header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Metaverse-marktomzet zal in de toekomst tegen 2030 een robuuste groei laten zien | Een CAGR van 45,2% registreren

May 26, 2023 7:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde metaversemarkt naar verwachting een CAGR van 45,2% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 107,49 miljard hebben in 2030.

De Global Metaverse Market verwijst naar het groeiende ecosysteem van virtuele werelden, augmented reality en meeslepende ervaringen die via internet met elkaar verbonden zijn. Het is een digitaal universum waar individuen met elkaar kunnen communiceren, virtuele goederen en diensten kunnen kopen en verkopen en kunnen deelnemen aan verschillende vormen van entertainment en sociale activiteiten.

De Metaverse-markt is een snel evoluerende en dynamische ruimte, aangedreven door vooruitgang in virtuele en augmented reality-technologieën, blockchain en andere opkomende technologieën. Het omvat een breed scala aan industrieën, waaronder gaming, e-commerce, onderwijs, gezondheidszorg en sociale media, onder anderen.

Klik hier voor een voorbeeld van een Premium-rapport:

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde metaversemarkt, de pandemie heeft de acceptatie van virtuele en augmented reality-technologieën versneld, omdat mensen zich tot deze platforms hebben gewend voor entertainment, onderwijs en socialisatie, terwijl persoonlijke activiteiten zijn beperkt. Dit heeft geleid tot een verhoogde gebruikersbetrokkenheid en omzetgroei voor veel Metaverse-bedrijven, vooral die in de gaming- en entertainmentsector.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

– Meta Platforms Inc
– Nvidia
– Microsoft Corporation
– Tencent Holdings Ltd
– Bytedance
– Epic Games
– Netease Inc
– Roblox Corporation
– Lilith Spelletjes
– Nextech AR Solutions Inc
– (en) Unity Software Inc

Koop dit rapport (PDF van 153 pagina’s met inzichten, grafieken, tabellen en figuren):

Regionale analyse

De grootste regio van de Metaverse-markt is Azië-Pacific (APAC), die landen als China, Japan, Zuid-Korea en Singapore omvat.

De APAC-regio is de grootste markt voor gaming- en virtual reality-technologieën en heeft een snel groeiende middenklasse met een toenemende vraag naar meeslepende en interactieve digitale ervaringen. De regio is ook de thuisbasis van vele innovatieve Metaverse-bedrijven, zoals Tencent, NetEase en Unity Technologies, onder anderen.

De APAC-regio heeft een grote en technisch onderlegde bevolking, die nieuwe technologieën zoals virtual reality en augmented reality heeft omarmd. Als gevolg hiervan zal de regio naar verwachting een dominante kracht blijven in de Metaverse-markt.

Marktsegmentatie

De Global Metaverse Market is gesegmenteerd in technologie, applicatie en eindgebruiker.

Op basis van de technologie is de markt gesegmenteerd in blockchain, VR &; AR en mixed reality.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in gaming, online winkelen en contentcreatie.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in consumenten en ondernemingen.

Blader door de volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/metaverse-market-10744

Laatste ontwikkelingen in de Metaverse-markt in 2023:

  • Facebook rebrandt naar Meta: In oktober 2021 kondigde Facebook aan dat het ging rebranden naar Meta, met als doel een leider te worden in het metaversum. Deze stap gaf aan dat het bedrijf zich inzet voor het metaverse en dat het gelooft dat het het volgende grote ding in technologie is.
  • Microsoft neemt AltspaceVR over: In december 2021 kondigde Microsoft aan dat het AltspaceVR, een sociaal VR-platform, overneemt. Deze overname gaf Microsoft een voet aan de grond in de metaverse en hielp het om zijn bereik in de gaming- en entertainmentindustrie uit te breiden.
  • Roblox haalt $ 500 miljoen op: in januari 2022, Roblox, een populaire online gaming

platform, haalde $ 500 miljoen op in een financieringsronde onder leiding van Altimeter Capital. Deze financiering zal Roblox helpen om zijn metaverse-platform verder te ontwikkelen en nieuwe gebruikers aan te trekken.

  • Nike betreedt het metaverse: in februari 2022 diende Nike een handelsmerkaanvraag in voor ‘Nikeland’, een virtuele wereld waarin gebruikers games kunnen spelen, kleding en schoenen kunnen kopen en kunnen communiceren met andere Nike-fans. Deze stap geeft aan dat Nike zich inzet voor het metaverse en dat het gelooft dat het een waardevolle marketing- en brandingkans is.
  • De Sandbox haalt $ 93 miljoen op: in maart 2022 heeft The Sandbox, een gedecentraliseerde virtuele wereld, $ 93 miljoen opgehaald in een financieringsronde onder leiding van SoftBank Vision Fund 2. Deze financiering zal The Sandbox helpen om zijn metaverse-platform verder te ontwikkelen en nieuwe gebruikers aan te trekken.
  • Warner Music Group werkt samen met The Sandbox: In april 2022 kondigde Warner Music Group een samenwerking aan met The Sandbox om een metaverse-wereld met muziekthema te creëren. Deze samenwerking stelt Warner Music Group-artiesten in staat om concerten te geven, merchandise te verkopen en te communiceren met fans in het metaverse.
  • Samsung lanceert 83-inch MicroLED-tv: in april 2022 lanceerde Samsung de 83-inch MicroLED-tv, die is ontworpen om te worden gebruikt in de metaverse. Deze tv biedt een scherm met hoge resolutie en een breed gezichtsveld, waardoor het ideaal is voor gamen, films kijken en interactie met andere mensen in de metaverse.
  • Dit zijn slechts enkele van de nieuwste ontwikkelingen in de metaverse markt in 2023. Het metaverse bevindt zich nog in een vroeg stadium van ontwikkeling, maar het is duidelijk dat het het potentieel heeft om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we omgaan met de wereld om ons heen.

    *Top trending rapporten*

    Security Operations Center (SOC) Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

    Security Intelligence Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

    Markt voor energie- en nutsanalyses Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

    Over Market Research Future:

    Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

    MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5e verdieping

    New York, NY 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

    E-mailadres: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com

    Contactgegevens:

    Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5Th Floor

    New York, NY 10013

    United States of America

    +1 628 258 0071 (US)

    +44 2035 002 764 (UK)

    Email: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com
    Keywords:  Metaverse Market,Metaverse device,Metaverse software,largest metaverse platforms,Metaverse marketplace,Metaverse equipment,Metaverse technology Market