header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde vraag naar mengvoeders zal naar verwachting in 2028 USD 620,11 miljard bedragen | Imr

Jun 9, 2023 5:44 PM ET

De wereldwijde vraag naar mengvoeders zal naar verwachting in 2028 USD 620,11 miljard bereiken

Marktoverzicht:

De wereldwijde mengvoedermarkt werd in 2021 gewaardeerd op USD 464,94 miljard en zal naar verwachting in 2028 USD 620,11 miljard bereiken, met een geschatte CAGR van 4,2% in 2021-2028.

Een voermengsel is voer dat wordt bereid op basis van verschillende groeistadia, fysiologische behoeften en verschillende productiedoelen van dieren, wat helpt om de voedingswaarde van het voer te verbeteren. Het mengvoer is rijk aan ingrediënten en geformuleerd volgens de behoeften van het doeldier, waaronder vitamines, mineralen, eiwitkoeken / maaltijden, chunns, agro-industriële bijproducten, granen en zemelen. Dit type voer wordt gemaakt in de vorm van pellets, meel, blokjes of kruimels. Mengvoeders zijn lekker en zeer nuttig voor zwangere vrouwen en melkdieren en dragen zo bij aan de groei van de mengvoermarkt. Bovendien wordt verwacht dat de groei van de wereldwijde veestapel, de verspreiding van dierziekten en de bevolkingsgroei, vooral in ontwikkelingslanden, zullen bijdragen aan de groei van de samengestelde voedselmarkt.

image_compound_feed_harshada.750x0-is-pid108071

Belangrijkste spelers op de markt voor mengvoeders:

Guangdong Haid Group Co Ltd (China)

New Hope Group SA (Australië)

Land O’Lakes Inc. (VS)

ForFarmers N.V. (Nederland)

Nutreco NV (Nederland)

J.D. Heiskell & Co. (VS)

Alltech (VS)

Feed One Co Ltd (Japan)

Kent Nutrition Group Inc. (VS)

Archer Daniels Midland Company (VS)

Cargill Inc. (VS)

Charoen Pokphand Foods Public Company Limited (Thailand) en andere grote spelers.

Vraag ons om uw voorbeeldexemplaar van het rapport te krijgen, met betrekking tot toc en regionale analyse @

https://introspectivemarketresearch.com/request/16315

Marktdynamiek en factoren:        

Een van de drijfveren in de mengvoermarkt is de snelle vraag naar verbetering van diergezondheid en voeding. Naarmate het bewustzijn van het verband tussen diervoeding en de algehele gezondheid toeneemt, wordt er steeds meer nadruk gelegd op het bieden van hoogwaardige en evenwichtige voeding voor vee en andere dieren. Veehouders en diereigenaren erkennen steeds meer het belang van optimale voeding bij het bevorderen van de groei, productiviteit en het algehele welzijn van dieren. Een goed uitgebalanceerd mengvoer kan de nodige voedingsstoffen, vitamines en mineralen leveren die mogelijk ontbreken in traditionele voederbronnen.

Een kans in de mengvoermarkt is de stijgende vraag naar vleesproducten en zeevruchten. Naarmate de wereldbevolking en het inkomensniveau blijven groeien, is er een toenemende vraag naar dierlijke eiwitbronnen, zoals vlees en zeevruchten, vooral in ontwikkelingslanden. Om aan deze vraag te voldoen, zoeken veehouders en aquacultuurbedrijven naar manieren om de productie-efficiëntie te verbeteren en de opbrengsten te verhogen.

Het rapport zal een belangrijk hoofdstuk bevatten

Octrooi-analyse

Regelgevingskader

Stappenplan voor technologie

BCG-matrix

Heat Map Analyse

Analyse van prijstrends

Investeringsanalyse

Belangrijkste ontwikkeling van de industrie:

In mei 2023, De zouttak van Cargill heeft een overeenkomst getekend met CIECH Group, een toonaangevende leverancier van verdampte zoutproducten. De food-grade verdampte zouten vervaardigd door CIECH, zullen worden gecombineerd met Cargill’s toonaangevende portfolio van speciale voedingszouten, waaronder Alberger®, Premier™, Microsized® en Potassium Pro®.

Het Compound Feed Market Report belicht:

  • Per ingrediënt worden voedergranen verwacht

om de komende jaren de mengvoermarkt te domineren. Voedergranen worden veel geconsumeerd in vergelijking met andere ingrediënten vanwege hun sterke voedingswaarde en brede beschikbaarheid, wat leidt tot een dominante mengvoedermarkt. Maïs, tarwe en rijst worden meestal geconsumeerd als voedergranen in ontwikkelingslanden.

