header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Met een booming groeipercentage van 33,8%: Robot Fleet Management Software Market genereert een omzet van $ 881,8 miljoen in 2030

May 26, 2023 5:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Robot Fleet Management Software-markt naar verwachting een CAGR van 33,8% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 881,8 miljoen hebben in 2030.

De Robot Fleet Management Software Market verwijst naar het gebruik van software om een vloot robots te beheren en te besturen. Met deze software kunnen gebruikers meerdere robots beheren, bewaken en besturen vanaf één platform. Het biedt verschillende functionaliteiten zoals taakplanning, routeoptimalisatie, realtime monitoring en analyses. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor robotparkbeheersoftware. Nu de pandemie veel bedrijven dwingt om op afstand te werken, is de vraag naar software voor robotparkbeheer aanzienlijk toegenomen. Bovendien, met de noodzaak van sociale afstand, gebruiken bedrijven robots om taken uit te voeren die door menselijke werknemers zouden zijn uitgevoerd, waardoor de groei van de markt verder wordt gestimuleerd.

Download een voorbeeld PDF van het rapport Klik hier:

Keyp-lagen

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Fives, Meili Robots, Energy Robotic, DGWorld, Formant, Waypoint

Robotica: Adverb Technologies Private Limited, Milvus Robotics, Clearpath Robots Inc., Fetch Robotics Inc., Bridge Robotics Ltd.

Regionale analyse

In termen van regionale analyse is de markt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren vanwege de aanwezigheid van belangrijke spelers in de regio en de hoge acceptatiegraad van automatiseringstechnologieën. Europa zal naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de groeiende vraag naar automatisering in verschillende industrieën. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van automatiseringstechnologieën in de productiesector.

Koop dit rapport (PDF van 250 pagina’s met inzichten, grafieken, tabellen en figuren):

Marktsegmentatie

De component, het apparaattype, de apparaten, de toepassing en de regionale segmenten zijn gebruikt om de wereldwijde markt voor software voor robotparkbeheer te verdelen.

Op basis van componenten hebben software en services de wereldwijde markt voor software voor robotparkbeheer gedomineerd. De software voor het beheer van robotvloten had het grootste marktaandeel in 2020 en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 33,4% in de loop van de onderzoeksperiode.

Gebaseerd op apparaten: De segmenten desktop/laptop, tablet en smartphone vormen respectievelijk de wereldwijde markt voor software voor robotparkbeheer. In de komende tien jaar zal de desktopmarkt naar verwachting een aanzienlijke omzetgroei kennen.

Op basis van toepassing: De industriële / productie, opslag, verzending en levering, bouw en infrastructuur, landbouw, gezondheidszorg, autonome shuttles en andere segmenten vormen de markt voor software voor robotparkbeheer.

Blader door de volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/robot-fleet-management-software-market-11080

De nieuwste ontwikkelingen in de sector op de markt voor software voor robotparkbeheer in 2023:

  • De markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 33,8% van 2022 tot 2030. Deze groei wordt gedreven door de toenemende acceptatie van robots in verschillende industrieën, waaronder productie, gezondheidszorg en logistiek. 
  • Noord-Amerika is de grootste markt voor robot fleet management software. Dit komt door de sterke productie- en auto-industrie in de regio. 
  • De stijgende vraag naar robots in de gezondheidszorg is een andere belangrijke aanjager van de markt. Robots worden gebruikt in ziekenhuizen en klinieken om verschillende taken uit te voeren, zoals chirurgie, patiëntenzorg en reiniging. 
  • De toenemende adoptie van cloudgebaseerde robot fleet management software is ook een belangrijke trend in de markt. Cloudgebaseerde software biedt een aantal voordelen ten opzichte van on-premises software, zoals lagere kosten en eenvoudigere schaalbaarheid. 

** Top trending rapporten **

Marktonderzoeksrapport voor bouwsoftware – Wereldwijde prognose tot 2030

Artificial Intelligence (AI) in Marketing Market Research Report Global Forecast until 2030

Conversational Artificial Intelligence (AI) Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2027

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Robot Fleet Management Software Market,Robot Fleet Management Software Industry,Robot Fleet Management Software Market Share,Robot Fleet Management Software Market Size,Robot Fleet Management Software Market Growth,Robot Fleet Management Software Market Trends,Robot Fleet Management Software Market Value,Robot Fleet Management Software Market Outlook