header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Toys Market: groeiende vraag naar interactief en educatief speelgoed

May 26, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Smart Toys-markt naar verwachting een CAGR van 24,71% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van  meer dan USD 107,02 miljard hebben in 2030.

Slim speelgoed is het soort speelgoed dat kinderen ondersteunt om te spelen en wordt ook erkend als verbonden speelgoed dat wordt geassocieerd met internet of de cloud. Dit speelgoed wordt ook afgestoten voor educatieve doeleinden of leren en wordt beschouwd als modern speelgoed dat kunstmatige intelligentie bevat en microprocessors en vluchtige of niet-vluchtige geheugeneenheden bevat . Het toenemende aantal werkende vrouwenpopulaties, dat leidt tot relatief minder tijd voor ouderschap uit het recente verleden, is de belangrijkste factor die fabrikanten inspireert om innovatieve producten te introduceren om consumenten aan te trekken, Er is dus een aanzienlijk grote vraag naar slim speelgoed, en dit is een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor slim speelgoed stimuleren. Bovendien is het snel stijgende besteedbare inkomen onder middeninkomensgroepen ook een belangrijke factor die de groei van de markt voor slim speelgoed in de prognoseperiode zwaar beïnvloedt. Vanwege de slechte bestedingscapaciteit van individuen als gevolg van de COVID-19-crisis, richten bedrijven in de markt voor slim speelgoed zich op kopers in ontwikkelde economieën om de productverkoop te verbeteren. De snelle groei van e-commerce en mobiele winkel-apps helpt fabrikanten hun inkomstenstromen te diversifiëren. Ze nemen datagestuurde beslissingen voordat ze investeren in nieuwe productietechnologieën.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10813

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor slim speelgoed vanwege het toenemende besteedbare inkomen en de drukke levensstijl onder de mensen in opkomende landen in deze specifieke regio. Europa zal naar verwachting in de geschatte periode van 2021 tot 2030 met een aanzienlijk groeitempo groeien als gevolg van de stijgende stedelijke bevolking en het toenemende aantal bedrijven voor de productie van slim speelgoed in deze regio.

Marktsegmentatie

De wereldwijde Smart Toys-markt is gesegmenteerd in product- en distributiekanaal

Op basis van product is de wereldwijde markt voor slim speelgoed gesegmenteerd in interactieve games en robots. Het robotsegment registreerde een aanzienlijk omzetaandeel van de markt voor slim speelgoed. De groeiende groei van dit segment wordt toegeschreven aan het feit dat dit speelgoed dient als stand-ins en leermogelijkheden biedt voor kinderen. Omdat ze sociaal geconditioneerde interacties kunnen bieden, zijn het nuttige instructiemiddelen. Robots worden door kinderen vaak aangezien voor mensen. Robots kunnen eindeloos geduldige en niet-oordelende vrienden zijn die aangepast, vermakelijk leren.

Op basis van het distributiekanaal is de wereldwijde markt voor slim speelgoed gesegmenteerd in offline en online. Het offline segment was goed voor het grootste omzetaandeel van de markt voor slim speelgoed. Het is omdat offline distributiekanaal de klant in staat stelt om de kwaliteit van het product te begrijpen voordat hij koopt. Bovendien stelt het offline kopen van slim speelgoed de klant in staat om te controleren of het product correct werkt of niet, omdat slim speelgoed fragiele bedrading en onderdelen bevat die kunnen worden beschadigd terwijl ze via een online kanaal worden geleverd.

Blader door de volledige rapportdetails @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-toys-market-10813

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn ROYBI Robot (VS), LuxAI S.A. (Luxemburg), Funvention Learning Pvt. Ltd. (India), DJI (China), Twin Science (VK), APF France handicap (Leka Smart Toys) (Frankrijk), playshifu.com (VS), Fat Brain Toys, LLC. (VS), Mattel (VS), The LEGO Group (Denemarken), Smartivity Labs (India), Smart Kids Toys (VS), LeapFrog Enterprises

Gerelateerde rapporten:

Data Governance Markt Per Onderdeel, Per Functie, Per Implementatie, Per Gebruikers, Per Regio – Marktprognose tot 2030

Big Data Analytics Markt Per Onderdeel, Per Oplossing, Per Einde – Gebruiker – Prognose 2030

E-Wallet-markt per toepassing, per type, per modus – prognose 2030

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijde marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Smart Toys,Smart Toys Market,Smart Toys Market Size,Smart Toys Market Share,Smart Toys Market Trends,Smart Toys Market Growth,Smart Toys Market Analysis,Smart Toys Market Forecast,Smart Toys Market Challenges,Smart Toys Market Applications