header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Opkomende materialen voor draagbare technologie: marktinzichten en kansen

Jun 9, 2023 6:24 PM ET

Marktoverzicht draagbare materialen

Tegen 2027 zal de markt voor draagbare materialen naar verwachting groeien met een CAGR van ongeveer 14,5 procent, meer dan USD 3,5 miljard. Tijdens de onderzoeksperiode zal het toegenomen gebruik van draagbare apparaten in de gezondheidszorg waarschijnlijk de vraag naar draagbare materialen in een aanzienlijk tempo stimuleren. In opkomende landen is er een groeiende vraag naar draagbare elektronica, wat bijdraagt aan een toename van het gebruik van draagbare materialen. De sector van draagbare materialen wordt gedreven door de toegenomen vraag naar goedkope wearables en het stijgende besteedbare inkomen in opkomende economieën. De wereldwijde markt voor draagbare materialen is gegroeid naarmate het besteedbare inkomen van opkomende economieën is toegenomen en de vraag naar goedkope wearables.

Een andere belangrijke factor die naar verwachting de markt voor draagbare materialen tijdens de prognoseperiode zal verbeteren, is de toenemende prevalentie van het Internet of Things (IoT) en verbonden apparaten. De markt voor draagbare materialen zal naar verwachting worden beperkt door de volatiliteit van de grondstofprijzen en schommelingen in vraag en aanbod. Veel fitnessbedrijven zijn begonnen met het leveren van slimme hardloopsokken die de hardloopgegevens van de drager kunnen volgen, zoals snelheid, afstand en tijd. Het grootste deel van de draagbare materialen is gemaakt van siliconen, die zowel duurzaam als ademend zijn en extra functies hebben zoals een grotere hechting, doorlaatbaarheid en transparantie. Bedrijven richten zich momenteel op het maken van gedrukte materialen voor draagbare elektronica en slimme stoffen om betaalbaarheid en aanpassingsvermogen te bieden.

Download nu gratis voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8402

Markt Synopsis

De groeiende populariteit van draagbare apparaten, met name fitnesstracking- en gezondheidsmonitoringapparaten , voedt de vraag naar draagbare materialen. Enkele van de meest gebruikte draagbare materialen zijn siliconen, polyurethaan en fluorelastomeren.

De draagbare apparaten kunnen in kleding worden verwerkt; huid als tatoeages, pacemakers & defibrillatoren; Horloges; bril; en sieraden. De groeiende acceptatie van draagbare apparaten in de gezondheidszorg zal naar verwachting de vraag naar draagbare materialen in een aanzienlijk tempo stimuleren tijdens de beoordelingsperiode.

De toenemende toepassing van draagbare apparaten in kleding zal naar verwachting de komende jaren lucratieve kansen creëren voor de spelers die actief zijn op de wereldwijde markt voor draagbare materialen.

Om meer te weten, klik op de link – https://www.marketresearchfuture.com/reports/wearable-materials-market-8402

Segmentatie

Op type

  • Siliconen: Siliconen zijn het meest gebruikte materiaal in draagbare apparaten, goed voor het grootste marktaandeel in 2018. Siliconen bezitten superieure diëlektrische, chemische weerstand en slijtvastheidseigenschappen. Siliconen hebben de voorkeur in wearables die superzachte elastomeren vereisen.
  • Polyurethanen: De vraag naar nanocellulose polyurethaan zal waarschijnlijk toenemen als gevolg van de toenemende vraag naar dunne en flexibele materialen.
  • Fluorelastomeren: Fluorelastomeren bieden comfort en brede chemische bestendigheid in draagbare toepassingen.

Per toepassing

  • Fitnesstrackers: Het segment fitnesstrackers omvat smartwatches, ringen, oorgedragen apparaten, armbanden en medische apparaten. De groeiende populariteit van fitnesstrackers vanwege de superieure voordelen die worden geboden in combinatie met digitalisering, stimuleert de groei van de markt voor draagbare materialen. Fitnesstrackers waren in 2018 het belangrijkste inkomstengenererende segment voor de wereldwijde markt voor draagbare materialen en zullen naar verwachting hun dominantie tijdens de beoordelingsperiode voortzetten.
  • Smart Glass: Smart glass is een apparaat met een computerscherm, dat de gegevens van het achtergrondinformatiesysteem op de lens van een bril weerspiegelt. Daarnaast kan een geavanceerde slimme bril informatie geven over het product in de hand en gezichtsherkenning. Geavanceerde slimme brillen kunnen ook communiceren met de stem, tekens of vingervegen.
  • Slimme kleding: Slimme kleding toont de integratie van apparaten in kleding die de gezondheid bewaken, de lichaamstemperatuur reguleren en de schaafwonden van de huid genezen.
  • Draagbare camera: De toenemende acceptatie van draagbare camera’s in verschillende toepassingen zoals beveiliging, sport en avontuur en gezondheidszorg zal naar verwachting de vraag naar

draagbare materialen.

  • Overig: Het andere segment omvat slimme sieraden en wearables als apparaten voor gegevensverzameling.
  •  

    Praat met onze analisten om de impact van COVID-19 op uw bedrijf te begrijpen – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8402

    Belangrijkste spelers

    • Elkem Silicones (Bluesil), (Frankrijk)
    • Momentive (Silopren LSR), (VS)
    • De Lubrizol Corporation (Estane), (VS)
    • Solvay (Tecnoflon), (België)
    • BASF SE (Duitsland)
    • DuPont (VS)
    • Wacker Chemie AG
    • Koninklijke DSM N.V. (Nederland)
    • Arkema S.A. (Frankrijk)
    • Eastman Chemical Company (VS)
    • Shin-Etsu Chemical Co., Ltd (Japan)
    • DAIKIN INDUSTRIES, Ltd (Japan)

    Snel kopen – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=8402

    Wantstats Onderzoek en Media Private Limited
    99 Hudson Street, 5e verdieping
    New York, New York 10013
    Verenigde Staten van Amerika
    Verkoop: 1 628 258 0071 (US)

    Contactgegevens:

    Wantstats Research and Media Private Limited
    99 Hudson Street,5Th Floor
    New York, New York 10013
    United States of America
    Sales: +1 628 258 0071(US)
    Keywords:  Wearable Materials Market,Wearable Materials Market Size,Wearable Materials Market Share