header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Traveler Security Services Market zal naar verwachting in 2030 een omzet van USD 2,37 miljard genereren, met een CAGR van 9,51%.

May 25, 2023 12:00 PM ET

Market Research Future (MRFR) beweert dat de wereldwijde markt voor beveiligingsdiensten voor reizigers klaar is om tegen 2030 USD 2,37 miljard te bereiken, met een CAGR van 9,51% tijdens de beoordelingsperiode (2020-2030). Overheidsinitiatieven om smart city-projecten en openbare veiligheid te bevorderen, creëren enorme groeimogelijkheden voor de sector van de beveiligingsdiensten voor reizigers.

Marktanalyse

De wereldwijde markt voor beveiligingsdiensten voor reizigers zal naar verwachting een aanzienlijke vraag zien als gevolg van toenemende zakenreizen. TSA test voortdurend self-service checkpoint-technologie, wat een positieve invloed zou hebben op de marktinkomsten. Bovendien zouden volksgezondheidsmaatregelen door de grondwet en wetten ter bevordering van de veiligheid in binnenlandse en internationale reizen de omvang van de markt voor reizigersbeveiligingsdiensten vergroten.

Belangrijkste spelers

Eminente marktspelers geprofileerd in het wereldwijde Traveler Security Services marktrapport zijn onder meer:

 • SOS Security LLC (VS)
 • Pinkerton Consulting & Investigations, Inc.(India)
 • Sicuritalia Group Holding SpA (Italië)
 • Anvil Group (Verenigd Koninkrijk)
 • GardaWorld Corporation (Canada)
 • Integrated Security Services, Inc. (VS)
 • Drum Cussac (Canada)
 • Northcott Global Solutions Ltd (Verenigd Koninkrijk)
 • Sicuro Group LLC (VAE)
 • Global Rescue LLC (VS)
 • American International Group, Inc. (VS)
 • TigerSwan (VS)
 • Solace Global Limited (Verenigd Koninkrijk)
 • TRACK24 (Verenigd Koninkrijk

Ontvang een gratis voorbeeld pdf-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9392

Reikwijdte van het rapport:

Rapportmetriek

Bijzonderheden

De omzetprognose in 2030

  USD 2,37 miljard

Groei

  CAGR van 9,51% van 2020 tot 2030

Basisjaar

  2019

Prognoseperiode

  2020-2030

Historische gegevens

  2018

Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljard)

Belangrijkste marktdriver

Het rapport analyseert het economische scenario en factoren in drijfveren, uitdagingen, trends, kansen en beperkingen voor het schatten van marktgroei en omzettrajecten. Het behandelt macro- en micro-economische factoren en segmenteert het rapport op de volgende manier.

COVID-19 veiligheidsmaatregelen in binnenlandse en internationale reizen duwen de marktwaarde van de reizigersbeveiligingsdiensten. Het begin van COVID-19 heeft de reissector zwaar getroffen en de sector van de beveiligingsdiensten voor reizigers versneld. Overheden over de hele wereld realiseerden zich dat op wetenschap gebaseerde volksgezondheidsmaatregelen van cruciaal belang zijn om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen door reizigers binnen en degenen die het land vanuit het buitenland binnenkomen.

Daarom hebben regeringen uitvoeringsbesluiten opgelegd om de COVID-19-veiligheid in binnenlandse en internationale reizen te bevorderen. Deze initiatieven omvatten passende acties met toepasselijke wetten van uitvoerende afdelingen en agentschappen die relevante regelgevende autoriteit hebben, waaronder de gezondheids- en menselijke diensten, transportsectoren, binnenlandse veiligheid, Transportation Security Administration (TSA) en kustwacht op reisinfrastructuren, zoals luchthavens, commerciële vliegtuigen, treinen, openbare zeeschepen, inclusief veerboten, en intercitybusdiensten. 

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (130 pagina’s) over de markt voor beveiligingsdiensten van Traveler:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/traveler-security-services-market-9392

Trends in de branche

De markt voor beveiligingsdiensten voor reizigers is de afgelopen maanden getuige geweest van een constante opleving. De toenemende globaliseringen zakenreizen van internationale organisaties zijn belangrijke trends die de marktgroei positief beïnvloeden. Enorme R&D-investeringen door aanbieders van oplossingen en diensten en technologische vooruitgang bieden aanzienlijke marktkansen. Bovendien beïnvloeden de enorme vraag naar gezondheidszorg, wettelijke verantwoordelijkheden en de opkomst van business-class reizigers de groei van de markt.  

TSA heeft in toenemende mate touchless-technologie ingezet die hun live foto kan matchen met de foto op de ID’s van reizigers, hun ID’s automatisch kan verifiëren en hun vluchtinformatie in bijna realtime kan bevestigen. Al deze factoren hebben de markt voor beveiligingsdiensten voor reizigers gestimuleerd, waardoor deze de concurrentie kon ondersteunen en voorop kon blijven lopen bij het toepassen van de nieuwste technologieën. 

