header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor oplaadstations voor elektrische voertuigen zal naar verwachting USD 165,5 miljard bereiken bij een CAGR van 38,5% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 12, 2023 4:18 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor oplaadstations voor elektrische voertuigen naar verwachting een CAGR van ~ 38,5% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 165,5 miljard hebben in 2030. De wereldwijde markt voor laadstations voor elektrische voertuigen (EV) verwijst naar de industrie die betrokken is bij het leveren van infrastructuur en diensten voor het opladen van elektrische voertuigen.

Naarmate de vraag naar elektrische voertuigen blijft groeien, wordt de behoefte aan een uitgebreid laadnetwerk cruciaal om de wijdverspreide acceptatie van EV’s te ondersteunen. Oplaadstations voor elektrische voertuigen, ook bekend als EV-laadstations, zijn fysieke faciliteiten die zijn uitgerust met laadapparatuur en connectoren waarmee elektrische voertuigen hun batterijen kunnen opladen. Deze stations kunnen op verschillende locaties worden geïnstalleerd, zoals huizen, werkplekken, openbare parkeerplaatsen, winkelcentra en langs snelwegen of wegen.

Belangrijkste spelers:

  • Schneider Electric (Frankrijk)
  • ABB (Zwitserland)
  • Eaton (Ierland)
  • Siemens (Duitsland)
  • Webasto Group (Duitsland)
  • Tesla (VS)
  • EVgo Services LLC (VS)
  • ChargePoint, Inc. (VS)

Vraag een voorbeeld van een rapport aan:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5401

Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktgrootte2022

USD 16,9 miljard

Marktomvang 2023

USD 23,4 miljard

Marktgrootte 2030

USD 165,5 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

38.5% (2023-2030)

Basisjaar

2022

Marktprognoseperiode

2023-2030

Gedekte segmenten

Laadstation, connectortype, toepassing en voertuigtype en regio

Belangrijkste marktkansen

De introductie van ultrasnelle elektrische laadpalen

Belangrijkste marktdynamiek

Een toename van de belangstelling voor elektrische voertuigen strategische acties van machtige partijen

Vraag om maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5401

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor oplaadstations voor elektrische voertuigen is gesegmenteerd laadstation, connectortype, toepassing en voertuigtype

Type: AC-laadstation, DC-laadstation, Inductief laadstation

connector type : Gecombineerd laadsysteem ,  Chademo

Op toepassing: Residentieel ,  Commercieel

Per voertuigtype: BEV , PHEV , HEV

Trends in de markt voor oplaadstations voor elektrische voertuigen:

Toenemende acceptatie van elektrische voertuigen: De groeiende populariteit van elektrische voertuigen is een belangrijke drijfveer voor de markt voor EV-laadstations. Naarmate meer particulieren en bedrijven overstappen op elektrische auto’s, zal de vraag naar laadinfrastructuur naar verwachting aanzienlijk toenemen.

Overheidsinitiatieven en -prikkels: Veel regeringen over de hele wereld hebben stimulansen en beleid geïntroduceerd om elektrische voertuigen en de ontwikkeling van laadinfrastructuur te promoten. Deze initiatieven omvatten subsidies, belastingkredieten, subsidies en voorschriften die de installatie van EV-laadstations verplicht stellen. Overheidssteun speelt een cruciale rol in de groei van de markt.

Uitbreiding van de laadinfrastructuur: Om aan de stijgende vraag naar EV-laden te voldoen, is er een aanzienlijke behoefte aan uitbreiding van de laadinfrastructuur. Dit omvat zowel openbare als particuliere laadpalen. Bedrijven investeren steeds meer in het bouwen van laadnetwerken en samenwerkingen tussen laadpaalproviders, nutsbedrijven en autofabrikanten komen steeds vaker voor.

Nu kopen:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=5401

Regionale analyse

Noord-Amerika is een van de toonaangevende regio’s op het gebied van EV-adoptie en ontwikkeling van laadinfrastructuur. De Verenigde Staten en Canada hebben een stijging van de EV-verkoop gezien, wat heeft geleid tot de uitbreiding van laadnetwerken. Zowel publieke als private entiteiten hebbenEr is fors geïnvesteerd in laadinfrastructuur en er zijn verschillende snellaadnetwerken opgezet. De markt is zeer concurrerend, met zowel lokale als internationale bedrijven die laadoplossingen aanbieden.

Europa loopt voorop in de wereldwijde markt voor EV-laadstations. Landen als Noorwegen, Nederland en Duitsland zijn getuige geweest van hoge EV-adoptiepercentages. De Europese Unie heeft ambitieuze doelen gesteld voor de uitrol van laadpalen, met als doel om tegen 2025 miljoenen laadpunten te hebben. De markt wordt gekenmerkt door een mix van langzaam laden, snelladen en ultrasnelladen, en er is een focus op interoperabiliteit en standaardisatie.

De regio Azië-Pacific is een belangrijke markt voor EV-laadstations. China, ‘s werelds grootste EV-markt, heeft fors geïnvesteerd in laadinfrastructuur. De Chinese overheid heeft beleid en stimulansen geïmplementeerd om de acceptatie van EV’s en de ontwikkeling van laadnetwerken te bevorderen. Andere landen in de regio, zoals Japan en Zuid-Korea, werken ook actief aan het uitbreiden van hun laadinfrastructuur. Er is een groeiende nadruk op snellaadnetwerken om tegemoet te komen aan de toenemende vraag.

Lees rapportoverzicht:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-vehicle-charging-station-market-5401

 

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mail: [email protected]

Website:https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Vehicle Charging Station Market,Electric Vehicle Charging Station Market Share,Electric Vehicle Charging Station Market Research Report,Electric Vehicle Charging Station Market Size,Electric Vehicle Charging Station Market Trends,ev charging stations,ev charger,electric vehicle charging