header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nonwoven Fabric Industry Insights: huidig scenario en toekomstperspectieven tot 2030

Jun 9, 2023 1:39 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten:

De omvang van de markt voor niet-geweven stoffen werd geschat op 31,1 miljard USD in 2021. Van USD 33,27 miljard in 2022 tot USD 53,43 miljard in 2030 zal de niet-geweven stoffenmarktindustrie naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 7,0% (CAGR) in de loop van de prognoseperiode (2022 – 2030).

De belangrijkste factoren die de marktexpansie stimuleren, zijn de groeiende vraag naar gezondheidszorg en de toegenomen binnenlandse vraag naar sanitaire producten.

Volgens markttrends wordt niet-geweven textiel vaker gebruikt in medische toepassingen naarmate er meer betaalbare materialen beschikbaar komen in ziekenhuizen met beperkte middelen. In ziekenhuizen worden vaak zowel wegwerp- als herbruikbare operatiejassen, gordijnen, handschoenen en gereedschapsbedekkingen gebruikt. Het gebruik van niet-geweven medische artikelen, zoals wegwerp patiëntenjassen, gordijnen en linnengoed, wordt aangemoedigd door overheidsinitiatieven om zorginfecties (Hospital Acquired Infections) te verlagen. De toegenomen behoefte van de gezondheidszorg aan deze producten wordt voornamelijk gedreven door hun vermogen om de ontwikkeling van zorginfecties te vertragen.

Ook zal de groeiende gezondheidszorgsector in opkomende gebieden, samen met de vergrijzende bevolking in ontwikkelde landen, het groeitempo van de markt voor niet-geweven stoffen verder stimuleren. De marktwaarde zal stijgen als gevolg van het stijgende geboortecijfer. Het stijgende besteedbare inkomen en de toegenomen uitgaven aan zorginstellingen en -diensten versnellen beide de algehele stijging van de markt.

Niet-geweven stof wordt gebruikt om een verscheidenheid aan gezondheidsproducten te maken, zoals chirurgische jassen, schorten, gordijnen, gezichtsmaskercomponenten en wondverbanden. Bovendien worden ze gebruikt in sanitaire producten, waaronder tampons, luiers voor baby’s, maandverband, servetten en inlegkruisjes. Vanwege de COVID-19-epidemie is er een aanzienlijke toename van de vraag naar niet-geweven mondkapjes om verspreiding van het virus tegen te gaan.

De vraag naar non-woven materialen groeit dus snel. Azië-Pacific verwacht een aanzienlijke groei in het gebruik van hygiëneproducten tijdens de verwachte periode als gevolg van de stijgende consumptie van vrouwelijke hygiëneproducten in landen als China en India.

Download een voorbeeldexemplaar van het rapport op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1762 

Regionale perspectieven

De analyse biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, georganiseerd per regio. Pacific Asia De markt voor niet-geweven stoffen bereikte USD 12,5 miljard in 2021 en zal naar verwachting toenemen met een aanzienlijke CAGR gedurende de onderzoeksperiode. Azië-Pacific domineerde de markt in 2020 als gevolg van de stijgende binnenlandse vraag naar hygiëneproducten, een escalerende beroepsbevolking en een sterkere economie.

De vraag naar niet-geweven stoffen in de regio stijgt in de automobiel-, landbouw-, geotextiel-, industriële / militaire, medische / gezondheidszorg- en bouwsector als gevolg van de onderscheidende functionele kwaliteiten die niet-geweven stoffen bieden, zoals hygiëne en veiligheid, kosteneffectiviteit, duurzaamheid, sterkte, lichtgewicht, veelzijdigheid en milieuvriendelijkheid.

Bovendien zijn de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië de belangrijkste landen die in de marktstudie zijn onderzocht.

De Noord-Amerikaanse markt voor niet-geweven stoffen zal daarentegen naar verwachting tussen 2022 en 2029 met succes groeien als gevolg van de snelle vooruitgang van nieuwe technologieën in de regio.

