header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor videoverwerkingsplatforms: stijgende vraag naar video-inhoud stimuleert groei

May 26, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor videoverwerkingsplatforms naar verwachting een CAGR van ~ 17,2% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde van meer dan ~ USD 15,01 miljard hebben in 2030.

Een Video Processing Platform (VPP) is een soort software die ultra-high-density transcodering, codering, efficiënte IP-conversie, adaptieve bitrate-verpakking en streaming combineert in een gevirtualiseerde of modulaire oplossing, vervolgens op een kosteneffectieve en zeer flexibele manier om de consumenten van vandaag innovatieve live-to-VoD multi-screen en live streaming-services te bieden die helpen loyaliteit en tevredenheid te garanderen. Hoge piraterij van video-inhoud en het kopiëren van video’s, samen met hoge software- en hardwarekosten in verband met de markt voor videoverwerkingsplatforms, zijn echter belangrijke factoren die de marktgroei belemmeren. Niettemin heeft Video Processing Platform Market groeivooruitzichten, de onderwijssector en IT-banen kunnen volledig afhankelijk worden van deze software vanwege het gemak dat ze leveren, wat betekent dat een groot deel van de beroepsbevolking en jongeren er op de een of andere manier mee verbonden zal zijn.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10814

Regionale analyse:

Noord-Amerika was goed voor het grootste omzetaandeel van 37,24% in 2020. De veelbelovende groei van de regio zal waarschijnlijk in de nabije toekomst blijven met de introductie van geavanceerde 5G-netwerktechnologie, waardoor online videoplatforms veel sneller en flexibeler worden. Bovendien gebruikt een groeiend aantal Amerikaanse bedrijven online videoplatforms om hun producten en diensten te promoten als een manier om hun merkidentiteit te verfijnen.

De Europese regio had het op een na grootste marktaandeel en zal naar verwachting een gestage groei doormaken, dankzij de uitgebreide dekking van snel internet in de regio.

Azië-Pacific zal naar verwachting groei laten zien met de hoogste CAGR over de geschatte periode. De regionale markt zal naar verwachting profiteren van de toenemende reikwijdte van video-on-demand en live-streaming video’s via online videoplatforms in het media- en entertainmentgebied, aangezien de penetratie van internet in de hele regio blijft toenemen.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor videoverwerkingsplatforms is gesegmenteerd in voertuigcomponenten, toepassingen, inhoudstype, eindgebruiker en verticals

Op basis van de component:  De wereldwijde markt voor videoverwerkingsplatforms is gesegmenteerd in hardware, platform en services.

Op basis van de applicatie:  De wereldwijde markt voor videoverwerkingsplatforms is gesegmenteerd in video-upload en -opname, dynamische advertentie-invoeging, videotranscodering en -verwerking, videohosting, contentrendering en andere.

Gebaseerd op het inhoudstype:  De wereldwijde markt voor videoverwerkingsplatforms is gesegmenteerd in Real-Time / Live en On-Demand.

Op basis van de eindgebruiker:  De wereldwijde markt voor videoverwerkingsplatforms is gesegmenteerd in tv-omroepen, netwerkexploitanten en inhoudsproviders.

Gebaseerd op verticals:  De wereldwijde markt voor videoverwerkingsplatforms is gesegmenteerd in BFSI, productie, gezondheidszorg en lifesciences, IT en telecommunicatie, overheid, onderwijs, detailhandel en consumentengoederen, media en entertainment en anderen.

Blader door de volledige rapportdetails @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-processing-platform-market-10814

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn NVIDIA, Pixel Power, Qumu, InPixal, Amagi, Apriorit, MediaMelon, Mux, Base Media Cloud, M2A Media, BlazeClan Technologies, JW Player, SSIMWAVE, Lightcast.com, Akamai, Imagine Communications, MediaKind, Kaltura, ATEME, Synamedia, SeaChange, Vantrix en Beamr

Gerelateerde rapporten:

Public Key Infrastructure (PKI) markt – per oplossing, per implementatie, per eindgebruiker, per regio – marktprognose tot 2032

Privileged Access Management (PAM) Solutions Market – Per type, per applicatie, per  regio – Prognose tot 2030

Hardware Wallet Market – Op verbindingstype, op eindgebruiker,  op  distributieKanaal, per regio – Prognose tot 2030

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Video Processing Platform,Video Processing Platform Market,Video Processing Platform Market Size,Video Processing Platform Market Share,Video Processing Platform Market Type,Video Processing Platform Market Application,Video Processing Platform Market Region,Video Processing Platform Market Research,Video Processing Platform Industry