header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Rugged Handheld Electronic Devices marktomvang bereikt USD 16.905,6 miljoen, met een CAGR van 7,2% tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

May 25, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor robuuste handheld elektronische apparaten naar verwachting een CAGR van 7,2% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 16.905,6 miljoen in 2030.

De markt voor robuuste handheld elektronische apparaten verwijst naar het segment van de elektronica-industrie dat apparaten produceert die zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware omgevingsomstandigheden zoals extreme temperaturen, vocht, stof en trillingen. Deze apparaten worden meestal gebruikt in industrieën zoals de bouw, productie, transport en logistiek.

De COVID-19-pandemie heeft op verschillende manieren invloed gehad op de markt voor robuuste handheld elektronische apparaten. De verstoring in de wereldwijde toeleveringsketen heeft geleid tot vertragingen in de productie en levering van deze apparaten, wat resulteert in een lagere verkoop. De pandemie heeft echter ook geleid tot een toegenomen vraag naar robuuste handheld-apparaten in de gezondheidszorg, de openbare veiligheid en andere essentiële industrieën.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8047

Rugged Handheld Electronic Devices Market Scope:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 16,905.6 miljoen

Groei:

CAGR van 7,2% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

Digitale transformatie 

Groei van Industrie 4.0- en IoT-apparaten 

Overheidsvoorschriften


Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn,

 • Handheld Group (Zweden)
 • Panasonic Corporation (Japan)
 • Datalogic SpA (Italië
 • Zebra Technologies (VS)
 • Honeywell International Inc. (VS)
 • Advantech Co, Ltd (Taiwan
 • Getac Technology Corp (Taiwan)
 • Splunk Inc. (VS)
 • Rapid7 (VS)
 • Forcepoint (VS)
 • Securonix (VS)

 

Toegang tot het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/rugged-handheld-devices-market-8047

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor robuuste handheld elektronische apparaten is gesegmenteerd op basis van producttype en eindgebruikers.

Op basis van producttype: smartphones en tablets, mobiele computers en lezer/scanner

Op basis van eindgebruiker: productie-eenheden, detailhandel, transport en logistiek, leger en defensie

Koop nu dit Premium-rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=8047

Regionale analyse

De markt voor robuuste handheld elektronische apparaten is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika en Europa zijn de belangrijkste markten voor robuuste handheld-apparaten vanwege de hoge acceptatiegraad van geavanceerde technologieën en de aanwezigheid van belangrijke marktspelers in de regio. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende vraag naar robuuste apparaten in industriële en militaire toepassingen. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook een gematigde groei laten zien als gevolg van de groeiende industriële en bouwsectoren in deze regio’s.

Gerelateerde artikelen:

India Perimeter Intrusion Detectie en Preventie Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Digitale betaalmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Vast-mobiele convergentie (VCC)Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contactgegevens:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Rugged Handheld Electronic Devices Market,Global Rugged Handheld Electronic Devices Market,Rugged Handheld Electronic Devices Market Size,Rugged Handheld Electronic Devices Market Share,Rugged Handheld Electronic Devices Market Demand