header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cognitive Computing Technology Market zal tegen 2030 USD 156,26 miljard aanraken bij 28,27% CAGR, volgens het huidige Market Research Future-rapport.

May 25, 2023 12:00 PM ET

Marktanalyse 

De wereldwijde markt voor cognitieve computertechnologie bereikt USD 156,26 miljard bij een CAGR van 28,27% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Stuurprogramma ‘s 

Groeiende behoefte aan cognitieve technologie op basis van cloudplatform om marktgroei te stimuleren

De beweging in organisatorische prioriteiten naar het gebruik van cognitieve technologie die cloudgebaseerd is, is een van de groeiende trends in de markt. Cognitieve cloud computing helpt bedrijven bij het verhogen van de inkomsten, het verlagen van de kosten en het verbeteren van de operationele effectiviteit. Daarnaast concentreren bedrijven zich op het implementeren van cognitieve cloud computing-oplossingen en andere vormen van cloudgebaseerde services om te voldoen aan de eisen van real-time gebruikerscases zoals supply chain-optimalisatie en productontwikkeling. De belangrijkste spelers op de markt concentreren zich op het creëren van het cognitieve cloud computing-platform om te voldoen aan de groeiende vraag van verschillende sectoren en commerciële organisaties.

Kansen 

Toegenomen acceptatie in de gezondheidszorg om robuuste kansen te bieden

Het toegenomen gebruik van cognitive computing in de gezondheidszorg zal robuuste kansen bieden voor de markt gedurende de prognoseperiode. Cognitive computing wordt meestal gebruikt in behandeling, diagnostiek en onderzoek. Gezondheidsexperts zijn begonnen met het benutten van de kracht van de technologie in de gezondheidszorg vanwege het toegenomen gebruik van de elektronische medische dossiers die een goed voorteken zijn voor de groei van de markt. 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-brochure:
 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1533

Beperkingen en uitdagingen 

Bedreigingen voor gegevensbeveiliging om te fungeren als marktbeperkingen 

Bedreigingen voor gegevensbeveiliging, een tekort aan competente werknemers en een gebrek aan bewustzijn met betrekking tot cognitieve computing kunnen gedurende de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren. 

COVID-19 Analyse 

Covid-19 werd geboren in Wuhan, China, verspreidde zich als een lopend vuurtje over de wereld zonder waarschuwing en veranderde het leven van de mensen overal. Het virus maakte in feite bezwaar tegen zowel de vermindering van de omvang van de wereldeconomie als het verlies van mensenlevens. De COVID-19-uitbraken hebben de waarde van de markt aangetoond bij het evalueren van de patiëntgegevens die door ziekenhuizen worden gebruikt om belangrijke patiënten bij te houden en het virus zowel lokaal als wereldwijd in te dammen. Een acceptabel en werkbaar antwoord voor het indammen van het virus werd bereikt door gezondheidszorgafdelingen die in coördinatie met de overheid werkten door mensen bij te houden die over de hele wereld reizen en een lijst bij te houden van de reisgeschiedenis van reizigers en door het virus getroffen personen.  De ruwe data die werd verzameld werd sterk beïnvloed door kunstmatige intelligentie, die Cognitive Computing eenvoudiger maakte door het te scheiden.

Marktsegmentatie 

De wereldwijde markt voor cognitieve computertechnologie is verdeeld op basis van eindgebruiker, organisatiegrootte, implementatie en technologie. 

Door technologie zal NLP de markt leiden gedurende de prognoseperiode. 

Door de implementatie zal de cloud de markt domineren gedurende de prognoseperiode. 

Naar organisatiegrootte zal het MKB de markt leiden gedurende de prognoseperiode. 

Per eindgebruiker heeft BFSI in de beoordelingsperiode het leeuwendeel in de markt. 

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over de markt voor cognitieve computertechnologie:
 https://www.marketresearchfuture.com/reports/cognitive-computing-technology-market-1533

Belangrijkste spelers 

Eminente spelers uit de industrie die worden geprofileerd in het wereldwijde cognitive computing technology marktrapport zijn onder meer.

