header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3D Printing Market Size, Aandeel zal groeien met een CAGR van 22,30% in de prognoseperiode van 2032

Jun 9, 2023 3:00 PM ET

Marktinzichten in 3D-printen

Volgens de MRFR-analyse zal de 3D-printmarkt naar verwachting een CAGR van 22,30% registreren van 2023 tot 2032 en een waarde van meer dan USD 54,47 miljard hebben in 2032.

De 3D-printmarkt verwijst naar de industrie die betrokken is bij het ontwerp, de ontwikkeling, de productie en de distributie van 3D-printtechnologie en aanverwante producten. Het heeft de afgelopen jaren veel aandacht en commerciële levensvatbaarheid gekregen als gevolg van vooruitgang in technologie, materialen en toegankelijkheid.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1031

Het hardwaresegment omvat 3D-printers, de machines die worden gebruikt om objecten laag voor laag te bouwen, en gerelateerde randapparatuur zoals scanners, extruders en controllers. Software speelt een cruciale rol in het 3D-printproces en vergemakkelijkt het ontwerpen, modelleren en snijden van 3D-objecten in afdrukbare lagen.

De 3D-printmarkt is wereldwijd getuige geweest van een aanzienlijke groei en acceptatie, aangedreven door factoren zoals kosteneffectieve productie, ontwerpflexibiliteit, minder materiaalverspilling en een snellere time-to-market.

De COVID-19-pandemie heeft aanzienlijke gevolgen voor de 3D-printmarkt. De pandemie leidde tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketens, die van invloed waren op de productie en distributie van veel producten. 3D-printen bood echter een mogelijke oplossing door gelokaliseerde productie mogelijk te maken. Bedrijven met 3D-printmogelijkheden waren in staat om essentiële medische benodigdheden te produceren, zoals gezichtsschermen, beademingsonderdelen en neusuitstrijkjes, om tekorten aan te pakken.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Canon Inc. (Japan)
  • Arcam Group (Zweden)
  • 3D Systems Corporation (VS)
  • Envisiontec GmbH (Duitsland)
  • Proto Labs (VS)
  • HP Inc (VS)
  • Graphene 3D Lab Inc. (VS)
  • Formlab (VS)
  • Vormmanieren (VS)
  • 3D Hubs (Nederland)
  • Carbon 3D (VS)
  • Ultimaker (Nederland)
  • Zortrax (Polen)

Download het volledige rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-printing-market-1031

Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste regio in de 3D-printmarkt. De regio heeft een gevestigde aanwezigheid van 3D-printbedrijven, geavanceerde productiemogelijkheden en een sterke focus op innovatie en technologie. Met name de Verenigde Staten hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de 3D-printmarkt, met verschillende toonaangevende bedrijven en onderzoeksinstellingen die daar zijn gevestigd.

Europa heeft een robuuste industriële basis, met landen als Duitsland en Nederland in de voorhoede van onderzoek en toepassingen van additive manufacturing. In Azië-Pacific hebben landen als China, Japan en Zuid-Korea zwaar geïnvesteerd in 3D-printtechnologie, met name in sectoren als de auto-industrie, ruimtevaart en gezondheidszorg.

Koop nu een premium onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1031

Marktsegmentatie

De 3D-printmarkt is gesegmenteerd in materiaal- en bedrijfsmodel.

Op basis van het materiaal is de markt gesegmenteerd in metaal, polymeer, nylon en keramiek.

Op basis van het operatiemodel is de markt gesegmenteerd in in-house en service provider

Lees meer artikelen-

Radarsensoren voor smart city-toepassingen   

Gaming Hardware Markt     

Inbraakalarm markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helptBeantwoord je belangrijkste vragen.

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  3D Printing Market,3D Printing Market Share,3D Printing Market Size