  • Per vorm wordt verwacht dat het vaste vormsegment de markt van mengvoeders gedurende de verwachte periode zal domineren. Mengvoer wordt meestal in vaste vorm geconsumeerd in vergelijking met vloeibare vorm bij het voeren van verschillende dieren, omdat het tijd- en kosteneffectief en gemakkelijk beschikbaar is. De vaste vorm is licht verteerbaar en verkrijgbaar in drie vormen zoals poeder, korrels en korrels, wat bijdraagt aan de groei van dit segment.
  • Per diersoort wordt verwacht dat het varkenssegment het grootste aandeel zal hebben tijdens de voorspelde periode. van de toename van de vraag naar varkensvlees in China, Mexico, de Verenigde Staten en andere Zuidoost-Aziatische landen.
  • De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de markt voor mengvoeders domineren en zal tijdens de prognoseperiode blijven gedijen in zijn dominante positie als gevolg van toenemende R &D-investeringen, de vraag naar vlees, waaronder lamsvlees, gevogelte, rundvlees en varkensvlees, en een hoog bewustzijn en populariteit onder vee.
  • Marktsegmentatie mengvoeders:

    Op ingrediënt

    Voedergranen

    Gebak en maaltijden

    Dierlijke bijproducten

    Per formulier

    Degelijk

    Vloeistof

    Op diertype

    Vee

    Zwijn

    Gevogelte

    Watercultuur

    Maak uw eigen unieke stijl – Ontvang een rapport op maat! @

    https://introspectivemarketresearch.com/custom-research/16315

    Rapportdekking:

    Attribuut

                    Details van het rapport

    Basisjaar

    2021

    Prognoseperiode

    2022-2028

    Marktwaarde in 2028

    USD 620,11 miljard

    Belangrijkste kansen

    Stijgende vraag naar vleesproducten en zeevruchten

    Belangrijkste marktfactoren:

    Stijgende vraag naar verbetering van diergezondheid en voeding

    Voor dit rapport heeft Introspective Market Research de mengvoedermarkt gesegmenteerd op basis van regio:

    Regionale vooruitzichten (omzet in miljoen USD; Volume in eenheden, 2022-2028)

    Noord-Amerika

    ONS

    Canada

    Mexico

    Oost-Europa

    Bulgarije

    Tsjechië

    Hongarije

    Polen

    Roemenië

    Rest van Oost-Europa

    West-Europa

    Duitsland

    Verenigd Koninkrijk

    Frankrijk

    Nederland

    Italië

    Rusland

    Spanje

    Rest van West-Europa

    Azië-Pacific

    China

    India

    Japan

    Zuid-Korea

    Maleisië

    Thailand

    Vietnam

    De Filipijnen

    Australië

    Nieuw-Zeeland

    Rest van APAC

    Midden-Oosten & Afrika

    Turkije

    Bahrein

    Koeweit

    Saudi-Arabië

    Qatar

    VAE

    Israël

    Zuid-Afrika

    Zuid-Amerika

    Brazilië

    Argentinië

    Rest van SA

    Introspective Market Research levert uitgebreide marktonderzoeksstudies en biedt waardevolle inzichten en strategische begeleiding aan wereldwijde bedrijven. Wij zorgen voor betrouwbare rapportages voor geïnformeerde besluitvorming.

    Met een diepgaand onderzoek van verschillende factoren die van invloed zijn op interne en externe factoren, zoals aanbod- en verkoopkanalen, inclusief upstream- en downstream-fundamentals, presenteert dit rapport een volledige analyse van het ecosysteem van de zoekwoordmarkt. Om de grootst mogelijke nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen, maken we gebruik van tal van primaire en secundaire bronnen. Met behulp van industriestandaard tools zoals Porter’s Five Forces Analysis, SWOT Analysis en Price Trend Analysis, biedt ons onderzoek een uitgebreide evaluatie van de marktsegmenten en het marktlandschap. Dit onderzoek gaat verder dan conventionele grenzen met uitgebreide geografische dekking, waardoor een uitgebreid begrip van regionale trends mogelijk is.

    Ontgrendel inzichten en neem weloverwogen beslissingen – koop ons onderzoeksrapport

    https://introspectivemarketresearch.com/checkout/?user=1&_sid=16315

    Informatie:

    Introspective Market Research (introspectivemarketresearch.com) is een visionair onderzoeksadviesbureau dat zich toelegt op het helpen groeien van onze klanten en het hebben van een succesvolle impact op de markt. Ons team bij IMR staat klaar om onze klanten te helpen hun bedrijf te laten bloeien door strategieën aan te bieden om succes en monopolie te behalen in hun respectieve vakgebieden. Wij zijn een wereldwijd marktonderzoeksbureau, gespecialiseerd in het gebruik van big data en geavanceerde analyses om het grotere plaatje van de markttrends te laten zien. Wij helpen onze klanten om anders te denken en te bouwen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Wij zijn een technologiegedreven onderzoeksbureau, we analyseren extreem grote hoeveelheden gegevens om diepere inzichten te ontdekken en sluitend advies te geven. We bieden niet alleen intelligentieoplossingen, maar we helpen onze klanten ook bij het bereiken van hun doelen.

    Neem contact met ons op:

    E-mail : [email protected]

    Introspectief marktonderzoek

    3001 S King Drive,

    Chicago (Illinois)

    60616 Verenigde Staten

    Tel. nr: 1 773 382 1049

    E-mail : [email protected]

    3001 S King Drive,

    Chicago (Illinois)

    60616 Verenigde Staten

    Tel. nr: 1 773 382 1049
    E-mail : [email protected]

    Contactgegevens:

    Introspective Market Research

    3001 S King Drive,

    Chicago, Illinois

    60616 USA

    Ph no: +1 773 382 1049

    Email : [email protected]

    3001 S King Drive,

    Chicago, Illinois

    60616 USA

    Ph no: +1 773 382 1049
    Email : [email protected]
    Keywords:  compound feed market trends,compound feed market opportunity,Compound Feed,Compound Feed market research report,Compound Feed market share,Global Compound Feed market,Compound Feed Industry,Compound Feed Market Segment