winnen bijvoorbeeld aan populariteit vanwege hun kleinere formaat en verbeterde prestaties.

Toenemende acceptatie van IoT en Industry 4.0: De toenemende acceptatie van IoT en Industry 4.0 stimuleert de vraag naar interconnect-PCB’s met hoge dichtheid, omdat deze apparaten snelle en hoogfrequente interconnects nodig hebben voor naadloze communicatie.

Koop Premium Research Nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=7290

Conclusie

De wereldwijde high density interconnect PCB-markt zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de prognoseperiode van 2023 tot 2030, aangedreven door factoren zoals de toenemende vraag naar miniaturisatie van elektronische apparaten, vooruitgang in technologieën en toenemende acceptatie van IoT en Industry 4.0. Het segment flexibele circuits zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode, terwijl Azië-Pacific naar verwachting de markt zal domineren. Belangrijke spelers op de markt zijn TTM Technologies, Inc., Unimicron Technology Corp., Compeq Manufacturing Co., Ltd., enAT&S.

Lees meer artikelen-

Draagbare spectrometer markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Wereldwijde markt voor automatische nummerplaatherkenning (ANPR) Onderzoeksrapport- Prognose tot 2030

Deur Intercom Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  High-Density Interconnect PCB Market,High-Density Interconnect PCB Market Share,High-Density Interconnect PCB Market Trends