 • Expert System S.p.A. (Italië)
 • SparkCognition Inc (VS)
 • Microsoft Corporation (VS)
 • Numenta (VS)
 • International Business Machines Corporation (VS)
 • Cisco-systemen
 • Inc (VS)
 • DeepMind Technologies Limited (Verenigd Koninkrijk)
 • CustomerMatrix Inc (VS)
 • Planet labs (VS)
 • Airware (VS)
 • Googelen
 • Inc (VS)
 • CognitiveScale (VS)
 • Saffraan technologie
 • Inc (VS)
 • Enterra Solutions LLC (VS)
 • ColdLight Solutions (VS)
 • Palantir Technologies (VS)
 • Hewlett Packard Enterprise (VS)
 • Orbital Insight (VS)
 • Plaatsvervangend (V.S.)
 • DigitalGenius (Verenigd Koninkrijk)
 • DataRobot (VS)
 • Cylance (VS)
 • Plaatsvervangend (V.S.)
 • Darktrace (Verenigd Koninkrijk)
 • Ross Intelligence (VS)
 • Indico

(VS)

 • Cyberlytic (Verenigd Koninkrijk)
 • Vraag om korting:

  Regionale analyse 

  Noord-Amerika aan het hoofd van de markt voor cognitieve computertechnologie

  Kunstmatige intelligentie samen met Cognitive Computing Technology staat in feite op het punt getuige te zijn van een enorme omwenteling in de data-analyse-industrie vanwege de gestaag stijgende hoeveelheid gegevens die wordt toegevoegd aan en verwerkt in de industriële sector. Om dubbelzinnigheid en fouten op machineniveau te voorkomen, hebben we meer geavanceerde technologie nodig om deze groei en menselijke structuur te begrijpen; Om deze reden zal het binnenkort nodig zijn om ongestructureerde gegevens op te slaan en te analyseren. Noord-Amerika loopt ver voor op andere landen in het aanpassen aan de evoluerende cloud computing-technologieën, volgens de marktstudie.

  De cognitive computing-markt heeft een groter omzetaandeel in Noord-Amerika. De snelle adoptie van cognitive computing in dergelijke commerciële activiteiten, samen met het escalerende gebruik van internet, robots, IT-infrastructuur en geavanceerde gezondheidszorg, heeft de cognitieve computermarkt in deze regio vergroot. In 2020 zal meer dan 92% van de Noord-Amerikanen toegang hebben tot internet; Als gevolg hiervan zal de cognitieve computermarkt worden gedomineerd door de internetpenetratie van deze regio in verschillende sectoren, waaronder mode en detailhandel, productie, gezondheidszorg, transport en nog veel meer. De markt zal naar verwachting de komende jaren veel meer groeien naarmate de economie en de koopkracht van de consument beide verbeteren. De vraag in deze regio neemt ook toe omdat toonaangevende leveranciers van AI en cognitive computing, waaronder Google Cloud Platform (GCP), Amazon Web Service (AWS) en Microsoft Azure, zich richten op het integreren van hun diensten in verschillende industrieën.  Het snelle gebruik van geïntegreerde cloudplatforms en de komst van nieuwe bedrijfsmodellen worden toegeschreven aan deze toename. Het belang van gegevensbeveiliging zal naar verwachting worden bevorderd door een sterk overheidsbeleid in de Verenigde Staten en Canada, waardoor de implementatie van deze systemen in de hele regio wordt versneld.

  Vraag het aan een expert:

  APAC heeft bewonderenswaardige groei in de markt voor cognitieve computertechnologie

  Tussen 2021 en 2030 zal de markt in Azië-Pacific het snelst groeien. Overheidsinitiatieven ter ondersteuning van het gebruik van Cognitive Computing zijn nuttig en kunnen de schuld krijgen van deze uitbreiding van de industrie in het gebied. De industrie groeit ook als gevolg van het toenemende internetgebruik en de startup-cultuur in landen in Azië-Pacific, waaronder China, India, Japan en Australië. De vooruitgang van de regio op het gebied van geavanceerde technologieën zoals 5g en IoT draagt ook bij aan de uitbreiding van de markt in de loop van het projectiejaar.

  Branche-updates 

  Februari 2023 – Om de AI-aangedreven robots in de magazijnen en distributiecentra in te zetten, kondigde VERSES Technologies Inc. (“VERSES” of het “Bedrijf”), een cognitief computerbedrijf dat gespecialiseerd is in de volgende generatie kunstmatige intelligentietechnologieën, zijn partnerschap met SVT Robotics aan.

  Gerelateerde artikelen:

  Managed DNS Service Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2027

  Modern Manufacturing Execution System Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2027

  Virtual Private Network (VPN) Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2027

  Over Market Research Future:
  Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

  Volg ons: LinkedIn | Twitter

  Neem contact met ons op:
  Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
  99 Hudson Street, 5e verdieping
  New York, NY 10013
  Verenigde Staten van Amerika
  1 628 258 0071 (VS)
  44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
  E-mailadres: sales@marketresearchfuture.com
  Website: https://www.marketresearchfuture.com


  Keywords:  Cognitive Computing Technology Market,Cognitive Computing Technology Market Size,Cognitive Computing Technology Market Growth,Cognitive Computing Technology Market Trends,Cognitive Computing Technology Market Share,Cognitive Computing Technology Market Outlook,Cognitive Computing Technology Industry,Cognitive Computing Technology Market Insights