Segmenten

De marktprognose voor beveiligingsdiensten voor reizigers is gesegmenteerd in componenten, servicetype, organisatiegrootte, branche en regio. Het componentsegment is onderverdeeld in services en platforms. Het servicetypesegment is onderverdeeld in risicoadvies, nood- en crisisbeheerplanning, noodrespons, wettelijke naleving, onderzoeken, privacy- en fraudepreventie, dreigingsbeoordeling en andere.

Het segment organisatiegrootte is onderverdeeld in grote ondernemingen en kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s). Het industriesegment is onderverdeeld in overheids- en publieke sectoren, gezinnen, bedrijven en anderen. Het regiosegment is onderverdeeld in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Vraag het aan een expert:


Regionale analyse

Noord-Amerika wordt beoordeeld om zijn dominantie over de wereldwijde markt voor reizigersbeveiligingsdiensten te behouden. Het grootste marktaandeel wordt toegeschreven aan het toenemende aantal organisaties dat gebruik maakt van de diensten van deze zakenreizigers. Bovendien verhogen de toenemende terreuraanslagen en de COVID-19-pandemiemaatregelen die op luchthavens worden gehandhaafd, de acceptatie van deze diensten. Passagiers in de VS en Canada kiezen steeds vaker voor de veiligheid van reizigers vanwege de toenemende veiligheidsmaatregelen die op luchthavens worden ingezet. 

Europa staat op de tweede plaats in de wereldwijde markt voor beveiligingsdiensten voor reizigers. De markt wordt bevorderd door de toenemende acceptatie van technologisch geavanceerde openbare beveiligingsplatforms in de respectieve markten om de veiligheid van reizigers te verbeteren. Daarnaast hebben de stijgende koopkracht en de penetratie van veiligheidsvoorzieningen een positieve invloed op de marktgroei. De Europese markt voor veiligheidsdiensten voor reizigers zal naar verwachting tijdens de beoordelingsperiode een aanzienlijke inkomstenbron creëren. 

Azië-Pacific is naar voren gekomen als een wereldwijd winstgevende markt voor oplossingen voor beveiligingsdiensten voor reizigers. Factoren zoals de groeiende tour- en toerisme-industrie en het stijgende aantal kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) in de regio vergroten de marktomvang. De groei van digitale technologieën in vervoersinfrastructuren biedt verschillende mogelijkheden, die verschillende veiligheidsproblemen met zich meebrengen.  

Bovendien creëren de proliferatie van consumentenelektronica en het toenemende gebruik van elektronische apparaten, samen met de groeiende vraag naar draadloze technologieën vanuit verschillende industrieën, een aanzienlijke marktvraag. De toenemende adoptie van IoT en draadloze netwerktechnologie, samen met de komst van 5G-netwerken, leidt tot de verkoop van beveiligingsdiensten voor reizigers.

Controleer op korting:


Concurrentieanalyse

De markt voor beveiligingsdiensten voor reizigers is getuige van verschillende strategische partnerschappen naast andere strategische benaderingen zoals uitbreiding, samenwerking, fusies en overnames en lanceringen van service en technologie. Toonaangevende spelers in de industrie investeren enorm in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en bevorderen hun uitbreidingsplannen. 

Op 5 januari 2023 kondigde AIG Travel Guard (AIG Travel), een gerenommeerde reisverzekeringsmaatschappij, bijvoorbeeld de ontwikkeling aan van een app voor zakelijke reisbijstand, de AIG Travel Assist-app. De app is ontwikkeld in samenwerking met GeoSure en biedt reizigers de meest gedetailleerde veiligheidsbeoordelingen wereldwijd.

Naast het feit dat gebruikers tracking kunnen selecteren met een extra beveiligingslaag, maakt de nieuwe app de hoogste normen voor reisbeveiligingswaarschuwingen en -rapportage mogelijk. Hoewel de GPS het mogelijk maakt om de laatst bekende positie van de gebruiker te volgen, kunnen reizigers een SOS verhogen of het beveiligingscentrum van Solace rechtstreeks bellen. De app helpt klanten ook veilig te blijven tijdens het reizen zonder hun reis te belemmeren, waardoor ze snel op de hoogte kunnen worden gesteld van incidenten in de buurt.

Via de app biedt AIG Travel gedetailleerde landenrapporten en realtime beveiligingswaarschuwingen, reisgezondheidsinformatie, zoalsde nodige vaccinaties en Covid-19-vereisten, evenals andere algemene reisinformatie, waaronder visumvereisten en wisselkoersen.  

Gerelateerde rapporten:

Markt voor fraudedetectie en -preventie Per oplossing, per toepassing – Prognose tot 2030

Markt voor risicoanalyse Per onderdeel, per implementatie – prognose tot 2030

Markt voor incident- en noodbeheer Per oplossing, per systeem – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Traveler Security Services Market,Traveler Security Services Market Size,Traveler Security Services Market Share,Traveler Security Services Market Growth,Traveler Security Services Market Trends,Traveler Security Services Market Insights,Traveler Security Services Market Outlook,Traveler Security Services Industry,Traveler Security Services Market Analysis