header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mixed Reality-marktomvang zal naar verwachting USD 9,21 miljard bereiken bij een CAGR van 43,28% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

May 25, 2023 11:00 PM ET

Mixed Reality Marktoverzicht:

De term mixed reality-markt kan worden gedefinieerd als een geconcentreerde markt met verschillende vooraanstaande zakelijke bedrijven over de hele wereld. Het impliceert de gecontroleerde botsing tussen IoT en VR/AR-trends. De mixed reality-markt toont verschillende beelden op semi-transparante materialen die gebruik maken van een projector. Daarna worden de beelden gereflecteerd in het menselijk oog met behulp van uitgebreide straalsplitsingstechnieken. Er zijn verschillende gebieden waar de mixed reality-markt op grote schaal wordt geïmplementeerd, zoals ontwikkeling, productie, distributie, rapportage, ontwerp, analyse, operaties, onderhoud en kwaliteitscontrole. De belangrijkste parameter die dit veroorzaakt, zijn de groeiende investeringen in verschillende innovaties. De wereldwijde markt voor mixed reality is de afgelopen jaren enorm gegroeid.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR, “Mixed Reality Market Report: Information by Component, Vertical, Product, and Region – Global Forecast until 2030”, wordt voorspeld dat de mixed reality-markt aanzienlijk zal gedijen tijdens het beoordelingstijdperk van 2022 tot 2030 bij een gezonde CAGR van ongeveer 43,28% om 9,21 miljard USD te bereiken.

MR Marktconcurrentieanalyse

De catalogus van prominente deelnemers over de wereldwijde markt voor mixed reality omvat bedrijven zoals:

  • Facebook Inc.(VS)
  • Google LLC (VS)
  • HTC Corporation (Taiwan)
  • Intel Corporation (VS)
  • Sony Corporation (Japan)
  • Magic Leap, Inc (VS)
  • Accenture PLC (Ierland)
  • Seiko Epson Corporation (Japan)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Samsung Electronics Co., Ltd (Zuid-Korea)

Ontvang een gratis voorbeeld pdf-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1766

De belangrijkste factor die de groei van de markt ondersteunt, zijn de virtuele en echte werelden die zijn opgericht om nieuwe visualisaties en omgevingen te bouwen waarin zowel digitale als fysieke objecten en hun informatie kunnen communiceren en naast elkaar kunnen bestaan.

Mixed Reality Market USP gedekt

MR Markt Drivers

De wereldwijde markt voor mixed reality is de afgelopen jaren toegenomen als gevolg van factoren zoals de groeiende implementatie van mixed reality-technologieën in de onderwijssectoren, de toenemende integratie van mixed reality-technologieën in andere sectoren, het toenemende gebruik in de architectuursector en de groeiende acceptatie van mixed reality-technologieën in de entertainment- en gamingsector.

MR Marktbeperkingen

Aan de andere kant kunnen economische beperkingen de groei van de markt belemmeren.

MR Market Report Scope:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Marktomvang tegen 2030

USD 9,21 miljard

CAGR in 2022-2030

43.28%

Basisjaar

2021

Voorspelling

2022-2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Belangrijkste marktkansen

Het rapport legt ook de nadruk op de verschillende marktfactoren, kansen, marktbeperkingen en uitdagingen, en biedt inzichten voor de prognoseperiode.

Belangrijkste marktfactoren

De hype van VR- of AR-head-mounted displays kan de groei van de mixed reality-markt versnellen.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (111 pagina’s) over mixed reality-markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/mixed-reality-market-1766

Gevolgen van COVID-19

De wereldwijde gezondheidscrisisaangezien COVID-19 de prestaties van de meeste industriële gebieden over de hele wereld heeft beïnvloed. Maar in tegenstelling tot andere marktgebieden is de wereldwijde markt voor mixed reality getuige geweest van verschillende positieve en onverwachte uitdagingen tijdens de pandemie. Met de groeiende verspreiding van geavanceerde technologieën zal de wereldwijde markt voor mixed reality de komende jaren waarschijnlijk overwoekeren.

Mixed Reality marktsegmentanalyse

Van alle componenten wordt voorspeld dat het hardwaresegment de wereldwijde markt voor mixed reality gedurende de beoordelingsperiode zal veiligstellen. De toenemende implementatie van AR-apparaten in verschillende sectoren en branches, zoals detailhandel, bouw, gezondheidszorg en onderwijs, is het belangrijkste aspect dat de groei van het segment ondersteunt. Bovendien vertoont de stijgende vraag naar AR-compatibele hardware geen tekenen van afname naarmate meer organisaties sterk investeren in moderne AR-producten en -oplossingen. Aan de andere kant zal het softwaresegment de komende jaren waarschijnlijk de hoogste CAGR zien.

