header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Communicatie met zichtbaar licht: een disruptieve technologie voor het Internet of Things

May 25, 2023 6:00 PM ET

Visible Light Communication LiFi Marktoverzicht

De markt voor visible light communication (VLC) of Light Fidelity (LiFi) technologie zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien. LiFi is een draadloze communicatietechnologie die zichtbaar licht gebruikt in plaats van traditionele radiogolven om gegevens te verzenden. De technologie is gebaseerd op het gebruik van LED-lampen om gegevens te verzenden door het licht op hoge frequenties te moduleren.

De omvang van de VLC/LiFi-markt werd in 2022 gewaardeerd op USD 12,78 miljard. De Li-Fi-industrie zal naar verwachting groeien van USD 25,56 miljard in 2023 tot USD 116,96 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 31,60% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030). De toenemende vraag naar snelle en veilige gegevensoverdracht en de groeiende acceptatie van LED-verlichting zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2559

Regionale analyse:

De markt voor zichtbare lichtcommunicatie (VLC) of Light Fidelity (LiFi) kan regionaal worden geanalyseerd om de groeivooruitzichten en marktdynamiek in verschillende delen van de wereld te begrijpen. Hier is een korte analyse van de VLC / LiFi-markt per regio:

Noord-Amerika: Noord-Amerika zal naar verwachting de VLC / LiFi-markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de aanwezigheid van grote LiFi-oplossingsproviders en de toenemende acceptatie van slimme verlichting in de regio. De Verenigde Staten zijn de grootste markt voor LiFi-technologie in Noord-Amerika en het land zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende vraag naar snelle en veilige gegevensoverdracht.

Europa: Europa is een andere belangrijke markt voor VLC/LiFi-technologie vanwege de toenemende acceptatie van slimme verlichting en de groeiende vraag naar snelle datatransmissie. Het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland zijn enkele van de belangrijkste landen die bijdragen aan de groei van de markt in Europa.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende acceptatie van IoT-apparaten en de groeiende vraag naar snelle gegevensoverdracht. China, Japan en India zijn enkele van de belangrijkste landen die bijdragen aan de groei van de markt in de regio.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken in de VLC / LiFi-markt als gevolg van de toenemende acceptatie van slimme verlichting en de groeiende vraag naar snelle gegevensoverdracht.

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika is een zich ontwikkelende markt voor VLC / LiFi-technologie en de regio zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende acceptatie van slimme verlichting en de groeiende vraag naar snelle gegevensoverdracht.

Samenvattend wordt verwacht dat de VLC / LiFi-markt in alle regio’s aanzienlijk zal groeien, waarbij Noord-Amerika de markt leidt in termen van omzet. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting echter de hoogste CAGR zien tijdens de prognoseperiode, gedreven door de toenemende acceptatie van IoT-apparaten en de groeiende vraag naar snelle gegevensoverdracht.

Marktsegmentatie: 

De markt voor zichtbare lichtcommunicatie (VLC) of Light Fidelity (LiFi) kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals componenttype, eindgebruiker en geografie. Hier is een korte analyse van de marktsegmentatie:

Componenttype: De LiFi-markt kan worden gesegmenteerd in drie hoofdcomponenten: LED, fotodetectoren en microcontrollers. Het LED-segment zal naar verwachting de markt domineren vanwege de toenemende acceptatie van LED-verlichting voor verschillende toepassingen.

Eindgebruiker: De LiFi-markt kan worden gesegmenteerd op basis van eindgebruikers zoals automotive, lucht- en ruimtevaart en defensie, gezondheidszorg, detailhandel en andere. Het gezondheidszorgsegment zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van LiFi-technologie voor real-time patiëntmonitoring en andere toepassingen in de gezondheidszorg.

Geografie: De LiFi-markt kan worden gesegmenteerd op basis van geografie in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika. Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren vanwege de aanwezigheid van grote aanbieders van LiFi-oplossingen en de toenemende acceptatie van slimme verlichting in de regio.

Toepassing: De LiFi-markt kan worden gesegmenteerd op basis van toepassingen zoals indoor networking, onderwatercommunicatie, voertuig-tot-voertuigcommunicatie en andere. Het indoor netwerksegment zal naar verwachting de markt domineren vanwege de toenemende vraag naar snelle en veilige datatransmissie in verschillende industrieën.

Verticale industrie:De LiFi-markt kan worden gesegmenteerd op basis van brancheverticalen zoals gezondheidszorg, defensie, automotive, luchtvaart, detailhandel en andere. Het gezondheidszorgsegment zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van LiFi-technologie voor real-time patiëntmonitoring en andere toepassingen in de gezondheidszorg.

Samenvattend kan de LiFi-markt worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals componenttype, eindgebruiker, geografie, toepassing en brancheverticalen. De toenemende acceptatie van slimme verlichting, de groeiende vraag naar snelle en veilige gegevensoverdracht en de toenemende acceptatie van IoT-apparaten zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

Blader door de volledige rapportdetails @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/visible-light-communication-market-2559

Belangrijkste spelers

Enkele belangrijke spelers op de Visible Light Communication (VLC) markt: Signify N.V. (voorheen Philips Lighting), Acuity Brands Lighting, Inc., Oledcomm, PureLiFi Ltd., Velmenni, LightBee Corporation, FSONA Networks Corp., Koninklijke Philips N.V., General Electric, Panasonic Corporation.

Realted Rapporten:

Predictive Maintenance (PdM) markt per component, per testtype, per implementatiemodus, per techniek, per verticaal, per regio – prognose 2030

Edge Computing-markt per component, per toepassing, per verticaal, per regio – marktprognose tot 2030

Racing Games Markt per type, per toepassing, per regio – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:       

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Visible Light Communication Market,Visible Light Communication,Global Visible Light Communication Market,Visible Light Communication Business,Visible Light Communication Market Trends,Visible Light Communication Market Segments,Visible Light Communication Market Profit,Visible Light Communication Industry,Light Fidelity market,Li-Fi Market,Visible Light Communication (Li-Fi) Market