header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een revolutie teweegbrengen in de opkomst van elektrische motorfietsen op twee wielen in het woon-werkverkeer op de markt | Smid Elektrisch, Electric Motion, Johammer e-mobility GmbH

Jun 12, 2023 5:17 PM ET

 Marktoverzicht:

Wereldwijde markt voor elektrische motorfietsen: De markt voor elektrische motorfietsen wordt gedreven door de toenemende focus op ecologische duurzaamheid en de overgang naar transport met schone energie met een gezonde CAGR van ~ 11,90% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

De markt voor elektrische motorfietsen verwijst naar het segment van de motorfietsindustrie dat zich richt op de productie, verkoop en distributie van motorfietsen aangedreven door elektromotoren. Elektrische motorfietsen gebruiken meestal oplaadbare batterijen om de motor van stroom te voorzien en energie te leveren voor het rijden. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor elektrische motorfietsen. Hoewel de initiële impact negatief was, omdat productie- en toeleveringsketens werden verstoord, is de markt sindsdien hersteld en zal naar verwachting blijven groeien. De pandemie heeft ook geleid tot een grotere focus op duurzaamheid en een verschuiving naar elektrische voertuigen, waaronder motorfietsen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8136

Regionale analyse

 De markt voor elektrische motorfietsen is een wereldwijde markt met een aanwezigheid in meerdere regio’s. De regio Azië-Pacific is de grootste markt voor elektrische motorfietsen, gevolgd door Europa en Noord-Amerika. China is de grootste markt ter wereld voor elektrische motorfietsen, met andere belangrijke markten, waaronder Japan, India en de Verenigde Staten. In Azië-Pacific wordt de toenemende vraag naar elektrische motorfietsen aangedreven door overheidsbeleid dat gericht is op het verminderen van emissies en het bevorderen van duurzaam transport. In Europa wordt de markt gedreven door een vergelijkbare focus op duurzaamheid, evenals stimulansen voor de acceptatie van elektrische voertuigen. In Noord-Amerika wordt de markt gedreven door een combinatie van overheidsbeleid en de vraag van consumenten naar duurzame transportopties.

Vraag om maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8136

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor elektrische motorfietsen is gesegmenteerd in bereik, batterijtype en spanning.

Op basis van bereik: onder 75 mijl, 75-100 mijl en boven 100 mijl

Gebaseerd op batterijtype: Li-ion, loodzuur en nikkelmetaalhydride

Gebaseerd op spanning: onder 24 volt, 24-48 volt, 48-60 volt en boven 60 volt

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Blacksmith Electric (India), Electric Motion (Frankrijk), Johammer e-mobility GmbH (Duitsland), Husqvarna Motorcycles GmbH (Oostenrijk), Essence Motorcycles (Frankrijk), Zero Motorcycles Inc. (VS), Razor USA LLC. (VS), Torkmotors (India), Revolt Motors (India), LITO MOTORCYCLES (Frankrijk), TACITA SRL (Italië), Bell Custom Cycles (BCC) (VS), Harley-Davidson Inc. (VS), Alta Motors (VS) en Energica Motor Company S.p.A. (Italië), Hero Eco, Mahindra GenZe en Honda Motors

Inhoudsopgave

1. Samenvatting

2. Reikwijdte van het verslag

2.1. Marktafbakening

2.2. Reikwijdte van de studie

2.2.1. Definitie

2.2.2. Onderzoeksdoelstelling

2.2.3. Aannames

2.2.4. Beperkingen

2.3. Onderzoeksproces

2.3.1. Primair onderzoek

2.3.2. Secundair onderzoek

2.4. Schatting van de marktomvang

2.5. Prognosemodel

3. Marktlandschap

3.1. Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1. Dreiging van nieuwkomers

3.1.2. Onderhandelingspositie van kopers

3.1.3. Dreiging met substituten

3.1.4. Rivaliteit

3.1.5. Onderhandelingsmacht van kopers

……

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-motorcycles-market-8136

Blader door meer rapporten:

Automotive Airbag Sensor Markt

Automotive Trailer Markt

Telematicamarkt voor personenauto’s

Automobielindustrie

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services. MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door Components, Application, Logistics en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden. 

 

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: 1 (855) 661-4441 44 1720 412 167

E-mail: [email protected]


Keywords:  Electric Motorcycle Market,Electric Motorcycle Market size,Electric Motorcycle Market share,Electric Motorcycle Market growth,Electric Motorcycle Market trends