header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Titaandioxide marktanalyse: huidige trends en toekomstige groeivooruitzichten tot 2030

Jun 8, 2023 1:57 PM ET

Inzichten uit marktonderzoek

De omvang van de titaandioxidemarkt werd geschat op USD 18,9 miljard in 2022. De markt voor titaandioxide zal naar verwachting toenemen van USD 20,58 miljard in 2023 tot USD 34,37 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,92% in de loop van de prognoseperiode (2023 – 2030). De belangrijkste marktfactoren die de groei van titaandioxide stimuleren, zijn de stijgende vraag naar lichtgewicht auto’s en lakken in de bouwsector. De uitbreiding van de bouwsector, die zowel residentiële als niet-residentiële infrastructuur omvat, is een van de belangrijkste factoren die de vraag naar verven en coatings stimuleren. De huizenmarkt in de Verenigde Staten groeit altijd. De totale waarde van het gebouw steeg in april 2021 met 9,8% in vergelijking met april 2020, volgens gegevens van het Amerikaanse Census Bureau. De bouwsector is geconcentreerd in China, India en andere Zuidoost-Aziatische landen, waardoor het APAC-gebied ‘s werelds grootste markt voor titaandioxide is. De opkomst van de bouwsector wordt vergemakkelijkt door versnelde stedelijke en industrialisatie, groeiende koopkrachtpariteit (PPP), een hoge levensstandaard en een verhoogd besteedbaar inkomen. De bouwsector in China is de grootste markt voor titaandioxide.

Titaandioxide is een onderdeel van verven en coatings die in de architectuur worden gebruikt. Architecturale verven moeten UV- en waterbestendig zijn en bepaalde speciale coatings moeten corrosie- en chemicaliënbestendig zijn. De uitstekende, langdurige coating van titaandioxide is bestand tegen de ultraviolette straling van de zon en behoudt een fris geverfd uiterlijk gedurende een lange periode. In verven en vernissen voor buitenoppervlakken wordt titaandioxide gebruikt om kleurvervaging, krijtvorming en breukbestendigheid te verbeteren. Daarnaast. Het is in staat tot zelfreiniging en biedt bescherming tegen bacteriën, algen, schimmels en verontreinigende stoffen dankzij de fotokatalytische activiteit. Omdat titaandioxide een onderdeel is van verven en coatings, zijn ze eenvoudig aan te brengen, houden ze hun uiterlijk lang fris, hebben ze minder lagen nodig en hebben ze oppervlakken die eenvoudig te reinigen zijn. Volgens de OESO is het jaarlijks besteedbaar inkomen van huishoudens wereldwijd gestegen.

Vraag een gratis sample aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1081 

Het grote discretionaire inkomen van consumenten verhoogt hun koopkracht en levensstandaard. Deze factoren verhogen de vraag naar interieurdecoratie en woningrenovatie, wat op zijn beurt de vraag naar decoratieve verven en coatings verhoogt en de CAGR van de titaandioxidemarkt versnelt.

Er is een groeiende behoefte aan huidverzorgingsproducten. Titaandioxide (TIO2) wordt vaak gebruikt in de cosmetica-industrie omdat het een hoge kleurcontext biedt, inclusief een grotere intensiteit en helderheid, helpt huidoliën te absorberen en de huid beschermt tegen ultraviolette straling. Als gevolg van het stijgende besteedbare inkomen, de groeiende ambitieuze uitgaven van de middenklasse, veranderende levensstijlen en een voorkeur voor hoogwaardige artikelen, breidt de wereldwijde cosmetica-industrie zich aanzienlijk uit.

De stijgende vraag naar huidverzorgingsproducten wordt ook gevoed door een groter bewustzijn van de noodzaak van het handhaven van een gelijkmatige huidskleur, gezonde huidgewoonten en inspanningen om jong en aantrekkelijk te lijken. Ook is er een groeiende behoefte aan lichtgewicht auto’s. De belangrijkste drijfveer voor de groei van deze titaandioxidemarkt is de toegenomen behoefte aan lichtgewicht voertuigen, die mogelijk wordt gemaakt door de toenemende technologische vooruitgang en innovaties van de automobielsector.

De toename van de vraag naar zuinige auto’s is te wijten aan vervuilingsvoorschriften, waarvan wordt voorspeld dat ze de vraag zullen vergroten. De belangrijkste drijfveren die de groei van de inkomsten uit de titaandioxidemarkt stimuleren, zijn de verbetering van de levensstijl van de consument, toenemende verbouwingsactiviteiten en nieuwe infrastructuurprojecten van de overheid.

Groei in andere industrieën, zoals de productie van consumptiegoederen, elektronica en apparaten, helpt bij het voldoen aan de vraag.

