header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een gezondere toekomst vormgeven: duurzame oplossingen verkennen in de acrylamidemarkt

Jun 12, 2023 6:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens de MRFR-analyse zal de acrylamidemarkt naar verwachting een CAGR van meer dan 4% registreren om tegen het einde van 2027 USD 4,5 miljard te bereiken.

Acrylamide is een organische verbinding met als brutoformule C3H5NO. Het is een witte, geurloze vaste stof, oplosbaar in water en verschillende organische oplosmiddelen. Het wordt gebruikt als een voorloper van polyacrylamide en acrylamide copolymeren, die toepassingen vinden bij de productie van papier, kleurstoffen en kunststoffen, en water- en afvalwaterbehandeling. Volgende producten zijn ook te vinden in kit, voedselverpakkingen en lijmen.

De wereldwijde acrylamidemarkt omvat de vraag naar acrylamide in water- en afvalwaterbehandeling. Wast industriële ontwikkeling over de hele wereld drijft de vraag naar het product. Industrieën zoals olie en gas, chemicaliën, pulp en papier en textiel produceren giftige effluenten in grote hoeveelheden, wat water- en afvalwaterbehandeling vereist. Verbeterde olieterugwinningstechnologie wordt gepromoot omdat het proces 30-60% meer olie op de reservoirlocatie kan terugwinnen.

Download gratis voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10300

Marktsegmentatie

De segmenten van de acrylamidemarkt zijn als volgt:

Acrylamide wordt gebruikt als een voorloper van polyacrylamide, op grote schaal gebruikt bij de flocculatie van vaste stoffen in water- en afvalwaterbehandeling. In de overheids- en industriële afvalwaterzuivering wordt het gebruikt in alle vloeistof-vaste stofscheidingsfuncties, inclusief primaire rioolwaterzuivering en de behandeling van water uit minerale mijnbouwactiviteiten. Gebruik van acrylamide in verbeterde olieterugwinning, waarbij het de viscositeit van het geïnjecteerde water verhoogt en de olie die in reservoirs is opgesloten naar de pomp duwt.

Het wordt gebruikt in cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten zoals huidreinigers, moisturizers, lotions en crèmes, haarverzorging en nagelverzorgingsproducten. Het wordt gebruikt als stabilisator, bindmiddel en verdikkingsmiddel in cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging. Dit komt door de schuimende, antistatische en smerende eigenschappen. Het gebruik van polyacrylamiden kan de kleverigheid, permeabiliteit en formaataanpassing verbeteren.

Eindgebruikers

De andere segmenten omvatten mijnbouw, landbouw, kleurstoffen, kunststoffen en lijmtoepassingen.

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse acrylamidemarkt wordt gedreven door de groeiende industriële sector in de regio.

Europa zou getuige zijn van een vraag naar acrylamide als gevolg van de groei van de transport-, wederopbouw- en energieopwekkingsindustrieën in de regio. Belangrijke bijdragers aan de marktgroei zijn Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Rusland.

 Azië-Pacific is de snelst groeiende regionale markt vanwege de snelle industrialisatie in de regio. Het winstpotentieel ligt in opkomende economieën van India, Zuid-Korea, Thailand, Maleisië en nog veel meer.

De aanwezigheid van aanzienlijke olie- en gasreserves in de regio is de belangrijkste factor die de vraag naar acrylamide stimuleert.

De Latijns-Amerikaanse markt zal naar verwachting een toenemende vraag naar acrylamide zien als gevolg van de groeiende industriële sector.

Vraag om maatwerk – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10300

Nieuws uit de industrie

Kemira Oyj, als een belangrijke acrylamidemarktspeler, is klaar met het opzetten van zijn nieuwste state-of-the-art productiefaciliteiten voor bio-acrylamidemonomeer en emulsiepolymeren op zijn locatie in Mobile, Alabama. De productie is gestart met de eenheid die naar verwachting in de zomer van 2021 volledig operationeel zal zijn. De hele eenheid werd opgezet op bijna 70 miljoen euro en moet helpen bij het strategische werk van het bedrijf om sneller dan de markt te verschijnen.

Vertellus, een bekende ontwikkelaar van schoonheidsingrediënten, is helemaal klaar om de overname van IM Chemical uit te voeren. De overname van IM Chemicals zou het vermogen van Vertellus om geavanceerde gespecialiseerde producten en oplossingen aan de klanten aan te bieden, helpen bevorderen.

Wantstats Onderzoek en Media Private Limited
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)

Contactgegevens:

Wantstats Research and Media Private Limited
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
Keywords:  Acrylamide Market,Acrylamide Market Size,Acrylamide Market Share