header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Drijvende zonnepanelen marktgroeifactoren, omzetfactoren en concurrentieanalyse tegen 2030 | MRFR

Jun 8, 2023 4:00 PM ET

Drijvende zonnepanelen marktanalyse:

Global Floating Solar Panels Marktonderzoeksrapport biedt een diepgaande analyse met een samenvatting, definitie en reikwijdte van de markt. De drijvende zonnepanelenindustrie is gesegmenteerd op basis van product, locatie en regio. De segmentatie is bedoeld om de lezers een gedetailleerd inzicht te geven in de markt en de essentiële factoren waaruit deze bestaat. Dit maakt het mogelijk om een betere beschrijving te geven van de drijfveren, beperkingen, bedreigingen en kansen.

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de markt tijdens de prognoseperiode (2023-2030) getuige zijn van een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 24,40 %. De markt staat klaar om de komende jaren fantastische tractie te krijgen dankzij de mobiliteit en flexibiliteit van zonnepanelen op basis van de positie van de zon. Drijvende zonnepanelensystemen vereisen geen waardevolle landruimte voor installaties, wat een van hun grootste voordelen is. Als gevolg hiervan vermenigvuldigen hun installaties zich en toont de markt een enorm groeipotentieel.

Get Free Sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6564

Als het gaat om grootschalige zonne-energieprojecten, zijn zonnepaneelsystemen op het dak, grondsteunen of zonneluifels de meest gewilde opties. Landschaarste is echter onvermijdelijk wanneer de dramatisch toenemende bevolking zich verspreidt over de weinige beschikbare ruimte op aarde, waar ongeveer 70 procent van het oppervlak al bedekt is met water. Hier komen drijvende zonnepanelen te hulp en bieden ze een nieuwer alternatief dat behoorlijk wat indruk maakt in de zonne-industrie.

Drijvende zonnepanelen kunnen zorgen voor een betrouwbare elektriciteitsvoorziening zonder dat een grote site en compatibiliteit met de watertypen nodig is. Het is een mobiel activum dat kan worden verplaatst of verhandeld, en het belangrijkste is dat het een veilige stroomvoorziening biedt in het geval van aardbevingen of overstromingen. Bijkomende factoren die de marktgroei onderbouwen, zijn het vergroten van de vraag naar ononderbroken stroomvoorziening en de stijgende bevolking, wereldeconomie, verstedelijking en industrialisatie.

Drijvende zonnepanelen marktsegmentatie

Floating Solar Panels Product Outlook (USD miljard, 2018-2030)

  • Stationaire drijvende zonnepanelen
  • Drijvende zonnepanelen volgen

Floating Solar Panels Location Outlook (USD miljard, 2018-2030)

  • Onshore
  • Buitengaats

Aangepaste rapportkopie downloaden @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6564 

Regionale vooruitzichten voor drijvende zonnepanelen (USD miljard, 2018-2030)

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Pacific
  • Rest van de wereld

Regionale analyse:

De regio Azië-Pacific domineert de markt voor drijvende zonnepanelen, met de ruime beschikbaarheid van waterlichamen, waaronder grote oceanen en rivieren. De torenhoge vraag naar energie, de snelle uitputting van niet-hernieuwbare energiebronnen zoals fossiele brandstoffen en de schaarste aan land stuwen de vraag naar drijvende zonnepanelen in de regio.

Bovendien zijn overheidsinitiatieven om het gebruik van hernieuwbare energie te bevorderen, snelle groei in de nutssector en de aanwezigheid van bloeiende productie-eenheden voor zonnepanelen enkele van de andere factoren die van invloed zijn op de groei van de regionale markt.

De drijvende zonnepanelenmarkt in Noord-Amerika is wereldwijd een andere lucratieve markt. Grote technologische vooruitgang met betrekking tot het oogsten van energie uit hernieuwbare bronnen om aan de toenemende energievraag te voldoen, voedt de groei van de markt voor drijvende zonnepanelen in de regio.

De Europese markt voor drijvende zonnepanelen wordt voornamelijk gedreven door de nadruk van de overheid op hernieuwbare energiebronnen voor energieopwekking en stijgendeMilieubewustzijn.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/6564 

Belangrijkste spelers:

Spelers die de wereldwijde markt voor drijvende zonnepanelen leiden, zijn onder andere Wuxi Suntech Power Co., Ltd., GEITS, Yingli Solar, Ciel &; Terre, SPG Solar, Kyocera Corporation, Suntech Power Holdings Co., Ltd., Japan Mega Solar Power Co., Solaris Synergy, Sharp Corporation en Trina Solar Limited.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Floating Solar Panels Market,Floating Solar Panels Market Trends,Floating Solar Panels Market Growth,Floating Solar Panels Market Demand,Floating Solar Panels Market Analysis