header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tijdgevoelige netwerkmarkt: groeiende vraag naar deterministisch ethernet in real-time toepassingen

May 26, 2023 5:00 PM ET

Tijdgevoelige netwerkmarkt overzicht:

De Time Sensitive Networking (TSN) markt is een snel groeiend segment van de netwerkindustrie. TSN is een reeks standaarden die door de IEEE zijn ontwikkeld om deterministische communicatie mogelijk te maken in realtime toepassingen zoals industriële automatisering, automotive, ruimtevaart en gezondheidszorg.

De marktomvang van tijdgevoelige netwerken werd in 2022 geschat op USD 120 miljoen. De tijdgevoelige netwerkmarkt zal naar verwachting groeien van USD 170 miljoen in 2023 tot USD 1513,2 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 36,66% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10524

Regionale analyse:

De Time Sensitive Networking (TSN) markt zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in alle regio’s van de wereld als gevolg van de toenemende vraag naar real-time communicatie en controle in verschillende industrieën. De groeisnelheid en marktomvang kunnen echter variëren, afhankelijk van de regio. Hier is een regionale analyse van de TSN-markt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in de TSN-markt vanwege de hoge acceptatie van Industry 4.0- en IIoT-technologieën in verschillende industrieën zoals de automobiel-, lucht- en ruimtevaart- en gezondheidszorg. De regio heeft een sterke aanwezigheid van belangrijke TSN-leveranciers en geavanceerde technologische infrastructuur, waardoor het een lucratieve markt is voor TSN-oplossingen.

Europa: Europa zal naar verwachting ook getuige zijn van een aanzienlijke groei in de TSN-markt als gevolg van de toenemende acceptatie van automatisering en digitalisering in industrieën zoals de auto-industrie en de productie. De regio heeft een groot aantal auto- en ruimtevaartfabrikanten, waardoor het een belangrijke markt is voor TSN-oplossingen.

Azië-Pacific: Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste groei in de TSN-markt ervaren als gevolg van de toenemende acceptatie van automatiserings- en IIoT-technologieën in landen als China, Japan en Zuid-Korea. De regio heeft een groot aantal productie- en auto-industrieën, waardoor het een belangrijke markt is voor TSN-oplossingen.

Latijns-Amerika: De TSN-markt in Latijns-Amerika zal naar verwachting gestaag groeien als gevolg van de toenemende acceptatie van automatisering en digitalisering in industrieën zoals olie en gas en productie. De regio heeft een groot aantal kleine en middelgrote ondernemingen, wat naar verwachting de vraag naar kosteneffectieve TSN-oplossingen zal stimuleren.

Midden-Oosten en Afrika: De TSN-markt in het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting een gematigde groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van IIoT-technologieën in de olie- en gasindustrie. De regio heeft een groot aantal olieraffinaderijen en petrochemische fabrieken, waardoor het een belangrijke markt is voor TSN-oplossingen.

Over het algemeen wordt verwacht dat de TSN-markt een aanzienlijke groei zal doormaken in alle regio’s van de wereld, gedreven door de toenemende vraag naar realtime communicatie en controle in verschillende industrieën.

Marktsegmentatie:

De TSN-markt (Time Sensitive Networking) kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals de toepassings-, component- en eindgebruikersindustrie. Hier is een gedetailleerde marktsegmentatie van de TSN-markt:

Op basis van toepassing: De TSN-markt kan worden gesegmenteerd op basis van toepassing in industriële automatisering, automotive, ruimtevaart, gezondheidszorg, energie en energie, en anderen. Industriële automatisering zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben als gevolg van de toenemende acceptatie van Industry 4.0- en IIoT-technologieën.

Op basis van component: De TSN-markt kan op basis van component worden gesegmenteerd in switches, hubs, routers, gateways en andere. Switches zullen naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege hun vermogen om deterministische communicatie te bieden met lage latentie en hoge betrouwbaarheid.

Op basis van de eindgebruikersindustrie: De TSN-markt kan worden gesegmenteerd op basis van de eindgebruikersindustrie in de automobielindustrie, productie, gezondheidszorg, olie en gas, ruimtevaart en andere. Productie zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben als gevolg van de toenemende acceptatie van automatisering en digitalisering in de productiesector.

Op basis van regio: De TSN-markt kan worden gesegmenteerd op basis van regio in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Over het algemeen wordt verwacht dat de TSN-markt in alle segmenten een aanzienlijke groei zal doormaken als gevolg van de toenemende vraag naar realtime communicatie en besturing in verschillende industrieën. De groeisnelheid en marktomvang kunnen variëren afhankelijk van het segment, maar de TSN-markt is klaar voor een aanzienlijke groei in de komende jaren.

Blader door de volledige rapportdetails @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/time-sensitive-networking-market-10524

Belangrijkste spelers: 

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor sentimentanalyse zijn IBM Corporation, Microsoft Corporation, SAS Institute Inc., Angoss Software Corporation, Clarabridge, Inc., Sisense, Inc., Adoreboard Ltd., Brandwatch, Talkwalker Inc. en Meltwater. Deze bedrijven bieden een breed scala aan oplossingen voor sentimentanalyse, variërend van eenvoudige sentimentanalysetools tot meer geavanceerde oplossingen die machine learning en voorspellende analysetechnieken bevatten.

Gerelateerde rapporten:

Corporate E-learning markt per technologie, per trainingstype, per regio – marktprognose tot 2030.

Markt voor vertaaldiensten per servicetype, per bedrijfstype, per component, per toepassing – prognose tot 2030

Software as a Service (SaaS) markt per implementatie, per eindgebruiker, per branche – prognose 2020-2030

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Time sensitive networking Market,Time sensitive networking,Time sensitive networking Market Size,Time sensitive networking Market Share,Time sensitive networking Market Trends,Time sensitive networking Market Growth,Time sensitive networking Market Analysis,Time sensitive networking Market Forecast,Time sensitive networking Market Challenges,Time sensitive networking Market Applications