header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3D Bioprinting Marktgrootte, aandeel, huidige trend, key player review, SWOT-analyse en prognose tot 2030

Jun 12, 2023 5:00 PM ET

3D Bioprinting Marktonderzoeksrapport Informatie per technologie (Microextrusie Bioprinting, Inkjet 3D Bioprinting, Laser-assisted Bioprinting, Magnetic 3D Bioprinting), Per materiaal (levende cellen, hydrogels en extracellulaire matrices), per toepassing (onderzoekstoepassingen en klinische toepassingen), per eindgebruiker (farmaceutische en biotechnologische bedrijven, onderzoek en organisaties en academische instituten), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde 3D Bioprinting-markt naar verwachting een CAGR van ~ 15,40% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 5,17 miljard hebben in 2030. De wereldwijde 3D-bioprintmarkt is een opkomend gebied binnen de gezondheidszorg en biotechnologie. Het gaat om het gebruik van 3D-printtechnologie om driedimensionale structuren te creëren, zoals weefsels en organen, met behulp van levende cellen. Deze innovatieve aanpak heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in verschillende aspecten van de geneeskunde, waaronder het ontdekken van geneesmiddelen, regeneratieve geneeskunde en gepersonaliseerde gezondheidszorg. Er is wereldwijd een aanzienlijk tekort aan orgaandonoren, wat leidt tot lange wachtlijsten en een hoog sterftecijfer voor patiënten die orgaantransplantaties nodig hebben. 3D-bioprinting biedt een veelbelovende oplossing door de fabricage van functionele weefsels en organen voor transplantatie mogelijk te maken.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/869

Segmentatie

De wereldwijde 3D-bioprintmarkt is gesegmenteerd in technologie, materiaal, toepassing, eindgebruiker.

technologie:  Microextrusie Bioprinting, Inkjet 3D Bioprinting, Laser-assisted Bioprinting, Magnetische 3D Bioprinting,

Materiaal: Levende Cellen, Hydrogels,  Extracellulaire Matrices

Toepassing : Onderzoekstoepassingen , Klinische toepassingen

Eindgebruiker : Farmaceutische & Biotechnologische bedrijven , Onderzoeksorganisaties & Academische instituten

Belangrijkste spelers

REGENHU Ltd. (Zwitserland), Nano3D Biosciences Inc. (VS), FUJIFILM Wako Automation Corporation (VS), Organovo Holdings Inc. (VS), Allevi (VS), Regenovo Biotechnology Co. Ltd. (China), Stratasys Ltd. (VS), Aspect Biosystems Ltd. (Canada), Poietis (Frankrijk), EnvisionTEC GmbH (Duitsland), Cellink AB (Zweden), Cyfuse Biomedical K.K. (Japan)

Regionale analyse

Noord-Amerika is een van de toonaangevende regio’s in de wereldwijde 3D-bioprintmarkt. De regio heeft een sterke aanwezigheid van belangrijke spelers, geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur en aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling. Met name de Verenigde Staten domineren de Noord-Amerikaanse markt vanwege de robuuste biotechnologie-industrie en overheidssteun voor regeneratieve geneeskunde. De markt is getuige van toenemende samenwerkingen tussen academische instellingen, onderzoeksorganisaties en biotechbedrijven om innovatie en commercialisering van 3D-bioprinttechnologieën te stimuleren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (163 pagina’s) over 3D-bioprinting: https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-bioprinting-market-869

Europa is een andere prominente regio in de 3D-bioprintmarkt. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben een goed gevestigd gezondheidszorgsysteem en een hoge focus op biomedisch onderzoek. Europa heeft een sterke aanwezigheid van belangrijke spelers en onderzoeksinstellingen die actief betrokken zijn bij de ontwikkeling van 3D-bioprinttechnologieën. De regio profiteert ook van ondersteunende regelgeving en financieringsinitiatieven voor regeneratieve geneeskunde en tissue engineering-projecten. De vraag naar 3D-biogeprinte weefsels en organen, gepersonaliseerde geneeskunde en toepassingen voor het testen van geneesmiddelen stimuleert de marktgroei in Europa.

De regio Azië-Pacific maakt een aanzienlijke groei door in de markt voor 3D-bioprinting. Landen als China, Japan en Zuid-Korea lopen voorop in de technologische vooruitgang op het gebied van bioprinting. Toenemende investeringen in gezondheidszorginfrastructuur, een stijgend besteedbaar inkomen en een grote patiëntenpopulatie stimuleren de vraag naar 3D-bioprintoplossingen in de regio. Daarnaast dragen overheidsinitiatieven, academische samenwerkingen en de aanwezigheid van prominente onderzoeksinstituten en startups bij aan marktgroei.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Tissue Engineering Markt OnderzoeksrapportInformatie per materiaal (nanovezelmateriaal, biomimetisch materiaal, composietmateriaal en nanocomposietmateriaal), per toepassing (orthopedie, bewegingsapparaat en wervelkolom, huid / integumentair, kanker, tandheelkunde, cardiologie, urologie, neurologie, navelstrengbloed en celbankieren en GI & gynaecologie), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Markt voor stamceltherapie Onderzoeksrapportinformatie per celbron (vetweefsel, beenmerg, neuraal, embryo / navelstrengbloed, IPSC’s, PPSC’s), per type (allogeen, autoloog), per toepassing (kanker, diabetes, musculoskeletale aandoeningen, cardiovasculaire, gastro-intestinale ziekten, anderen), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, ambulante chirurgische centra (ASC’s), academische en onderzoekscentra, anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

3D-celkweekmarkt Onderzoeksrapport informatie per techniek (op steigers gebaseerde 3D-celcultuur [op hydrogel gebaseerde ondersteuning en op polymere harde materialen gebaseerde ondersteuning] en steigervrije 3D-celcultuur [hangende druppelmicroplaten, sferoïde microplaten met ultralage hechting (ULA) coating en microfluïdische 3D-celcultuur]), per product (verbruiksartikelen [kweekmedia, reagentia, 3D-multiwellplaten en glaswerk] en instrumenten [bioreactor, flowcytometer en celcultuurchips), per toepassing.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:



Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  3D Bioprinting Market,3D Bioprinting Market Size,3D Bioprinting Market Share,3D Bioprinting Market Trends