Noord-Amerika (de VS en Canada) en Zuid-Amerika worden erkend als de op een na grootste hub voor de productie van niet-geweven weefsel vanwege de toename van infrastructuur- en bouwactiviteiten. Bovendien zijn de stijgende kosten van de gezondheidszorg een belangrijke aanjager van de marktvraag in het gebied. Bovendien groeide de Amerikaanse niet-geweven stoffenindustrie in het hoogste tempo in de regio, terwijl de Canadese markt voor niet-geweven stoffen het grootste marktaandeel had.

Nu dit rapport kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1762 

Marktsegmentatie:

De niet-geweven stoffenmarkt is gesegmenteerd op basis van materiaal en omvat PP, PE, PET en Bio-Composites. De categorie polypropyleen (PP) had in 2021 een aanzienlijk marktaandeel voor niet-geweven stoffen als gevolg van het toenemende gebruik van polypropyleen niet-geweven stoffen in geotextielen en de kenmerken ervan, waaronder uitstekende scheur- en lekbestendigheid, temperatuurfluctuatietolerantie en duurzaamheid. Bovendien wordt verwacht dat de hygiëne-industrie een aanzienlijke behoefte zou hebben aan sanitaire producten voor kinderen, vrouwen en volwassenen. De markt wordt gedreven door een toename van de vraag naar luiers, incontinentieproducten, droge en natte doekjes en maandverband als gevolg van het toenemende bewustzijn van de consument over persoonlijke hygiëne.

De markt voor niet-geweven stoffen is op basis van techniek gesegmenteerd in droog gelegde en gesponnen smelt.

De gesponnen smeltindustrie was in 2020 goed voor een aanzienlijk deel van de niet-geweven textielmarkt als gevolg van de groeiende vraag naar deze gesponnen smelt non-wovens voor verschillende toepassingen in hygiëneproducten, gebouwen, coatingsubstraten, landbouw, batterijscheiders, doekjes en filters. Spunmelt is een andere veelgebruikte techniek voor het maken van niet-geweven stoffen in grotere volumes.

De marktstatistieken voor niet-geweven stoffen omvatten wegwerp- en niet-wegwerpproducten op basis van functie. De wegwerpindustrie was in 2021 goed voor een aanzienlijk deel van de markt voor niet-geweven stoffen. Vanwege de groeiende bouwuitgaven in ontwikkelingslanden zoals Brazilië, China en India, is er een grotere behoefte aan geotextiel in gebouwen en op wegen.

Er wordt verwacht dat deze groei van de vraag de vraag naar niet-geweven materialen in langdurige toepassingen zal opdrijven.

Op basis van de toepassing omvat de niet-geweven stoffenmarkt persoonlijke verzorging en hygiëne, bouw en automotive. Persoonlijke verzorging & hygiëne waren in 2020 goed voor een groot deel van de markt voor niet-geweven stoffen. Niet-geweven materialen worden gebruikt in hygiëneartikelen in plaats van traditioneel textiel vanwege hun superieure absorptie-eigenschappen, zachtheid, gladheid, sterkte, comfort en pasvorm, rekbaarheid en kosteneffectiviteit. De COVID-19-epidemie breidt zich uit, waardoor de behoefte aan niet-geweven textiel voor hygiënetoepassingen toeneemt en fabrikanten van niet-geweven hygiëneproducten nieuwe commerciële kansen krijgen.

Toegang tot volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/non-woven-fabric-market-1762 

Belangrijkste spelers:
Ahlstrom-Munksjö, Berry Inc., Glatfelter, Fitesa, WE GmbH & Co. KG, Dow, DuPont, KCWW, Polymer, Group Incorporation, Asahi Kasei Company, Fibertex, Kimberly-Clark Corporation.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door Components, Application, Logistics en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071(VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected] 

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Nonwoven Fabric,Nonwoven Fabric Market,Nonwoven Fabric Industry,Nonwoven Fabric Market Size,Nonwoven Fabric Market Share,Nonwoven Fabric Market Growth,Nonwoven Fabric Market Trends,Nonwoven Fabric Market Forecast,Nonwoven Fabric Market 2023,Nonwoven Fabric Market Revenue