header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een uitgebreide analyse van de koperpoedermarkt: trends en voorspellingen

Jun 9, 2023 6:20 PM ET

Koperpoeder Marktoverzicht:

De wereldwijde koperpoedermarkt zal naar verwachting in de komende beoordelingsperiode een stijgende groei doormaken vanwege het wijdverbreide gebruik ervan in diverse eindgebruiksindustrieën zoals metallurgie, elektronica en productie. De toenemende acceptatie van poedermetallurgie in de auto-industrie en het wijdverbreide gebruik van verstoven koperpoeders in het oppervlaktecoatingproces zijn de belangrijkste factoren die de marktgroei stimuleren. De robuuste vraag naar koperpoeders in additieve productie (3D-printtoepassingen) zal naar verwachting nieuwe groeimogelijkheden creëren voor spelers op de wereldmarkt. De volatiele koperpoederprijs van grondstoffen zal naar verwachting de groei van de markt in de komende jaren echter belemmeren.

Segmentale analyse

Volgens mrfr-analyse is de wereldwijde koperpoedermarkt gesegmenteerd op basis van type, proces, eindgebruik en regio.

Op basis van hars is de wereldmarkt gesegmenteerd in verstuiving, elektrolyse, hydrometallurgie en solid-state reductie. Onder deze, atomisatie segmenten hebben het maximale aandeel van ongeveer 70% in de wereldwijde markt. Het hoge marktaandeel is vooral te danken aan de veelzijdige fysische eigenschappen zoals verschillende deeltjesgroottes en -vormen. Verder was het elektrolysesegment goed voor het op een na grootste marktaandeel van ongeveer 13% en zal naar verwachting een groei van ongeveer 4% zien tijdens de prognoseperiode 2020-2030 en tegen 2030 meer dan USD 120 miljoen bereiken.

Download gratis voorbeeldkopierapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10530

Op basis van het eindgebruik is de wereldmarkt gesegmenteerd in metallurgie, chemie, elektronica, additieve productie en andere. Het segment metallurgie en andere eindbestemmingen waren goed voor het grootste marktaandeel. De toename van de vraag naar poedermetallurgie in diverse eindgebruiksindustrieën en het uitgebreide scala aan aangeboden eigenschappen koperpoeder zal naar verwachting de groei van dit segment in de prognoseperiode stimuleren. Verwacht wordt dat het tussen 2020-2030 een gezonde CAGR van ongeveer 4% zal zien.

Op basis van type is de wereldwijde koperpoedermarkt gesegmenteerd in < 100 Mesh, 100 – 200 Mesh, 200 – 300 Mesh, 300 – 400 Mesh en > 400 Mesh. Het < 100 Mesh-segment is in 2019 goed voor het grootste aandeel van meer dan 30% op de wereldmarkt. Het segment zal naar verwachting een gezonde groei van meer dan 3,5% doormaken in de prognoseperiode vanwege de lage kosten en brede beschikbaarheid. Niettemin wordt verwacht dat het 300-400 mesh-segment de hoogste CAGR van 5,00% zal registreren tijdens de prognoseperiode.

Koop dit rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=10530

Regionale analyse

Geografisch gezien is de wereldwijde koperpoedermarkt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Volgens de MRFR-analyse domineerde Azië-Pacific de wereldmarkt, goed voor het grootste aandeel van ongeveer 40% in 2019 en zal naar verwachting een CAGR van meer dan 4% registreren tijdens de prognoseperiode. Azië-Pacific wordt gevolgd door Europa, dat in 2019 goed was voor het op een na grootste aandeel van de wereldwijde koperpoedermarkt. De Europese markt zal in 2019 naar verwachting een aandeel van ongeveer 30% vertonen. De regio Noord-Amerika zal naar verwachting de snelste groei doormaken met CAGR 5% gedurende de prognoseperiode. De markten in Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen waarschijnlijk ook een aanzienlijke groei doormaken met CAGR van meer dan 4% tijdens de prognoseperiode, 2020-2030.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport

https://www.marketresearchfuture.com/reports/copper-powder-market-10530

Belangrijkste bevindingen van het onderzoek:

De wereldwijde koperpoedermarkt werd in 2019 gewaardeerd op USD 686 miljoen en zal naar verwachting een CAGR van meer dan 4% registreren om tegen het einde van 2030 ongeveer USD 940 miljoen te bereiken.

Op basis van het type had het <100 Mesh-segment in 2019 het grootste aandeel van 30% in waarde en zal naar verwachting een CAGR van ongeveer 3,5% registreren tijdens de prognoseperiode.

Per proces wordt het verstuivingssegment geschat als het grootste segment van de wereldmarkt, dat in 2019 goed was voor ongeveer 70% waardeaandeel.

Op basis van het eindgebruik had het metallurgiesegment in 2019 het grootste aandeel van ongeveer 40% in waarde en zal naar verwachting een CAGR van ongeveer 4% registreren tijdens de prognoseperiode.

De Aziatisch-Pacifische markt was in 2019 goed voor het grootste aandeel van ongeveer 40% in waarde.

Blader gerelateerdRapport

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-appearance-chemicals-market-7077

https://www.marketresearchfuture.com/reports/polyester-fiber-market-7295

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ethanol-market-7304

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5e verdieping,

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071

E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]
Keywords:  Copper Powder Market,Copper Powder Market Size,Copper Powder Market Share,Copper Powder Market Trends