Inzicht in regionaal titaandioxide

De analyse biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, georganiseerd per regio. In 2022 werd de Aziatisch-Pacifische titaandioxidemarkt gewaardeerd op USD 8,65 miljard en zal naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR. De regio Azië-Pacific, die in 2020 het grootste omzetaandeel had (45,80%), leidde de titaandioxidemarkt. De regio heeft een aanzienlijke behoefte aan verven en coatings, wat naar verwachting de groei van de vraag naar producten verder zal stimuleren. Deze behoefte wordt toegeschreven aan de stijgende bouwactiviteit in China, India en andere ZuidoostenAziatische landen.

De vraag naar elektrische voertuigen groeit, wat de prijzen voor brandstof opdrijft en zorgen oproept over de milieuschade die benzineauto’s veroorzaken. Dit drijft de auto-industrie in de Regio Azië-Pacific op. Bovendien zijn de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië de belangrijkste landen die in de marktstudie zijn onderzocht.

Het op een na grootste marktaandeel behoort tot de titaandioxidemarkt in Noord-Amerika. De markt voor titaandioxide zal naar verwachting worden gedreven door de aanzienlijke ontwikkelings- en bouwactiviteiten in het gebied. De groei van de Noord-Amerikaanse bouwsector is geholpen door de stijgende vraag naar utiliteitsbouwprojecten, waaronder ziekenhuizen, bedrijfscomplexen en hogescholen. Het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem bestaat uit ziekenhuizen en klinieken met verschillende specialiteiten.

Vanwege het hoge inkomen per hoofd van de bevolking en het algemene bewustzijn van de consument over zorgkwesties, heeft de overheid nieuwe zorgfaciliteiten gebouwd. Bovendien had de Amerikaanse titaandioxidemarkt het grootste marktaandeel en de snelst groeiende markt in het gebied was in China.

Van 2022 tot 2030 zal de Aziatisch-Pacifische titaandioxidemarkt naar verwachting de snelste CAGR-groei zien. Deze groei kan worden toegeschreven aan de groeiende consumentenwens voor lichtgewicht, betaalbare, milieuvriendelijke auto’s op verschillende economische niveaus. Naarmate mensen bewuster worden van het milieu, worden lichtgewicht, sterke items met brandstofefficiënte functies steeds populairder. Er wordt aangenomen dat dit zou leiden tot marktkansen.

Duitsland is een van de grootste autofabrikanten, ondersteund door zowel een snel groeiende economie als technologische vooruitgang die kosteneffectieve en brandstofefficiënte opties voor lichte auto’s biedt. Bovendien was de snelst groeiende markt voor titaandioxide in Duitsland in de regio, terwijl de Britse markt het grootste marktaandeel had.

Nu dit rapport kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1081 

Marktsegmentinzichten voor titaandioxide

Toepassingsgerichte marktsegmentatie voor titaandioxide omvat verven, coatings, kunststoffen, foto-elektroden, pigment, papier, cosmetica, levensmiddelenadditieven en andere. De markt voor titaandioxide in de toepassingssector groeit dankzij de verf- en coatingsindustrie. Titaandioxide verbetert de dekking, helderheid, witheid, opaciteit en duurzaamheid van verven en coatings.

Onder de verven en coatings die titaniumdioxide bevatten, zijn architecturale coatings, OEM-coatings voor auto’s, algemene industriële afwerkingen, poedercoatings, waterige verven, beschermende coatings, houtafwerkingen en andere coatings. De markt voor verven en coatings wordt gedreven door de bloeiende woning- en bouwsector, het stijgende bbp, de aanhoudende snelle verstedelijking en het stijgende besteedbare inkomen. Bovendien helpen technologische ontwikkelingen in de hout-, industriële en automobielsector de vooruitgang van de markt.

Type-informatie voor titaandioxide:

De titaandioxidemarkt is gesegmenteerd op basis van eindgebruikers en omvat de automobiel-, persoonlijke verzorgings-, farmaceutische, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de bouw en andere sectoren. Door de toegenomen vraag naar lichtgewicht auto’s, waarvoor enorme hoeveelheden titaandioxide nodig zijn, heeft het automotive subsegment nu het grootste marktaandeel.

Toegang tot volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/titanium-dioxide-market-1081 

Belangrijkste spelers:

The Chemours Company Chemours, Huntsman International LLC., Tayca Corporation (Azië), Tronox Limited (Verenigde Staten), Evonik Industries (Europa), CRISTAL (Saoedi-Arabië), Argex Titanium Inc., Shandong Doguide Group Co. Ltd. en NL Industries Inc.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

2032

  • Spunbond Nonwoven Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2032
  • Non Woven Fabric Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2032
  • Over Market Research Future:

    Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door Components, Application, Logistics en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

    Contact:

    Marktonderzoek Toekomst®

    99 Hudson Street, 5e verdieping

    New York, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Telefoon:

    1 628 258 0071(VS)

    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

    E-mailadres: [email protected] 

    Website: https://www.marketresearchfuture.com


    Keywords:  Titanium Dioxide,Titanium Dioxide Market,Titanium Dioxide Industry,Titanium Dioxide Market Size,Titanium Dioxide Market Share,Titanium Dioxide Market Growth,Titanium Dioxide Market Trends,Titanium Dioxide Market Forecast