header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CAR T Cell Therapy Market Size, Aandeel zal groeien met een CAGR van 48,96% in de prognoseperiode van 2027

Jun 12, 2023 5:00 PM ET

CAR T Cell Therapy Market Research Report Information By Target Antigen (CD19, CD22), By Application (Diffuse Large B-cell Lymphoma, Acute Lymphoblastic Leukemia) and Region (VS, Europa, China en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2027

Volgens de MRFR-analyse zal de CAR-T-celtherapiemarkt naar verwachting een CAGR van ~ 48,96% registreren van 2022 tot 2027 en een waarde van meer dan USD 10,41 miljard hebben in 2027. CAR-T-celtherapie, of chimere antigeenreceptor T-celtherapie, is een innovatieve vorm van immunotherapie die wordt gebruikt om bepaalde soorten kanker te behandelen.

Het gaat om het modificeren van de eigen T-cellen van een patiënt (een type immuuncel) om een chimere antigeenreceptor (CAR) op hun oppervlak tot expressie te brengen, waardoor ze kankercellen effectiever kunnen herkennen en targeten. De CAR is ontworpen om te binden aan specifieke antigenen die op kankercellen worden aangetroffen, waardoor de gemodificeerde T-cellen worden geactiveerd om de kankercellen aan te vallen en te vernietigen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8102

Segmentatie

CAR-T celtherapie markt is gesegmenteerd in Target Antigen, Toepassing.

Doelantigeen: PSCA, Lewis Y, ROR1, NKR-2 en MUC16

Toepassing: Diffuus grootcellig B-cellymfoom, acute lymfatische leukemie en andere.

Belangrijkste spelers

  • Bluebird Bio (VS)
  • Intellia Therapeutics (VS)
  • Noile-Immune Biotech (Japan)
  • Celgene Corporation (VS)
  • Bellicum Pharmaceuticals, Inc. (VS)
  • Novartis International AG (Zwitsers)
  • Celyad (België)
  • Cellectis (Frankrijk)
  • Servier Laboratories (Frankrijk)
  • Pfizer Inc. (VS)
  • Caribou Biosciences, Inc. (VS)
  • Mereck KGaA (Duitsland)
  • Amgen Inc. (VS)

Regionale analyse

Noord-Amerika is een belangrijke markt voor CAR-T-celtherapie. Met name in de Verenigde Staten zijn de afgelopen jaren getuige geweest van uitgebreide onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten op dit gebied. De aanwezigheid van toonaangevende biotechnologie- en farmaceutische bedrijven, samen met gunstige regelgevingskaders, heeft bijgedragen aan de groei van de CAR-T-celtherapiemarkt in deze regio.

Europa heeft ook een belangrijke rol gespeeld op de markt voor CAR-T-celtherapie. Landen zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben een voortrekkersrol gespeeld bij het aannemen en implementeren van CAR-T-celtherapieën. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft verschillende CAR-T-celtherapieën goedgekeurd voor commercieel gebruik, waardoor een regulerend traject wordt geboden voor de ontwikkeling en commercialisering ervan.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (88 pagina’s) over CAR-T-celtherapie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/car-t-cell-therapy-market-8102

De regio Azië-Pacific is in opkomst als een lucratieve markt voor CAR-T-celtherapie. Landen als China en Japan hebben veel belangstelling en investeringen op dit gebied getoond. De grote patiëntenpopulatie, de toenemende prevalentie van kanker en de groeiende gezondheidszorginfrastructuur in deze landen hebben bijgedragen aan de uitbreiding van de markt. Daarnaast vinden er verschillende klinische proeven en samenwerkingen plaats in de regio om car-t celtherapie-onderzoek te bevorderen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Celtherapie markt Onderzoeksrapportinformatie per celtype (stamcel, {beenmerg, bloed, navelstreng-afgeleide, van vetweefsel afgeleide stamcel en anderen [placenta en niet-specifieke cellen]} en niet-stamcel), per therapietype (autoloog en allogeen), per therapeutisch gebied (maligniteiten, musculoskeletale aandoeningen, auto-immuunziekten, dermatologie en anderen), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken en academische en onderzoeksinstituten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Markt voor stamceltherapie Onderzoeksrapportinformatie per celbron (vetweefsel, beenmerg, neuraal, embryo / navelstrengbloed, IPSC’s, PPSC’s), per type (allogeen, autoloog), per toepassing (kanker, diabetes, musculoskeletale aandoeningen, cardiovasculaire, gastro-intestinale ziekten, anderen), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, ambulante chirurgische centra (ASC’s), academische en onderzoekscentra, anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

GenTherapie Marktonderzoeksrapport Informatie Informatie per producttype (Kymriah, Luxturna, Yescarta, Zolgensma, Zynteglo), Per indicatie (oncologie en genetische ziekten), Per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, gespecialiseerde behandelcentra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  CAR T Cell Therapy Market,CAR T Cell Therapy Market Size,CAR T Cell Therapy Market Share,CAR T Cell Therapy Market Trends,CAR T Cell Therapy Market Growth