Van alle displays wordt verwacht dat het head-mounted display & smart glass-segment de leidende positie op de wereldmarkt voor mixed reality gedurende de beoordelingsperiode zal waarborgen. De groeiende vraag naar head-mounted displays en smart glasses in industriële en zakelijke toepassingen wordt beschouwd als de belangrijkste parameter die de groei van het segment stimuleert. Er wordt echter voorspeld dat het segment handheld-apparaten de komende jaren de maximale CAGR zal laten zien. de groei van het segment wordt toegeschreven aan factoren zoals de groeiende penetratie van handheld-apparaten in retail- en e-commercetoepassingen, de proliferatie van smartphones en tablets en agressieve integratie van AR-technologie. Integendeel, het head-up display-segment zal naar verwachting getuige zijn van de maximale CAGR gedurende het reviewtijdperk.

Van alle toepassingsgebieden wordt verwacht dat het industriële en productiesegment de toppositie op de wereldmarkt voor mixed reality in het beoordelingstijdperk zal waarborgen. Integendeel, het gezondheidszorgsegment zal naar verwachting de komende jaren de maximale CAGR laten zien.

Vraag om korting:

Mixed Reality Markt Regionale Analyse

De wereldwijde markt voor mixed reality wordt geanalyseerd in vijf belangrijke regio’s: Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten (MEA), Noord-Amerika en Azië-Pacific.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt voorspeld dat de Noord-Amerikaanse regio de komende jaren de toppositie op de wereldwijde mixed reality-markt zal verzekeren. De belangrijkste parameter die de groei van de regionale markt ondersteunt, is de groeiende penetratie in de lucht- en ruimtevaart- en defensiesegmenten in de hele regio. Bovendien is de groeiende penetratie van AR en VR voor verschillende MR-apparaten een ander belangrijk aspect dat een opleving van de groei van de regionale markt veroorzaakt. Bovendien zal de groeiende toepassing van AR en VR in de e-commerce- en gezondheidszorgsector waarschijnlijk de groei van de regionale markt in het beoordelingstijdperk beïnvloeden. Bovendien zal de aanwezigheid van mixed reality-spelers in de regio waarschijnlijk de groei van de regionale markt in het komende tijdperk stimuleren. de regio heeft de VS en Canada als de belangrijkste groeibijdragers. De regio staat altijd bekend als de early adopter van geavanceerde technologieën, gezien de aanwezigheid van verschillende belangrijke leiders in de markt over de hele wereld, zoals Microsoft en Google LLC, die op hun beurt naar verwachting de groei van de regionale markt in de komende jaren zullen katalyseren.

De mixed reality-markt voor de Europese regio zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken. de regio heeft het voortouw genomen bij het implementeren van AR-technologie voor gaming- en entertainmenttoepassingen is de belangrijkste factor die de groei van de regionale markt ondersteunt. De regio heeft Duitsland als de belangrijkste groeibijdrager.

De regionale markt voor mixed reality in Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren het maximale groeipercentage laten zien. het centrale aspect dat een opleving van de regionale markt veroorzaakt, is de aanwezigheid van verschillende zich ontwikkelende mixed reality-marktspelers zoals India en China. Bovendien is de groeiende financiële groei een andere cruciale parameter die de regionale marktgroei ondersteunt. Bovendien zijn de aspecten zoals de stijgende populariteit van AR- en VR-enabled gaming, de groeiende penetratie van smartphones, de groeiende acceptatie van verschillende technologisch geavanceerde MR-oplossingen, de grote bevolking, de toenemende acceptatie van geavanceerde technologieën in verschillende wereldwijde eindgebruiksindustrieën, enz. zullen naar verwachting ook de groei van de regionale markt in de komende jaren katalyseren.

Vraag het aan een expert:

De regio staat bekend om een groot klantenbestand, dat op zijn beurt waarschijnlijkde groei van de regionale markt gedurende het beoordelingstijdperk beïnvloeden. Bovendien wordt voorspeld dat de verdere uitrol van snelle 5G-netwerken in de regio ook de groei van de regionale markt in het herzieningstijdperk zal stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

Virtual Reality Marktonderzoeksrapport: Per component, per apparaattype, per technologie, per verticaal – Voorspelling tot 2030

Wereldwijde mobiele augmented reality-markt, per component, applicaties, eindgebruiker- voorspelling tot 2030

Mixed Reality in Healthcare Market Trends, Growth and Size Analysis By Component, Device Type, Application, End User and Region – Forecast until 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Mixed Reality Market,Mixed Reality Market Size,Mixed Reality Market Share,Mixed Reality Market Growth,Mixed Reality Market Insights,Mixed Reality Market outlook,Mixed Reality Industry,MR maret,MR Industry,mixed reality technologies