header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5G-technologiemarkt: trends 2023 bijgewerkte bedrijfsstatistieken en onderzoeksmethodologie | Qualcomm Technologies Inc

May 26, 2023 3:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de 5G-technologiemarkt naar verwachting een CAGR van 40,2% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 1799,8 miljard hebben in 2030.

De 5G-technologiemarkt verwijst naar de wereldwijde markt voor de volgende generatie mobiele netwerken en telecommunicatietechnologie, die wordt gekenmerkt door snellere gegevensoverdrachtsnelheden, lagere latentie en verhoogde betrouwbaarheid.

De markt voor 5G-technologie zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien naarmate meer landen en bedrijven deze technologie adopteren. Er wordt voorspeld dat het innovatie en groei zal stimuleren op gebieden zoals autonome voertuigen, slimme steden, virtuele en augmented reality en het Internet of Things (IoT).

De COVID-19-pandemie had een gemengde impact op de markt voor 5G-technologie. Aan de ene kant heeft de pandemie geleid tot verstoringen in wereldwijde toeleveringsketens en de uitrol van 5G-infrastructuur in sommige regio’s vertraagd. Aan de andere kant heeft de pandemie ook de adoptie van digitale technologieën versneld en de vraag naar snelle connectiviteit verhoogd, wat de groei in de 5G-markt heeft gestimuleerd.

Klik hier voor een voorbeeld van een Premium-rapport:

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

– BT Group nv
– China Mobile Ltd
– China Telecom Corporation Ltd
– Bharti Airtel Ltd
– NTT Docomo
– KT Corp
– Saoedisch telecombedrijf
– Vodafone Groep
– Deutsche Telekom AG
– SK Telecom Co, Ltd
– Verizon Communications, Inc

Koop dit rapport (PDF van 100 pagina’s met inzichten, grafieken, tabellen en figuren):

Regionale analyse

Azië-Pacific (APAC) is de grootste regio in de 5G-technologiemarkt in termen van zowel adoptie als investeringen. Landen als China, Japan en Zuid-Korea hebben een voortrekkersrol gespeeld bij de ontwikkeling en uitrol van 5G, waarbij met name China zwaar heeft geïnvesteerd in 5G-infrastructuur.

China was goed voor het grootste aandeel van de wereldwijde 5G-netwerkimplementaties, met meer dan 700.000 5G-basisstations geïnstalleerd in het hele land. Zuid-Korea heeft ook een aanzienlijke 5G-aanwezigheid, met alle grote mobiele providers in het land die 5G-diensten en -dekking aanbieden in grote steden.

Marktsegmentatie

De 5G-technologiemarkt is gesegmenteerd in technologie en toepassing.

Op basis van de technologie is de markt gesegmenteerd in verbeterde mobiele breedband, ultrabetrouwbare communicatie met lage latentie en massale machine-achtige communicatie.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in connected vehicles, VR en AR en verbeterde videodiensten.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-technology-market-2988

de nieuwste ontwikkelingen in de 5G-technologiemarkt in 2023:

  • Het aantal 5G-abonnees zal naar verwachting in 2025 1,4 miljard bedragen. Deze groei zal worden aangedreven door de toenemende beschikbaarheid van 5G-netwerken en -apparaten, evenals de groeiende vraag naar 5G-diensten. 
  • De 5G-markt zal naar verwachting in 2025 $ 620 miljard waard zijn. Deze groei zal worden aangedreven door de toenemende vraag naar 5G-diensten, zoals augmented reality (AR), virtual reality (VR) en het Internet of Things (IoT).
  • De 5G-markt zal naar verwachting worden gedomineerd door China en de Verenigde Staten. Deze twee landen investeren zwaar in 5G-infrastructuur en zullen naar verwachting de early adopters van 5G-diensten zijn. 
  • 5G zal naar verwachting een grote impact hebben op een verscheidenheid aan industrieën, waaronder gezondheidszorg, transport en productie. 5G zal nieuwe en innovatieve toepassingen in deze industrieën mogelijk maken, wat zal leiden tot verhoogde productiviteit en efficiëntie. 

Over het algemeen is de

De markt voor 5G-technologie zal naar verwachting de komende jaren snel groeien. Deze groei zal worden aangedreven door de toenemende beschikbaarheid van 5G-netwerken en -apparaten, evenals de groeiende vraag naar 5G-diensten.

** Top trending rapporten **

6G Marktgrootte , Aandeel, Trend | Groeiverwachting tot 2040

Quantum Computing Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

ERP-softwaremarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Global 5G Technology Market,5G Technology Industry,5G Technology Market Information,5G Technology Market Segmentation,5G Technology Market Outlook,5G Technology Market PDF,5G Technology