header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cardless ATM-markt zal naar verwachting USD 6,02 miljard bereiken bij een CAGR van 11,30% in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

May 26, 2023 7:00 PM ET

Overzicht:

Het concept van kaartloze geldautomaten ontstond als een reactie op het toenemende gebruik van mobiel bankieren en de wens voor meer gemak en veiligheid bij financiële transacties. Cardless geldautomaten bieden een meer naadloze en veilige ervaring voor klanten door de noodzaak van fysieke kaarten te elimineren, die verloren, gestolen of gecompromitteerd kunnen worden. De Cardless ATM-markt zal naar verwachting groeien van USD 2,55 miljard in 2023 tot USD 6,02 miljard in 2032, bij een CAGR van 11,30% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032)

De kaartloze ATM-markt is een segment van de bank- en financiële dienstensector dat klanten de mogelijkheid biedt om contant geld op te nemen uit geldautomaten (ATM’s) zonder een fysieke bankpas of creditcard te gebruiken. In plaats daarvan kunnen klanten hun smartphones of andere mobiele apparaten gebruiken om transacties bij geldautomaten te initiëren en te voltooien.

Belangrijkste spelers:

Verschillende grote banken en ATM-fabrikanten hebben kaartloze ATM-mogelijkheden geïntroduceerd en sommige externe fintech-bedrijven bieden ook oplossingen op dit gebied. De belangrijkste spelers op de markt voor kaartloze geldautomaten zijn onder meer:

  • Citigroup Inc
  • JPMorgan Chase & Co
  • Fujitsu
  • Santander Groep
  • GRG Bankwezen
  • Ncr-bedrijf
  • HSBC Bank A.S.
  • Wells Fargo
  • Barclays Bank NV
  • ICICI Bank Ltd

 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11588

Kaartloze ATM-marktomvang:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 6,02 miljard

Groei:

CAGR van 11,30% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2023 -2032

Rapportdekking

Verhoog de penetratie van smartphones Groeiende investeringen

Hoe het werkt:

Cardless ATM-transacties omvatten meestal de volgende stappen:

Mobiele app instellen: Klanten moeten een bank-app of een specifieke ATM-app van hun bank downloaden en deze koppelen aan hun bankrekening(en).

Transactie-initiatie: Via de app selecteren klanten de kaartloze opnameoptie en voeren ze het gewenste bedrag in.

Verificatie: De app vereist mogelijk aanvullende verificatie, zoals een pincode, biometrische gegevens (vingerafdruk of gezichtsherkenning) of een eenmalig wachtwoord (OTP) dat via sms wordt verzonden.

QR-code of tokengeneratie: de app genereert een unieke QR-code of token die overeenkomt met de gevraagde transactie.

ATM-interactie: Bij de kaartloze geldautomaat scannen klanten de QR-code of voeren ze het token in om de opname te autoriseren.

Contante uitgifte: Zodra de transactie is geverifieerd, geeft de geldautomaat de gevraagde hoeveelheid contant geld af.

Voltooiing van de transactie: De app bevestigt de succesvolle opname en werkt het rekeningsaldo van de klant bij.

Toegang tot het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cardless-atm-market-11588

Voordelen en voordelen:

Gemak: Cardless geldautomaten bieden een meer gestroomlijnd en efficiënt opnameproces, waardoor het niet nodig is om fysieke kaarten mee te nemen.

Verbeterde beveiliging: Door gebruik te maken van mobiele authenticatie- en versleutelingsmethoden bieden kaartloze geldautomaten verbeterde beveiligingsmaatregelen in vergelijking met traditionele op kaarten gebaseerde transacties.

Minder frauderisico: Aangezien kaartloze atm-transacties extra authenticatiefactoren vereisen, zoals biometrie of OTP’s, wordt het risico op ongeoorloofde toegang en frauduleuze activiteiten verminderd.

Toegang voor niet-bancaire klanten: Geldautomaten zonder kaart kunnen de toegang tot geldopnamediensten uitbreiden voor personen die misschien geen fysieke bankkaart hebben, maar een bankrekening hebben die is gekoppeld aan een mobiele app.

Integratie met mobiel bankieren: geldautomaten zonder kaart kunnen naadloos worden geïntegreerd met mobiele banktoepassingen, zodat klanten hun rekeningen kunnen beheren, transacties kunnen volgen en andere bankfuncties kunnen uitvoeren vanaf hun mobiele telefoonApparaten.

Koop nu dit Premium-rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=11588

Marktvooruitzichten:

De kaartloze ATM-markt heeft de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt, gedreven door vooruitgang in mobiele technologie, toenemende acceptatiegraad van smartphones en de groeiende vraag naar handige en veilige bankdiensten. Het is echter belangrijk op te merken dat de groei en acceptatie van de markt kan variëren tussen verschillende regio’s en bankinstellingen.

De markt voor kaartloze geldautomaten zal naar verwachting blijven groeien naarmate meer banken en financiële instellingen in deze technologie investeren om hun klantervaring te verbeteren en concurrerend te blijven in de branche. Bovendien zullen de voortdurende ontwikkeling van biometrische authenticatiemethoden en de toegenomen acceptatie van apps voor mobiel bankieren waarschijnlijk bijdragen aan de groei van de markt.

Gerelateerde artikelen:

Software voor het herstellen van persoonsgegevens Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Master Card Market Research Report – Prognose tot 2030

Digitale Payment Gateway Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contactgegevens:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cardless ATM Market,Global Cardless ATM Market,Cardless ATM Market 2030,Cardless ATM Market Growth,Cardless ATM Market Demand,Cardless ATM Market Share,Cardless ATM Market Scope